DigitalWorld HDT-150

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω παρακολουθήσει σοβαρά τον Crystal Audio HD να σου πω ότι δείχνει να είναι σχεδόν το ίδιο μηχάνημα!

Το τσιπάκι, τα menu και οι δυνατότητές τους φαίνονται ίδια.

Πέραν αυτών που έγραψες ως διαφορές, κάτι που προσωπικά θα με απασχολούσε, είναι η απόκριση του remote του CA, για το οποίο υπάρχουν παράπονα.
Απ´την άλλη ο DW HDT-150 έχει μάλλον φτωχή υποστήριξη fw (Feb2010, May2010 και Jan2011 έως τώρα) ενώ τα παιδιά στην Crystal δουλεύουν περισσότερο σε αυτό το τομέα.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα!

Καλή επιλογή εύχομαι!

Re: Digital World HDT-150 - Review

Και οι 2 δεκτες θεωρω οτι ειναι οι καλυτεροι της αγορας.Για το μεν CA θα ελεγα οτι ειναι πιο μικρος-εμφανισημος απο τον DIGITAL .Απο την αλλη μερια ο DIGITAL εχει σαφως καλυτερο R/C και εξ.τροφοδοτικο.Παρολο που εχω τους 2 HD receivers της CA,τωρα μαλλον τωρα θα πηγαινα για τον DIGITAL...

Ξεχασα και +20euro ακριβοτερο τον CA!

Καλησπερα.Μολις γυρισε ενα φιλαρακι μου απο Ηλεκτρονικη με 2 κομματια(DW HT-150)!Τα ανοιγουμε αυριο και τα λεμε.Ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια.

Last edited:

Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας, τείνω προς τον crystal audio, κυρίως λόγω της υποστήριξής του! Δεν αποκλείω όμως στη συνέχεια να πάρω κ τον digital, για την δεύτερη τηλεόρασή μου, κ τότε θα μπορώ να γράψω κ συμπεράσματα από την χρήση κ των δύο.

H λίστα κατόχων...

AFam
Akobites
alexator
alphaalpha2010
astyl
Balder
Blackfox2k7
corduroy27
costas-zx
Dalanik (x4)
dgiann53 (x2)
Δημήτρης Ιωάννου
Entso11
gas2
Hrisa76
Jean-Paul
jimmys77
jsoc
justsomeone
kario
kaster 06
kokolokor5
Mahas
mikemusic4
milios
music_1896
neraidoxori
pan82 (x2)
panos196
playloud
redstar57
satyros_GR
SWISSTEC
t-harris
Takisot
teomou
tsatasos
tutuyo
TZANNSPY
zpaf

Συγκεντρωμένες πληροφορίες για τον δέκτη στη 1η σελίδα και στο post #376

Φίλε tolias γνωρίζεις ότι μπορεί από το ίδιο εργοστάσιο να ψωνίσεις και μετά να αλλάξεις κουτί, remote, λογότυπο κοκ... Πιθανώς σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχει και παρέμβαση στο software οπότε αρχίζουν τα προϊόντα να διαφοροποιούνται σημαντικά...

Μόνο αν βάζαμε όλους τους m-star δίπλα δίπλα θα καταλαβαίναμε τι παίζει... :a0210:
Πολύ σωστό αυτό, αλλά δεν υπάρχουν και πολλοί m-star που πουλιούνται αυτή τη στιγμή, γιαυτό έγραψα οτι ο Digital World είναι μάλλον ο καλύτερος που πουλιέται αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ο γκουρού της χαρτογράφησης των δεκτών, όπως ο φίλος ο tallos_2002, αλλά οι XORO 7600,7500 δεν πουλιούνται πια, ο AMTC έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα με το τηλεκοντρόλ του που λείπουν δύο πλήκτρα (το ένα βασικό), υπάρχει ένας Croner που τουλάχιστον έχει το πλήρες τηλεκοντρόλ, και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος αυτής της οικογένειας. Υπάρχει ένας m-star της Crystal Audio, αλλά αν κατάλαβα καλά, έχει αντικατασταθεί από άλλο μοντέλο. Και ο Digital World.

Μόλις τον απόκτησα και εγώ.
Είναι παρόμοιος με το CDVB της CA, με μεγαλύτερο τηλεχειριστήριο αλλά σε απόκριση μου φαίνονται τα ίδια.
Κάτι που παρατήρησα ότι ο της CA έχει καλύτερο σήμα 82% σε σχέση με τον DW 77%.
Το menu είναι το ίδιο με διαφορετικά χρώματα.
Χειρότερη ποιότητα κατασκευής η οποία φαίνεται ακόμη και στα menu.
Ίδιους υπότιτλους, ίδιο τρόπο προεσκόπησης των ταινιών ...ίδιο...ίδιο...ίδιο...
Γενικά στην τιμή 44αφρό είναι πολύ καλή αγορά.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.:a0210:

Το αγόρασα και εγώ, σαν δέκτη για μια 23άρα που έχω στον υπολογιστή μου, αλλά κυρίως για θέαση MKV και ακρόαση mp3 από εξωτερικό δίσκο.
Πρως μεγάλη μου - κακή - έκπληξη ανακαλύπτω όμως ότι δεν αναγνωρίζει τον εξωτερικό μου, έναν WD my book essential USB3.0 3Tera.
Τον εξωτερικό αυτό έβλεπε κανονικά ένας Hunday δέκτης που πήρα για τον πατέρα μου και μάλιστα έπαιζε άψογα όλες τις "ματριόσκες" με μοναδικό (μεγάλο) ελάττωμα ότι δεν διάβαζε DTS (ούτε ByPass). Γι' αυτό και πήρα τον Digital World.
Άν κάποιος γνωρίζει κάτι για τη συμβατότητα με τον σκληρό που προανέφερα, θα βοηθούσε, για να δω τι θα κάνω παρακάτω...:bigcry:

Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Δεν είμαι ο γκουρού της χαρτογράφησης των δεκτών, όπως ο φίλος ο talos_2002...
Οι μπύρες κερασμένες από εμένα! :ADFADF1:
Σε ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο, :blush: απλά παρατηρώ τις διαφορές στις φωτογραφίες, γι' αυτό τις ζητάω άλλωστε.

Πολλούς με Mstar, έχουμε. Με υποστήριξη δεν έχουμε.
Και ο νέος CA χρησιμοποιεί Mstar.

Αγοράζοντας τον AMTC από τα Μαρινόπουλος που τον έχουν στα 39 , έχεις ένα πλεονέκτημα τιμής που καλύπτει το κόστος της αγοράς προγραμματιζόμενου τηλεχειριστηρίου Sylvercrest από τα Lidl, που είναι καλύτερο από οποιουδήποτε Κινέζικου δέκτη και μπορείς να του προγραμματίσεις την λειτουργία των κριμένων πλήκτρων του AMTC.

Ο Croner έρχεται έτοιμος να αναβαθμισθεί με το firmware του Xoro 7500/7600 ή του Strong 8110, χωρίς ψάξιμο στους Μαρινόπουλους και τρεχάματα σε Lidl.

O DW, μόνο να του βάλεις την επίσημη αναβάθμιση θέλει.
Αν μπορούσαμε να μάθουμε και τι σκοπεύει να κάνει με το θέμα των ενημερώσεων ο εισαγωγέας...

Dalanik, ο DW δεν είναι της E-Tek όπως ο CA. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι SDMC ή Gospell, αν και νομίζω είναι SDMC.

Last edited:

Το αγόρασα και εγώ, σαν δέκτη για μια 23άρα που έχω στον υπολογιστή μου, αλλά κυρίως για θέαση MKV και ακρόαση mp3 από εξωτερικό δίσκο.
Πρως μεγάλη μου - κακή - έκπληξη ανακαλύπτω όμως ότι δεν αναγνωρίζει τον εξωτερικό μου, έναν WD my book essential USB3.0 3Tera.
Τον εξωτερικό αυτό έβλεπε κανονικά ένας Hunday δέκτης που πήρα για τον πατέρα μου και μάλιστα έπαιζε άψογα όλες τις "ματριόσκες" με μοναδικό (μεγάλο) ελάττωμα ότι δεν διάβαζε DTS (ούτε ByPass). Γι' αυτό και πήρα τον Digital World.
Άν κάποιος γνωρίζει κάτι για τη συμβατότητα με τον σκληρό που προανέφερα, θα βοηθούσε, για να δω τι θα κάνω παρακάτω...:bigcry:

Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το δικο μου δισκο usb3.0 wd my book 3.0 1tb στο θεμα για τον δεκτη amtc. Ριξε μια ματια στις προσφατες σελιδες οπου μου εχουν προτεινει τα παιδια καποιες δοκιμες που εκανα αλλα για το δικο μου δισκο δυστυχως δεν πετυχαν.

o crustal hd είναι ελαφρώς καλύτερος απο τον DW εχει πιο ευαίσθητο tuner και πιο πολλυ υποστήρηξη πιο καλή εικόνα επιχρυσους ακροδέκτες και φυσικα πιο ακριβος...70 ευρω...πήρα τελικα τον digital world απο την ηλεκτρονικη στα ΤΡΙΚΑΛΑ 44 ευρώ.

o crustal hd είναι ελαφρώς καλύτερος απο τον DW εχει πιο ευαίσθητο tuner και πιο πολλυ υποστήρηξη πιο καλή εικόνα επιχρυσους ακροδέκτες και φυσικα πιο ακριβος...70 ευρω...πήρα τελικα τον digital world απο την ηλεκτρονικη στα ΤΡΙΚΑΛΑ 44 ευρώ.
Πατρίδα με γειες!!!!:firstprize:
Ρε παιδιά πως μπορώ να δω εάν τα κανάλια είναι mpeg2 ή 4;
Γιατί μου τα βρίσκει 2 φόρες αυτά της ΕΤ.

Πατρίδα με γειες!!!!:firstprize:
Ρε παιδιά πως μπορώ να δω εάν τα κανάλια είναι mpeg2 ή 4;
Γιατί μου τα βρίσκει 2 φόρες αυτά της ΕΤ.

Ποια σου βρίσκει 2 φορές; Αφού στη Θεσσαλία δεν έχει αρχίσει ακόμα η ψηφιακή εκπομπή. MPEG-2 πια είναι (και για λίγο ακόμα) ΜΟΝΟ τα "παλιά" ψηφιακά της EPT (Πρίσμα, Βουλή, ΡΙΚ, cine/sport+). Η ΕΡΤ θα τα γυρίσει και αυτά σε λίγο καιρό σε MPEG-4 (όπως είναι και το λογικό).

Μου βρίσκει 2 φορές τα Πρίσμα, Βουλή, ΡΙΚ, cine/sport+.
Ξέρει κανείς γιατί;

Πατρίδα τα κανάλια της ΕΡΤ και σε μένα 2 φορές τα βγάζει ...4 απο τη συχνότητα 42 και τα ιδια 4 πάλι απο τη συχνότητα 53 συνολο 8 στην ουσία 4 ιδια 2 φορές...αν δεν κάνω λαθος 4 είναι απο δοβρούτσι και 4 απο πήλιο...για την ωρα εκπέμπουν και οι 2 συχνότητες σε mpeg2...

Πατρίδα τα κανάλια της ΕΡΤ και σε μένα 2 φορές τα βγάζει ...4 απο τη συχνότητα 42 και τα ιδια 4 πάλι απο τη συχνότητα 53 συνολο 8 στην ουσία 4 ιδια 2 φορές...αν δεν κάνω λαθος 4 είναι απο δοβρούτσι και 4 απο πήλιο...για την ωρα εκπέμπουν και οι 2 συχνότητες σε mpeg2...

Λογικά συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος. Προτείνω να ελέγξετε αν η κεραία σας "βλέπει" το Δοβρούτσι, όπως πρέπει, αφού την Παρασκευή από εκεί θα εκπέψουν ψηφιακά τα 7 μεγάλα ιδιωτικά κανάλια. Αν τώρα πιάνετε "ξόφαλτσα" και μια ψηφιακή συχνότητα από το Πήλιο (τα παλιά της ΕΡΤ), τότε λογικά στα κανάλια αυτής της συχνότητας θα έχετε σαφώς μικρότερη ένταση και στάθμη σήματος, οπότε μπορείτε να τα βρείτε και να τα διαγράψετε από τη λίστα, αφήνοντας μόνο τα ίδια που πιάνετε πιο δυνατά από το Δοβρούτσι.

Έχω την εντύπωση ότι η τηλεόραση μου, που είναι μόνο mpeg2, πιάνει μόνο τα 4... Θα το κοιτάξω το απόγευμα και θα επανέλθω.

Έχω την εντύπωση ότι η τηλεόραση μου, που είναι μόνο mpeg2, πιάνει μόνο τα 4... Θα το κοιτάξω το απόγευμα και θα επανέλθω.

akilleas η digea κάνει δοκιμαστικές εκπομπές μετα τις 2.+30 το βράδυ μέχρι τις 5 + το πρωί...σηκώθηκα σήμερα το πρωί στις 5 και δέκα τυχαία ανοιξα το δέκτη εκανα αναζήτηση καναλιών και κατέβασα τα κανάλια της digea ...οχι της ερτ με σήμα 80%

Ο δέκτης αυτός είναι clone του ΜaxT100 (ολόιδια menu και τηλεκοντρολ) ο οποίος αν και πολύ καλός είχε κάποια προβλήματα firmware.
Απότι είδα υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία alcor που βγάζει firmware για το δέκτη.
Δείτε εδώ:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=62771&page=26