DigitalWorld HDT-150

Re: Digital World HDT-150 - Review

Δεν ειδα καποιο προβλημα με το firmware . Το περασα στον NEOS HT1900 και παιζει κανονικα ( ιδιοι δεκτες ειναι στην ουσια ) .

Me το τελευταιο firmware παιζουν καλα οι εγγραφες;Επισης με το loop out,aspect radio και την παρακολουθηση διαφορετικου καναλιου απο την ιδια συχνοτητα τι γινεται ;

Last edited:

Έχω 2 κομμάτια, ένα με Release Date Feb 5, 2010 και ένα με May 28, 2010. Πέρασα το νέο firmware στον δέκτη με Release May 28, 2010 και διορθώθηκαν τα προβλήματα αναπαραγωγής PVR, έπαψε όμως να αλλάζει κανάλι όταν κάνεις εγγραφή, κάτι λίγο-πολύ αδιάφορο για μένα. Νομίζω ότι το νέο firmware Έκδοση: B105 - 06/01/2011 είναι το αρχικό Release Feb 5, 2010 της συσκευής.

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Νομίζω ότι το νέο firmware Έκδοση: B105 - 06/01/2011 είναι το αρχικό Release Feb 5, 2010 της συσκευής.

Μάλλον αυτό συμβαίνει,είχα το αρχικό και πέρασα
το νέο,καμία διαφορά.

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Oπότε οι του "Φεβρουαρίου" μένουμε όπως είμαστε... οι του "Μαΐου" έλυσαν το πρόβλημα της εγγραφής... μια χαρά μας βρίσκω! :D

Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Στην έκδοση του Μαίου και με κλειστό αποκωδικοποιητή το σήμα στα αναλογικά πέρναγε κανονικά;; ενώ στην παλιά έκδοση όχι, στη νέα έκδοση τι παίζει; αν δε γίνεται ουτε αυτο τοτε στανταράκι ειναι η παλιά έκδοση και τη παρουσιάζουν ως καινούργια

Δεν είναι το ίδιο παίδες, στο πρώτο δεν έπαιζε σωστά το loop και στο δεύτερο υπήρχε το θέμα με το pvr.

Στο νέο είναι κομπλέ και τα δύο. Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ στον δέκτη του πεθερού μου....

και στο νέο και στο παλιό, με κλειστό αποκωδικοποιητή το σήμα στα αναλογικά δεν περνάει κανονικά.

και στο νέο και στο παλιό, με κλειστό αποκωδικοποιητή το σήμα στα αναλογικά δεν περνάει κανονικά.

άρα μιλάμε για την ίδια έκδοση τότε, γιατι στην έκδοση του Μαίου επαιζε κανονικά

Tελικα με την τελευται οταν γραφεις μπορεις να δεις αλλο καναλι ;

Στην έκδοση του Μαϊου γινόταν πάντως

Μπορει να μου πει καποιος τα βηματα της αναβαθμισης ; Γιατι στις οδηγιες χρησεως λεει ο δεκτης να ειναι κλειστος και στο pdf που συνοδευει την αναβαθμιση λεει ο δεκτης να ειναι ανοιχτος.

Βαλε ενα στικ ( σε fat 32 ) με το αρχειο αναβαθμισης . Ανοιξε τον δεκτη .Μπαινεις στο μενου , πατας τον κωδικο που σου λεει το μανουαλ και κανει την αναβαθμιση .

Eνα απο τα μειον του δεκτη παντως ειναι το μεγεθος των υποτιτλων οταν ειναι εξωτερικοι (srt) ακομα και στο μεγαλο μεγεθος.Μηπως ξερει καποιος αν μπορουμε να τους μεγαλωσουμε στο pc με καποιο τροπο ;

ρε παίδες γιατί σε αρχεία πάνω απο 1,5 ώρα που τα χωρίζει σε 2 ή 3 αρχεία .ts παίζει στον υπολογιστή μόνο το πρώτο και στα υπόλοιπα λέει αδύνατη η αναπαραγωγή με τον wmp; τα ξάναπεράσαμε στον αποκωδικοποιητή και παίζει κανονικά ολόκληρη η ταινία εκεί

[/QUOTE]Καλησπερα.Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος! Με πεισατε! χαχαχχα. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος,μια χαρα ειναι ο δεκτης, τα 4 ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ ομως ενω τα εντοπισε δεν τα παιζει! εχει καποιος ιδεα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Καλησπερα.Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος! Με πεισατε! χαχαχχα. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος,μια χαρα ειναι ο δεκτης, τα 4 ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ ομως ενω τα εντοπισε δεν τα παιζει! εχει καποιος ιδεα?[/QUOTE]

Mήπως δεν έχεις καλό σήμα; και σε φίλη μου με το συγκεκριμένο στα κρατικά βγαζει συχνά μηνυμα δεν υπαρχει σημα γενικά εχουν πιο αδύναμο σήμα όπως έχω καταλάβει γιατι και σε sony που τα ιδιωτικα πιανουν καμπάνα τα κρατικά δε τα βρισκει και μιλάμε για αμπελοκήπους που εχουν τον υμμητό φάτσα

Θες καλύτερη ρύθμιση στην κεραία, ή αν είσαι σε πολυκατοικία τότε θέλει λίγο ανέβασμα η ενίσχυση του σήματος στον ενισχυτή...

Το σήμα τους είναι πιο αδύναμο..