DIGITALWORLD HDT 150, Croner CRM62 ή Crystal Audio CDVB-HD??

tolis86

New member
16 May 2011
4
δεν είναι οτι βαρέθηκα, διάβασα πολεεεεεες σελίδες για πολλούς δέκτες και κατέληξα(ελπίζω σωστα) σε αυτούς τους τρείς αλλά μιας και ειναι λίγο χαμός να βγάλεις τε´λικό συμπέρασμα, θα ήθελα λίγο ένα συγκεντρωτικό που να εστιάζει στις πιο κάτω δυνατότητες που με ενδιαφέρουν.

Media player δε με ενδιαφέρει καθόλου το πόσο καλός μπορεί να είναι ο δέκτης διοτι απλά έχω συνδέσει τον υπολογιστή μου με HDMI στην τηλεόραση. Το μόνο που με νοιάζει είναι να έχει γρήγορες αλλαγές καναλιών, να μη ζεσταίνεται και να κάνει σωστές και καλές εγγραφές. προγραμματισμένες ή μη.

Α! και να έχει γενικώς αποδεκτή ποιότητα κατασκευής ιδιαίτερα το τηλεχειριστήριο το οποίο να έχει και καλή εμβέλεια. μη χρειάζεται δηάδή να είναι ευθεία εντελώς με καινούριες μπαταρίες.

ευχαριστω!!!

Πιο δροσερος ο digital .
Καλυτερο τηλοκοντρολ σε εμβελεια και ακριβεια ο croner .
Γρηγοροτερες αλλαγες πας σε δεκτη με NEC .
Ποιοτητα κατασκευη και οι τρεις αποδεκτη εχουν . Θα εβαζα σαν λιγo καλυτερο τον digital .

Για καλυτερες εγγραφες δεν εχω αποψη .

ευχαριστω για την άμεσεη απαντηση :)
επειδή δε μπορώ να θυμηθω, ποιοι είναι (σε ευρως τιμών αναάλογο με αυτων που αναφερω) με NEC δέκτη?
πόσο γρηγορότερες? μέχρι 3 δευτερόλρπτα είμαι ΟΚ.

ο αδερφός μου έχει στη θεσαλονίκη τον F&U αλλά κάνει κατι περίεργα στις εγγραφές και απο καμια φορά μαυρίζει ενελώς το κάδρο της εικόνας. κατα τα άλλα καλός και γρήγορος.

Ψηφιζω Digital world . :award:
Δεν ζεσταινεται (εξωτερικο τροφοδοτικο).
Το τηλεκοντρολ δουλευει μια χαρα.
Καλη κατασκευη - καλες εγγραφες - καλο media player

πολύ ασχημο το μανχαταν μωρε... νταξ να βλέπεται κιόλα. και για το digital world έχω ενδιασμούς γιαυτο το λόγο..

Πιο δροσερος ο digital .
Καλυτερο τηλοκοντρολ σε εμβελεια και ακριβεια ο croner .
Γρηγοροτερες αλλαγες πας σε δεκτη με NEC .
Ποιοτητα κατασκευη και οι τρεις αποδεκτη εχουν . Θα εβαζα σαν λιγo καλυτερο τον digital .

Για καλυτερες εγγραφες δεν εχω αποψη .

Έχω ένσταση ως προς τις αλλαγές.
Δεν εννοώ βέβαια ότι οι δέκτες με τσιπάκι της NEC είναι αργοί.
Απλά σε ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε αυτό το πράγμα,
απέδειξα ότι τουλάχιστον ο DIGITAL WORLD ΔΕΝ είναι αργός,
ανεξάρτητα του τι τσιπάκι φοράει. Αναφέρεται ότι έχει M-STAR.

Στο παρακάτω link, (από άλλο νήμα), υπάρχει απάντηση
που συζητήθηκε το θέμα χρόνου εναλλαγής καναλιών.
Εκεί παραθέτω και όλους τους σχετικούς χρόνους του HDT-150...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056056659&postcount=30

Προσωπικά, προτείνω DIGITAL WORLD HDT-150.
Θα επανέλθω αύριο η μεθαύριο στο νήμα του δέκτη,
με τη δική μου μίνι παρουσίαση, με πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα,
διαπιστώσεις, φωτογραφίες και προτάσεις βελτίωσης... :D

Είμαι και εγώ ανάμεσα στον Digital World και τον Crystal Audio. Το γεγονός ότι ο crystal έχει επιχρυσωμένους ακροδέκτες στην πράξη έχει ορατή διαφορά στην εικόνα?