DigitalWorld HDT-150

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Έχουν περάσει 4-5 από τα χέρια μου (προσωπικά και για φίλους και συγγενείς) και είναι όλα εντελώς αθόρυβα. Τόσο ο δέκτης όσο και το τροφοδοτικό.

Re: Digital World HDT-150 - Review

@Playloud: Εγω σημερα τον συνδεσα και εκανα αμεσως αναβαθμιση. Δεν εκανα οτι λεει το σαιτ με τα 6χ6, διαβασα απο το μανουαλ και κρατησα το 6 πατημενο για 3 δευτερολεπτα. Μια χαρα και γρηγορα σε μισο λεπτο το πολυ ηταν ετοιμος.

Ναι, κι εγω καταφερα τελικα να κανω αναβαθμιση με ενα αλλο στικακι (ποιος ξερει γιατι δεν μπορουσα με το αρχικο, δουλευει τζαμι) και ΟΛΑ εφτιαξαν.
Και μουσικη διαβαζει και τα βιντεο και ολα, μεχρι στιγμης ολα πανε καλα.
Ιδωμεν...........
Παντως καλο ειναι να το δουν αυτο το θεμα ΟΛΟΙ αυτοι που εχουν με εκδοση Μαιου, να κανουν αναβαθμιση γιατι λογικα ολο και καπου θα τους βγαζει προβληματακι

Mαλλον η παρτιδα που ηρθε στη Ροδο εχει εκδοση Μαιου γι'αυτο κι εγω προτεινω οσοι τον πηραν να κανουν την αναβαθμιση.Κατι off topic να μας πουν τα παιδια απο Ροδο σε ποια περιοχη λαμβανουν ;

Χαιρετω

Θα προσπαθησω να μην τα μπλεξω
Λοιπον η τηλεοραση εχει 3 εισοδους hdmi,η μια παει για το λαπτοπ,η αλλη στον digital world και η αλλη σε dvd recorder.Επιλεγοντας καθε φορα οποια hdmi θυρα με βολευει.
Στο dvd recorder εχω δωσει σημα απο δορυφορικη κεραια ωστε να γραφω απο εκει.
Το ερωτημα ειναι τι κανουμε για να γραφουμε δορυφορικο σημα στον digital?
Παει για καταργηση το dvd recorder?Πρεπει το δορυφορικο σημα να περασει μεσω του digital?
Συνηθως χρειαζομαι 2 ωρες εγγραφης,ποσα gb υπολογιζετε?
Εχω το λογισμικο με το προβληματικο loop,ετσι μου ειχε πει ο Αντωνης,δεν εχω περασει το νεο αλλα ειμαι οκ μεχρι τωρα.
Πολυ καλο μηχανακι.

Σας ευχαριστω.

Mαλλον η παρτιδα που ηρθε στη Ροδο εχει εκδοση Μαιου γι'αυτο κι εγω προτεινω οσοι τον πηραν να κανουν την αναβαθμιση.Κατι off topic να μας πουν τα παιδια απο Ροδο σε ποια περιοχη λαμβανουν ;

Το σημα (για οσους ξερουν) εκπεμπει απο το Μοντε Σμιθ και λαμβανει ΣΙΓΟΥΡΑ ολη η πολη. Τωρα απο εκει και υστερα οσο βγαινεις προς τα "εξω" ασθενει.
Εγω παντως ειμαι σε "δυσκολη" περιοχη αλλα μεσ την πολη που με κανονικη κεραια επιανα "βρασ τα" και τωρα ειναι καμπανα.

Εγω ειμαι στα 4 χλμ απο Μοντε Σμιθ (κεντρο εκπομπης) χωρις εμποδια και κτιρια αναμεσα. Εχεις καποια περιοχη κατα νου να μας πεις να ρωτησω αν πιανουν εκει;

Φιλε κι εγω απο Ροδο ειμαι νομιζα το ειχα γραψει παραπανω.Εγω απο Κοσκινου που ειχα προβλημα απο παρεμβολες τωρα ειμαι ενταξει.

Mηπως καποιος εχει δοκιμασει καποιο universal τηλεκοντρολ αν δουλευει με τον δεκτη ;

παιδια πηρα και εγω σημερα τον αποκωδικοποιητη. ηθελα να ρωτηsv αν μεσω update software υπαρχει περιπτωση να ακουω ηχο σε mkv αρχεια κατευθειαν απο ην TV kai ton αποκωδικοποιητη.
επισης οταν πατάω το ενα στο remoteμου λεει οτι δεν υπαρχει το καναλι. αποτι ειδα τα καναλια τα λεει c810 και κατι τετοια. πως μπορω να το αλλαξω ?

τελος σχετικα με upscale σηματος. γινεται ?
ευχαριστώ.

Ηχο απο mkv δεν θα λαβεις απο την tv γιατι ο δεκτης δεν κανει downmix.Θα ρυθμισεις το LCN σε απενεργοποιημενο και θα βαλεις τα καναλια στη σειρα που θελεις εσυ.

Ασχετο ξερεις κανεις καποιο προγραμμα για να δαβασει το αρχειο dvr του Crypto στο pc ;

με τιποτα ετσι ? δεν ειναι κατι softwariko που μπορει να αλλαξει με κανα update ?

tta kaναλια τα εχω βαλει στη σειρα που θελω, απλα οτ παταω το 1 δεν παει στο ενα. το 2 δεν παει στο δυο γιατι βλεπω οτι εχουν αλλο ονομα πχ. C808 ktl

Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να δώσω ήχο DTS απευθείας από τον HDT-150 σε ΤV... είτε μέσω analogue RCA, είτε από optical, είτε από ΗDMI. Προφανώς (και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) δεν κάνει downmix του DTS, οπότε χρειάζεται να περάσετε τα σχετικά αρχεία σας (ταινίαDTS.mkv) “by pass” με optical σε κάποιο ΑV Receiver που έχει τη δυνατότητα αποκωδικοποίησης του DTS… (τα τελευταία 10 χρόνια σχεδόν όλοι οι ΑV Receivers διαθέτουν αυτή τη δυνατότητα καθώς και πολλαπλές optical inputs)

Πιθανόν βέβαια να μπορέσετε να έχετε ήχο και μέσω ψηφιακής σύνδεσης optical στη tv σας, αν αυτή μπορεί μπορεί να κάνει την αποκωδικοποίηση του DTS!

Όποιος έχει όρεξη μπορεί να μετατρέψει τον ήχο ώστε να παίξει στη tv σας.
Ένας κατάλληλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά είναι το PopCorn MKV AudioConverter

Πρέπει στο menu να επιλέξεις "πρόγραμμα" -> "Διαμόρφωση προγράμματος" να δώσεις στο κωδικό που σου ζητάει το -> "000000" και στη συνέχεια πάλι στο "Πρόγραμμα" -> "LCN" επιλογή "Κλειστό".
Αφού γίνουν τα παραπάνω πλέον η μετακίνηση των καναλιών στην επιθυμητή θέση είναι παιγνίδι...

Kαλορίζικος στους νέους κατόχους!
-bye-

Last edited:

Αυτο με το ονομα του καναλιου ειναι περιεργο.Μηπως φταει η DIGEA ; Δεν εχω προσεξει αν υπαρχει μετονομασια καναλιου.Απο Ροδο εισαι ;

Προφανώς έχει ρύθμιση Logical Channel Number (LCN) "on" ή κάποια άλλη προκαθορισμένη.

Αν κάνει την διαδικασία που προαναφέρω λύνεται πολύ εύκολα το θέμα.

Παιδες επανερχομαι μηπως και καποιος δωσει καμια ιδεα(οχι πως ειναι υποχρεωτικο αλλα...)

Λοιπον η τηλεοραση εχει 3 εισοδους hdmi,η μια παει για το λαπτοπ,η αλλη στον digital world και η αλλη σε dvd recorder.Επιλεγοντας καθε φορα οποια hdmi θυρα με βολευει.
Στο dvd recorder εχω δωσει σημα απο δορυφορικη κεραια ωστε να γραφω απο εκει.
Το ερωτημα ειναι τι κανουμε για να γραφουμε δορυφορικο σημα στον digital?
Παει για καταργηση το dvd recorder?Πρεπει το δορυφορικο σημα να περασει μεσω του digital?
Συνηθως χρειαζομαι 2 ωρες εγγραφης,ποσα gb υπολογιζετε?
Εχω το λογισμικο με το προβληματικο loop,ετσι μου ειχε πει ο Αντωνης,δεν εχω περασει το νεο αλλα ειμαι οκ μεχρι τωρα.

Έτσι όπως το καταλαβαίνω, από τα γραφόμενά σου, δεν μπορείς στο HDT-150 να γράψεις εισερχόμενο σήμα άλλης συσκευής γιατί απλά δεν έχει video-in. Το PVR του λειτουργεί μόνο για τον εσωτερικό αποκωδικοποιητή που διαθέτει.

Άλλες συσκευές που είναι υβριδικές ως media player+DVB-T+PVR έχουν τη δυνατότητα video in (κυρίως από Scart/rgb in) και μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Φίλε Dalanik (σε πέτυχα και εδώ -bye-) μήπως έχεις σημειώσει τις διαστάσεις της εσωτερικής πλακέτας του HDT-150?

Κώστα ο δορυφορικός σου δέκτης δεν είναι pvr ???? Ποιος δέκτης είναι ???

Κώστα ο δορυφορικός σου δέκτης δεν είναι pvr ???? Ποιος δέκτης είναι ???

Αντωνη δυστυχως δεν ειναι κατι αξιολογο ,μιλαμε για panasat,οι γνωστοι δεκτες της NOVA εκεινη την εποχη.Μακαρι να ειχε pvr!

Μιας και το ανεφερες Αντωνη ενας αποκωδικοποιητης με hdmi,pvr,για ελευθερα καναλια(γερμανικο eurosport) ποσο κοστιζει στο περιπου?

Ευχαριστω

Έτσι όπως το καταλαβαίνω, από τα γραφόμενά σου, δεν μπορείς στο HDT-150 να γράψεις εισερχόμενο σήμα άλλης συσκευής γιατί απλά δεν έχει video-in. Το PVR του λειτουργεί μόνο για τον εσωτερικό αποκωδικοποιητή που διαθέτει.

Άλλες συσκευές που είναι υβριδικές ως media player+DVB-T+PVR έχουν τη δυνατότητα video in (κυρίως από Scart/rgb in) και μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Φίλε Dalanik (σε πέτυχα και εδώ -bye-) μήπως έχεις σημειώσει τις διαστάσεις της εσωτερικής πλακέτας του HDT-150?

Ευχαριστω για την απαντηση,αρα παμε σε αλλαγη σχεδιων.