DigitalWorld HDT-150

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

...Τελικά έγραψε κανένας τον αγώνα μέσο pvr κ η εγγραφή ηταν οκ?

Παιδιά, το πρόβλημα εντοπίζεται στα στικάκια.
Και συγκεκριμένα στην ταχύτητα εγγραφής τους.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τον MVISION HD-200 COMBO, όταν προσπάθησα να γράψω HD δορυφορικό κανάλι σε USB στικάκι.
Σε σκληρό ΔΕΝ υπήρχε πρόβλημα...
Ούτε και ο Digital World HDT-150 έχει πρόβλημα σε εγγραφές από σκληρό.
Έκανα 10λεπτη εγγραφή από το Ρεάλ-Μπάρτσα και όλα καλά.
Ακόμα και όταν ενώ εξακολουθεί να γράφει, επιλέξεις να κάνεις αναπαραγωγή απ' το ξεκίνημα της εγγραφής αλλά και μπρος-πίσω...

Σας είχα πει ότι θα επανέλθω με αναλυτικό post για τον δέκτη.
Δυστυχώς με άφησε χρόνους ένας από τους σκληρούς μου και μέχρι να τον αντικαταστήσω κλπ. πέρασαν κάποιες μέρες και δεν ασχολήθηκα.
Ακόμα δεν έχω τελειώσει αλλά κοντεύω... (που θα μου πάει...)

Re: Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Παιδιά, το πρόβλημα εντοπίζεται στα στικάκια.
Και συγκεκριμένα στην ταχύτητα εγγραφής τους.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τον MVISION HD-200 COMBO, όταν προσπάθησα να γράψω HD δορυφορικό κανάλι σε USB στικάκι.
Σε σκληρό ΔΕΝ υπήρχε πρόβλημα...
Ούτε και ο Digital World HDT-150 έχει πρόβλημα σε εγγραφές από σκληρό.
Έκανα 10λεπτη εγγραφή από το Ρεάλ-Μπάρτσα και όλα καλά.
Ακόμα και όταν ενώ εξακολουθεί να γράφει, επιλέξεις να κάνεις αναπαραγωγή απ' το ξεκίνημα της εγγραφής αλλά και μπρος-πίσω...

(που θα μου πάει...)

Πολύ σημαντική πληροφορία αυτη και σ ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έβλεπα να απαντάει κανένας στο ερώτημα αν γράφτηκε ο συγκεκριμένος αγώνάς και είχα απορήσει !!

Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Αναμένουμε τότε λίστα με τα stickάκια που σε απογοήτευσαν και το seq read/write από το CrystalDiskMark.

Φίλε μου δεν θα αγοράσουμε ολα τα στικάκια της αγοράς για να δούμε ποιο γράφει , είχα κάνει πριν λίγο καιρό μετρήσεις με περίπου 10 στικάκια, την καλύτερη εγγραφή την έκανα μέσο USB αντάπτορα σε sd κάρτα class 6 και χωρητικότητας 8gb (την εχω πάρει για το κινητο) αξίας 28 ευρό..

*Θέλω να ανεβάσω screenshot απο τις μετρήσεις και δεν ανεβαίνει !!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι, jpeg είναι το αρχειο στα 35kb

*ακυρο δεν ηταν σε jpeg αλλά σε png .

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Φίλε μου δεν θα αγοράσουμε ολα τα στικάκια της αγοράς για να δούμε ποιο γράφει
Ποιος το ζήτησε αυτό;
Πες μου και θα τον μαλώσω!

Λέω "ποια απογοήτευσαν".
Δηλαδή είναι ήδη αγορασμένα...

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Αναμένουμε τότε λίστα με τα stickάκια που σε απογοήτευσαν και το seq read/write από το CrystalDiskMark.

Ούτε που θυμάμαι τώρα να σου πω.
Νομίζω Kingston ήταν αλλά μοντέλο δεν...
Πάντως έχω την εντύπωση ότι θα ήταν πολύ ποιο χρήσιμο να μας πει κάποιος
που δοκιμασμένα γράφει μια χαρά σε στικάκι από την EΡΤ HD, παρά όσοι έχουν πρόβλημα.
Δε νομίζεις; ;)

Καλό είναι όπως είχα γράψει και 1-2 σελίδες πριν, να μάθουμε και τι να επιλέξουμε αλλά και τι να αποφύγουμε.
Έτσι μας αφήνει περιθώρια για πειραματισμούς σε κάποια που δεν έχουν αναφερθεί ακόμα.

Re: Digital World HDT-150 - Review

τις επομενες μερες εχω καταληξει να αγορασω τον Digital World HDT-150, μιας που το ψηφιακο σημα ερχεται επιτελους στην Λαρισα. εχω την τηλεοραση 37lg5000 και ενα home cinema samsung ht-210.θα συνδεσω εικονα με hdmi στην tv και ηχο με οπτικη ινα στο home cinema.

Για να μην χρειαζεται να χειριζομαι 3 τηλεχειριστηρια σκεφτομαι να παρω ενα για ολα.εχει να προτεινει κανεις κατι για της παραπανω συσκευες σχετικα οικονομικο?

βρηκα το Universal Protecto URC 3741 το οποιο εχει λειτουργιες εκμαθησης και μακροεντολες περιπου στα 25 ευρω.το εχει κανεις?

Εξωτερικούς Σκληρούς δίσκους αναγνωρίζει ή κάνω λάθος? Μέχρι τι μέγεθος? Έχει δοκιμάσει κανείς?

Δυστυχώς δεν έχω κάνει μεγάλες εγγραφές, αλλά θα δοκιμάσω σύντομα και θα σου απαντήσω, Δημήτρη.

Στις μικρές εγγραφές πάντως που έχω κάνει, δημιουργεί ένα μόνο αρχείο.

Αν κάποιος άλλος κάτοχος έχει εμπειρία πάνω σε αυτό, ας βοηθήσει μέχρι να βρω το χρόνο να δοκιμάσω και εγώ. Ειδικά αν δοκιμάσατε εγγραφή από ERT-HD, γιατί εγώ το ξέχασα τελείως χθες... Ποιες οι εντυπώσεις σας?

Έκανα εχτες εγγραφή απο την ERT HD σε σκληρό δίσκο , όπως ειχε γράψει κ ενα παλικάρι σε προηγούμενο ποστ τα HD δεν παρουσιάζουν πρόβλημα αν γραφτούν σε σκληρό κ οχι στικακι και ειχε δικιο !!
Η εγγραφή ηταν μια χαρα.. Τα μεγάλα αρχεία τα χωρίζει ανα 2 gb.

Όποια αλλη απορία έχετε ρωτήστε..

Εχει κανεις το τηλεχειριστηριο Logitech Harmony 515 Advanced?
Ειναι συμβατο με το digital world HDT-150?
Εχει λειτουργια εκμαθησης και μακροεντολες?

Όσον αφορά το διαχωρισμό των αρχείων, απ' ότι φαίνεται ο φίλος Μιχάλης διαπίστωσε ότι γίνεται σε αρχεία max 2GB (θα δοκιμάσω και εγώ βέβαια).

Λύση για συνεχόμενη αναπαραγωγή τους, μπορεί να δώσει ένα πρόγραμμα σαν το tsmuxeR, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε καθ' όλα νόμιμα και free of charge από εδώ...

Μάλιστα..

ε,τότες κρατάω αυτόν που έχω.
Το ίδιο ακριβώς κάνει.

Θα κατεβάσω και το προγραμματάκι του φίλου μας του Νίκου και θα πορευτώ.

Ευχαριστώ πάντως όλους σας.:2thumb22sup::ernaehrung004:

Υ.Γ. Καλά δεν υπάρχει στην αγορά αποκωδικοποιητής με pvr χωρίς να σπάει τα αρχεία (και τα ..ούμπαλά μας) στα..δύο μικρά????:BDBDG54::violent-smiley-030:

Γεια σας!
και εγω ψιλοπροσφατα αγορασα τον δεκτη και εκανα και update το τελευταιο firmware ωστοσο εχω τις εξης 3 ερωτησεις.
Ο δεκτης ειναι συνδεδεμένος σε μια THOMSON LCD μεσω SCART και RGB

1. Οταν βαλω μια ταινια να παιξει,ειται divx,ειται απλο avi η mpeg παταω το play και εμφανιζονται στην οθονη κατω δεξια το κιτρινο κουμπακι της διαγραφης και το πρασινο της μετονομασιας.Οταν εμφανιζονται οι υποτιτλοι αυτα τα 2 δεν εμφανιζονται,αλλα οταν οι υποτιτλοι δεν υπαρχουν (πχ παιζει μονο μουσικη στην ταινια),εμφανιζονται και παλι!
Σημειωτεων οτι δεν διαγραφουν η μετονομαζουν,κανουν κανονικα FFW
Αυτο συμβαινει ειται κανω resume ειται play απο την αρχη.
Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?
Βεβαια για να το ξεπερασω,επιλεγω την ταινια και παταω ΟΚ και μετα βαζω την προεπισκοπηση σε full screen οποτε εκει παιζουν ολα κανονικα!

2. Εαν μεγαλωσω τα fonts των υποτιτλων σε 14-16 θα εμφανιζονται και πιο μεγαλοι?

3. Μερικες φορα οταν παω σε ενα καναλι,ψαχνει αλλα δεν βρισκει σημα.βεβαια μετα αμα παω σε ενα αλλο και μετα σε αυτο που πηγα αρχικα,το εμφανιζει κανονικα.Αυτο ειναι εν γενει αδυναμια του δεκτη η της εκπομπης γενικοτερα?

Σορρυ εαν σας ζαλισα,προσπαθησα να διαβασω ολο το νημα αλλα προκαταβολικα συγνωμη εαν κατι εχει ξαναπαντηθει!