DigitalWorld HDT-150

Re: Digital World HDT-150 - Review

Θες καλύτερη ρύθμιση στην κεραία, ή αν είσαι σε πολυκατοικία τότε θέλει λίγο ανέβασμα η ενίσχυση του σήματος στον ενισχυτή...

Το σήμα τους είναι πιο αδύναμο..
Το σημα τους ειναι απο 42 εως 51. μενω θεσσαλονικη η κεραια ειναι στο μπαλκονι βλεπει ομως καθαρα χορτιατη. Το παραλογο ειναι οτι η TV μου ειναι mpeg-2 και εκει τα βλεπω μια χαρα! με τον δεκτη ομως δεν τα βλεπω!

Είναι πολύ χαμηλά το σήμα, παίξε λίγο με την κεραία σου για να δεις τι γίνεται...

Είναι πολύ χαμηλά το σήμα, παίξε λίγο με την κεραία σου για να δεις τι γίνεται...
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον! Ο δεκτης θα αναγνωρηση αραγε αυτον τον δισκο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304507

λογω το οτι ειναι usb 3.0

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον! Ο δεκτης θα αναγνωρηση αραγε αυτον τον δισκο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304507

λογω το οτι ειναι usb 3.0

Εκτός του οτι το USB 3 είναι προς τα πίσω συμβατό με το USB 2, σου το γράφει στην περιγραφή το ίδιο το e-shop.
Διαθέτει σύνδεση usb 2.0 /usb 3.0
Λογικά πρέπει να δουλέψει.

Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν ειναι σε stand by το τροφοδοτικο του συνεχιζει να κανει ενα μικρο μεν αλλα σπαστικο θορυβο, θα δω... μπας και αγορασω αλλο μετασχηματιστη μιας και ο δεκτης ειναι σε υπνοδωματιο και δεν θελω να ακουγετε ο παραμικρος θορυβος!

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν ειναι σε stand by το τροφοδοτικο του συνεχιζει να κανει ενα μικρο μεν αλλα σπαστικο θορυβο, θα δω... μπας και αγορασω αλλο μετασχηματιστη μιας και ο δεκτης ειναι σε υπνοδωματιο και δεν θελω να ακουγετε ο παραμικρος θορυβος!
Σε δύο αποκωδικοποιητές που έχω δει στον ένα κάνει ανεπαίσθητο θόρυβο ενώ στον δεύτερο κάνει αρκετά ενοχλητικό ήχο που κουράζει σε απόλυτη ησυχία και ειδικα που ειναι σε υπνοδωμάτιο

Mε χειροκινητη αναζητηση στην Συχνοτητα 56 ειδα φως... και στα 4ψηφιακα της ΕΡΤ (cine+ κλπ.)

Οσο για το τροφοδοτικο μαλλον θα αγορασω καποιο αλλο που να ειναι τελειος αθορυβο, μιας και ειναι πολυ σπαστικο σε υπνωδωματιο να ακους ζζζζζζζζζζ:violent-smiley-030:

Καλησπερα,

πηρα κι εγω τον εν λογω δεκτη. Ακομα δεν μπορω να πω λειτουργιες ως δεκτη καθοτι μενω Ροδο και το "σημα" ερχεται αυριο.
Ομως τον δοκιμασα λιγο ως "media player" και αντιμετωπισα το εξης "κουφο".
Εβαλα επανω ενα δισκο 320G κι ενω τις ταινιες τις "βλεπει" κανονικα (και τα mkv τα παιζει αρκετα καλα) ενα φακελο που εχω μεσα μουσικη δεν τον "βλεπει" καθολου, ομως παιζει τα mp3 απο ενα αλλο φακελο που εχω μεσα με.... KARAOKE δηλαδη το αλλο μισο του... .cdg :bang:
Πως γινεται αυτο? αφου λεει οτι υποστηριζει mp3 αρχεια?
Επισης, υπαρχει καποιο site της Digital World η εγω απλα δεν το βλεπω πουθενα? Εχει πανω το firmware του Μαιου 2010 και καπου ειδα οτι υπαρχει κατι του 2011

εννοειται ..........
Και η πλακα ειναι οτι δεν μου "βλεπει" ΚΑΝ το φακελο MUSIC.
Υπαρχει περιπτωση αν μετονομασω το φακελο?

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Δοκίμασε και αυτό ή φτιάξε ένα νέο folder...

κουφό πάντως... έχω δοκιμάσει από 4 usb memories και 3 ΗDDs και δεν είχα πρόβλημα!

Παίξε λίγο με τις ονομασίες, νέο φάκελο κτλ... δεν μοιάζει πρόβλημα του δέκτη...

Α! και να βάλεις την τελευταία έκδοση γιατί του Μαΐου είχε κάποια προβλήματα... λέω, μπας και επηρεάζεται η ανάγνωση δίσκων, αν και μου φαίνεται απίθανο!

Last edited:

Λοιπον, μετονομασα το φακελο, τα ιδια.
Προσπαθησα να κανω αναβαθμιση, κανω ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λεει στο pdf δειχνει οτι ξεκιναει αλλ δεν περναει απο αυτες τις οθονες που λεει και τελικα μενει στην .....εκδοση Μαιου, δηλαδη οταν παω μετα "πληροφοριες" δειχνει οτι ειναι στην εκδοση Μαιου.
Τι γινεται ρε παιδια? πρεπει να "ξεκλειδωσω" κατι?
Επισης, το manual ειναι πολυ "επιγραματικο". Δεν το αναλυει το μηχανημα και πολυ. Γι αυτο και ζητησα site ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κι οχι καποιο "μαγαζι" που τα πουλαει

Σημαντικο, ας πουμε, ειναι οτι ΕΠΑΙΞΑ αρχειο βιντεο mp4 που δεν αναφερεται ΠΟΥΘΕΝΑ οτι τα παιζει, απλα το εκανα απο τυχη

Βοηθεια?

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

α) Δοκίμασες να φτιάξεις ένα νέο φάκελο στον εξωτερικό δίσκο σου, με 2-3 mp3? To δοκίμασες και ούτε αυτόν διαβάζει?

β) Βάζεις ένα κωδικό με 6άρια αν θυμάμαι καλά... το έβαλες ή δεν σε αφήνει να φτάσεις μέχρι εκεί?
Μήπως πρέπει το stickάκι να είναι άδειο (δλδ να περιέχει μόνο το αρχείο της αναβάθμισης) να σου πεί κάποιο από τα παιδιά που το έκανε, γιατί εγώ έχω μείνει στην έκδοση Φεβρουαρίου που δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα!

γ) Υποθέτω ότι έβγαλες τον δέκτη από το ρεύμα και τον ξαναάνοιξες για να εξασφαλίσεις ότι δεν έχει φάει κάποιο κόλλημα...

Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο, δυστυχώς!
Μήπως όταν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις, να ζητούσες βοήθεια από το μαγαζί που τον αγόρασες?

Εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που λεει, και με τα 6αρια, και διαμορφωμενο σε FAT 32 στικακι. Ναι, με αφηνει να φτασω σε αυτο με τα 6αρια μιας και ειναι το πρωτο βημα :)
θα δω πως θα παει και αν δε βρω ακρη θα μιλησω με το μαγαζι

Καλησπερα, σε ολους,
κατεληξα και εγω σε αυτον το δεκτη μετα απο πολλες ωρες συγκρισεων στα διαφορα μοντελα. Απο Ροδο ειμαι οπως και ο Playloud και απο αυριο τα σπουδαια.
Εγω εχω μια σημαντικη απορια. Ο Εξωτερικος σκληρος πρεπει να εχει δικη του τροφοδοσια σε ρευμα; Αν εχει τη δυνατοτητα να δουλευει σε Η/Υ μονο με το usb μπορει να γινει το ιδιο και με τον δεκτη; Δεν ειχα ποτε μου Εξ.σκληρο και θελω να αγορασω τωρα.

@playloud.Στο stick που χρησιμοποιεις για την αναβαθμιση το αρχειο δεν πρεπει να ειναι μεσα σε καποιο φακελο απλα να ειναι ετσι χυμα.Εγω παντως που εκανα αναβαθμιση σε 2 δεκτες δουλεψε.To usb που χρησιμοποιησα το εκανα πρωτα format σε fat32 και μετα αντεγραψα μονο το αρχειο της αναβαθμισης.Και μια φιλικη συμβουλη οταν κανετε αναβαθμιση σε καποιο δεκτη καλο ειναι να ειναι συνδεμενος σε ενα ups γιατι σε περιπτωση που κοπει το ρευμα την ωρα της αναβαθμισης σκουρα τα πραγματα.Για τον Entso11 για εξωτερικο δισκο θα το δοκιμασω και θα σου.

Οχι εμενα τον σκληρο μου τον "βλεπει" κανονικα (ταινιες, φωτο κλπ) και ειναι χωρις εξωτερικη τροφοδοσια.
Τον φακελο με την μουσικη μου δεν "βλεπει" (ονομασια My Music).
Επισης να ΞΑΝΑπω οτι τα εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λεει στο PDF αρχειο και αναβαθμιση ΔΕΝ εγινε. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το stick το εκανα διαμορφωση στο fat32 και το αρχειο ηταν μονο του μεσα στο stick

Παληκαρια τα τροφοδοτικα σας κανουν θορυβο οταν ειναι σε stand by?
Exετε να προτεινετε καποιο αντιστοιχο?