DigitalWorld HDT-150

Re: Digital World HDT-150 - Review

Φιλε mezzanine κατι δεν παει καλα με τον δεκτη σου.Ρωτα εναν τεχνικο ο δικος μου παιζει σχεδον ολη μερα.

Κατι εχει ο δεκτης σου.Σ' Εμενα τοσο καιρο που το εχω,δεν μου ετυχε κατι τετοιο.Ολα καλα :2thumb22sup:

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Πήρα κι εγώ έναν και ευτυχώς που το είχατε ψάξει, μιας και έκανε τα γνωστά κολλήματα στην αναπαραγωγή των εγγραφών. Με firmware upgrade λύθηκε.

Μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα στον θεματοθέτη Dalanik.

Το δυνατό του σημείο - για μένα - είναι οτι κανει resume στην αναπαραγωγή των εγγραφών.
Έχει τα μικροπροβληματάκια του - "τον έχασε" η τηλεόραση από την hdmi μια φορά και είναι αργός στις αλλαγές. Go to δεν μπόρεσα να βρω, θα ψάξω καλύτερα μήπως είναι "καμουφλαρισμένο" όπως στον crystal.

Δέκτη έχει -όπως όλοι άλλωστε- για τα πανηγύρια. Οι τηλεοράσεις είναι καμμιά 20αριά db πιο ευαίσθητες.
Λίαν ενοχλητικό εδώ στα νότια, που ακόμα και με την κεντρική εξωτερική προς Αίγινα κάτι βράδυα "πιξελιάζει". Οι τηλεοράσεις στην ίδια πολυκατοικία ποτέ.

Από το σπίτι έχουν περάσει για δοκιμές καμμιά δεκαριά. Ο καλύτερος συνολικά ήταν ο V100 pro - σαν δέκτης και εγγραφέας - τον οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάπου.

Τι προβληματακια ρε παιδια, αυτο ειναι για πεταμα. Ακομα και σαν απλος δεκτης μετα απο μερικες μερες κολαει και θελει επανεκινηση.

Αδελφέ εγώ τον έχω λιώσει σε media playing [ματρόσκες 1080p,avi],και σαν δέκτη και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό. Φυσικά "φοράω" το τελευταία διαθέσιμο firmware. Μήπως ο δέκτης σου έχει "θέμα";

Μου ήρθε σήμερα και μένα. Του έκανα firmware update αλλά ρε παιδιά υπάρχει πρόβλημα στα κανάλια της ερτ. Σε όλα κανει σπασίματα και χάνει το σήμα αρκετά συχνά. Φταίει ο δέκτης ή κάτι άλλο;

Δες την κεραία σου...

Εφόσον πιάνει καλά Digea δεν έχει πρόβλημα ο δέκτης.

thanks Dalanik. Η κεραία ήθελε κεντράρισμα γιατί είχε κουνηθεί από τον αέρα. Τώρα είναι μια χαρά. Τα κανάλια της ερτ έχουν 60% ποιότητα σήματος και της digea ξεκινάνε απο 80 αλλά σταδιακά πέφτουν και μένουν στο 42%. Παρ' όλα αυτά, παίζουν μια χαρά.

Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε κάποον άλλο, αλλά έχω πρόβλημα με έναν από τους δύο WD 500GB που έχω:
Είναι με εξωτερική τροφοδοσία, e-sata, usb, 2 firewire και κουμπί power. Οπτικά ξεχωρίζει από τον "σκέτο" usb από τον παραλληλόγραμο φωτισμό στην πρόσοψη (λεντάκια σε σειρά) αντί του φωτιζόμενου κίτρινου κύκλου.

Σε ότι δέκτη και να τον έχω βάλει (καμμιά δεκαριά), δουλεύει μόνο την πρώτη φορά, όταν δηλαδή πρωτοσυνδέεται με κλειστό δεκτη. Από κει και μετά κανένας δέκτης δεν τον κλείνει όταν σβήνει, με αποτέλεσμα στο επόμενο ξεκίνημα να μην τον βλέπει, θέλει να βγάλεις-βάλεις την τροφοδοσία του.

Η πλάκα είναι ότι αυτό γίνεται 9 στις 10 φορές, όχι όλες. Στη χάση και στη φέξη δηλαδή δουλεύει σωστά, τον βλέπει ο δέκτης όταν ξεκινήσει.
Στο πισι φυσικά δουλεύει άψογα. Και κλείνει πάντα.

Ο άλλος ο "σκέτος" usb το έκανε αυτό μία και μοναδική φορά με κάποιο συγκεκριμένο δέκτη, δεν θυμάμαι ποιόν. Με τους υπόλοιπους δουλεύει κανονικά.

Καμμιά ιδέα?

Υ.Γ Δεν κατάφερα στον digital world να βρω go to. Δεν έχει να υποθέσω?

Ρε σεις εδω και μερες εχει αποσυγχρονιστει ο ηχος με την εικονα και δεν υπαρχει καμια πληροφορια πατωντας το i .
Ακομα να στεγνωσουν οι κεραιες της Digea ?

WARNING... WARNING...WARNING...

oti diabazete den einai panta xrisos. To karpouzi einai mapa apo oles tis apopsis, kathe mixanaki einai kai diaforetiko, se merika den pezi o dektis, se olous tous apodikopoiites pou exw (katastima) oloi anakateboun sta kala kathoumena ta kanalia, blokari polles fores kai thelei na bgalis tin priza apo tin trofodosia, kai oti anabathmisi kai na kaneis i tha gini poio argos i den tha lisi kai polla problimata. Anaparagogi apo USB diafores tenies ipirxan problimata na pezi me diakopes. PROSOPIKI MOU APOPSI epidi exo agorasi 100 kommatia (katastima) kai to metaniosa para poli, me exoun kalesi gia epanasintonismo ton kanalion panw apo tous misous (60) apodikopoiites apo 3-4 fores... kai blepoume. PROSOXI STIS NEES PERIOXES pou tha ekpampsi to psifiako sima. (ARTA,PATRA,...) to ti apodikopoiiti tha agorasoun. me arista to 10 egw tou bazw ena 4.
ps. (exw dokimasi para polous apodikopoiites diaforon eterion)
ps. (oti lei o filos poio panw einai swsto , asixronismos ixou kai eikonas)

Last edited:

Το δικο μου προβλημα παντως λυθηκε βγαζοντας το απο την τροφοδοσια για λιγο.

Μια χαρα ειναι το καρπουζι για τα λεφτα του.

Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

oti diabazete den einai panta xrisos. To karpouzi einai mapa apo oles tis apopsis, kathe mixanaki einai kai diaforetiko, se merika den pezi o dektis, se olous tous apodikopoiites pou exw (katastima) oloi anakateboun sta kala kathoumena ta kanalia, blokari polles fores kai thelei na bgalis tin priza apo tin trofodosia, kai oti anabathmisi kai na kaneis i tha gini poio argos i den tha lisi kai polla problimata. Anaparagogi apo USB diafores tenies ipirxan problimata na pezi me diakopes. PROSOPIKI MOU APOPSI epidi exo agorasi 100 kommatia (katastima) kai to metaniosa para poli, me exoun kalesi gia epanasintonismo ton kanalion panw apo tous misous (60) apodikopoiites apo 3-4 fores... kai blepoume. PROSOXI STIS NEES PERIOXES pou tha ekpampsi to psifiako sima. (ARTA,PATRA,...) to ti apodikopoiiti tha agorasoun. me arista to 10 egw tou bazw ena 4.

Γράφε στα Ελληνικά σε παρακαλώ όπως ορίζει ο κανονισμός του forum ....

:HTEHETH63::BDGBGDB55::flipout::flipout:

σόρυ αλλά δεν άντεξα !!!! Για πες μας και ποιο κατάστημα είσαι να σου κανονίσω από τον αντιπρόσωπο να σου αλλάξει όλους τους δέκτες !!!!!-bye-

έλεος...

H λίστα μας...

AFam
akilleas
Akobites
alexator
alphaalpha2010
ant1983
-ARIS-
astyl
Balder
Blackfox2k7
corduroy27
costas-zx
Dalanik (x4)
dgiann53 (x2)
Δημήτρης Ιωάννου
Entso11
gamut
gas2
gairf
georget
ghostit
giorginho
Hrisa76
Jean-Paul
jimmys77
jsoc
justsomeone
kario
kaster 06
kokolokor5
Κokotas
Kosh
Kωνσταντίνος Τυροβολάς
Mahas
mezzanine (έχει πρόβλημα)
mikemusic4
milios
music_1896
neraidoxori
pan82 (x2)
panos196
panos2
playloud
portokali00
redstar57
satyros_GR
SWISSTEC
t-harris
Takisot
teomou
theos
tsatasos
tutuyo
TZANNSPY
zpaf

Συγκεντρωμένες πληροφορίες για τον δέκτη στη 1η σελίδα και στο post #376

Όποιος από τους κατόχους επιθυμεί ας γράψει τις έως τώρα εντυπώσεις του, τύπου:
"όχι ευχαριστημένος", "ευχαριστημένος", "πολύ ευχαριστημένος"
καθώς και κάποια συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, όπως άλλοι 3 φίλοι και συγγενείς που τους τον πήρα και τον χρησιμοποιούν...

Προβλήματα, που αντιμετώπισα:
Δέκτης
- αργεί λίγο στην εκκίνηση
- Δεν κάνει auto detect και μετατροπή στο aspect ratio
pvr
- Χωρίζει τις εγγραφές σε αρχεία μεγέθους 2GB
media player
- Mερικές φορές βγάζει κινέζικα τους υπότιτλους (λύνεται με το MKVtoolnix)
- Δεν κάνει downmix mkv/DTS (λύνεται με το PopCorn MKV AudioConverter ή με "by pass" σε ΑV Receiver με DTS decoding για όσους διαθέτουν)
- Δεν παίζει flac
- Μερικές φορές σταματάει η αναπαραγωγή των mkv/m2ts/ts, μετά απο ffw και play.
(φυσικά ως media player ανταποκρίνεται στα βασικά μόνον, αλλά ότι κάνει το κάνει καλά)

Aυτά.......

Last edited:

Εγώ πάντως είμαι γενικά ευχαριστημένος. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια άλλους δέκτες για να μπορώ να συγκρίνω αλλά την δουλειά του την κάνει. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν όταν πήγα να γράψω ένα αγώνα από το ERT HD σε ενα usb stick των 16 gb. Όταν έκανα την αναπαραγωγή στο pc, η εικόνα ήταν χάλια (σπασίματα, πρασίνιζε σε διάφορα σημεία, αποσυγχρονισμός με τον ήχο).

Για εγγραφή HD έχει σημασία και η ταχύτητα του στικ. Πρέπει να είναι όσο πιο γρήγορο γίνεται. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές που φτάνουν στο 50%. Πήγαινε στην σελίδα του Πλαισίου ή του e-shop που γράφουν τις ταχύτητες των στικ που πουλάνε για να δεις τι διαφορές έχουν.

Εγώ τον έχω στον πατέρα μου και για απλό αποκωδικοποιητής είναι μια χαρά.
Ποτέ μα ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει τα κανάλια ούτε και έχει προβλήματα με το σήμα, μιας και τον είχα σε περιοχή με δύσκολο σήμα, λόγο λόφου.
Στο θέμα media player δεν έχω καθόλου άποψη, αλλά όπως λέει και o Dalanik όλα λύνονται.

:HTEHETH63::BDGBGDB55::flipout::flipout:

σόρυ αλλά δεν άντεξα !!!! Για πες μας και ποιο κατάστημα είσαι να σου κανονίσω από τον αντιπρόσωπο να σου αλλάξει όλους τους δέκτες !!!!!-bye-

έλεος...

File mou an theleis stile mou esi tous 100 dektes na tous alazw stadiaka opote me kaloune... Oi dektes parousiazoun problimata se takta diastimata alla oxi mera para mera... bori na perasi kai minas. Oti egrapsa parapano einai apo ebiria, prosopika exw allo apodikopoiiti kai eimai poli efxaristimenos. Edw den kanw diafimisi to katastima mou oute alla proionta apla anafera ta pithana problimata pou boris na sinantisis me ton sigekrimenw apodikopoiiti. Tora an o kathenas einai efxaristimenos me ton apodikopoiiti afton pou exei agorasi megiatou kai me xara tou, kai ososn afora i timi tou sas pliroforo pws i 8 stous 10 apodikopoiites stin idia timi panw katw kimenonte, aktos kai an thelete na agorasete pvr apodikopoiites kai trexa girebopoule. Min gelieste, dite kai se online katastimata kai deite times, oles panw katw ekei kimenonte.