DigitalWorld HDT-150

Re: Digital World HDT-150 - Review

Οι υπότιτλοι σε αρχείο mkv τι κατάληξη πρέπει να έχουν? τους έχω με κατάληξη .sub και δεν μου τους βλέπει καθόλου. Η ονομασία είναι ακριβώς ίδια με αυτήν της ταινίας(γράμματα,τελείες) , την έχω αλλάξει και στα δυο αρχεία αλλά πάλι το ίδιο.Τα αρχεία τα έχω σ'ενα εξ.σκληρό χύμα ,μήπως πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο?Είναι το πρώτο αρχείο mkv που δοκίμασα και δεν ξέρω μήπως τελικά είναι πρόβλημα απο το αρχείο .sub ή του δέκτη.please help
Σίγουρα οι υπότιτλοι θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και εννοείται να έχουν και την ίδια ακριβώς ονομασία.-bye-
Τώρα το κατά πόσο είναι ικανό να διαβάσει .sub υπότιτλοι δεν το γνωρίζω, αλλά στους .srt δουλεύει κανονικά.

Καλησπέρα κι από 'μένα διάβασα αρκετές σελίδες από το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια όχι όλες(είμαι ακόμα στην διαδικασία)
Έχω παραγγείλει και αναμένω τον Digitalworld HDT-150 .
Απ'ότι κατάλαβα όταν είναι κλειστός δεν δίνει σήμα (αναλογικό) στην tv.
Αν κάνω την διακλάδωση με ένα Τ όπου θα δίνει ένα σήμα στην tv και ένα στον αποκωδικοποιητή θα έχω πρόβλημα ;
Μήπως το πρόβλημα έχει λυθεί με νεο software και δεν έχω προλάβει να το διαβάσω ;

Σίγουρα οι υπότιτλοι θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και εννοείται να έχουν και την ίδια ακριβώς ονομασία.-bye-
Τώρα το κατά πόσο είναι ικανό να διαβάσει .sub υπότιτλοι δεν το γνωρίζω, αλλά στους .srt δουλεύει κανονικά.

με κάποιους άλλους υπότιτλους που κατέβασα δούλεψαν κανονικά ,με τους συγκεκριμένους δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Θα δοκιμάσω και με άλλες ταινίες μήπως και ήταν το συγκεκριμένο αρχείο που είχε πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Απ'ότι κατάλαβα όταν είναι κλειστός δεν δίνει σήμα (αναλογικό) στην tv.
Αν κάνω την διακλάδωση με ένα Τ όπου θα δίνει ένα σήμα στην tv και ένα στον αποκωδικοποιητή θα έχω πρόβλημα ;
Μήπως το πρόβλημα έχει λυθεί με νεο software και δεν έχω προλάβει να το διαβάσω ;

Λύθηκε με το τελευταίο firmware του Ιαν 2011. -bye-

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Παιδιά όποιος γνωρίζει ας γράψει πως πετάμε ενσωματωμένους υπότιτλους από τις ματρόσκες, να ξεπεραστεί και αυτό το θέμα με το δέκτη.

Μάλλον λόγω της απουσίας επιλογής υποτίτλων γίνεται μπάχαλο με τους εξωτερικούς ελληνικούς που χρησιμοποιούνται...

Ευχαριστω ! Και απο που το κατεβαζω για να μην ψαχνω 500 μηνυματα ?

Θα δημιουργησει μηπως κανα προβλημα που δεν εχει το αρχικο ?

Παιδιά όποιος γνωρίζει ας γράψει πως πετάμε ενσωματωμένους υπότιτλους από τις ματρόσκες, να ξεπεραστεί και αυτό το θέμα με το δέκτη.
Δεν τα έχουμε ξαναπεί αυτά;
Με το MKVtoolnix.

Πήρα το συγκεκριμένο tuner για μια φίλη. Του πέρασα και το τελευταίο firmware και απο τότε για κάποιο λόγο αρνείται να παίξει το 80% των ταινιών. Καθόλου mkv και ελάχιστα avi.
Δεν συζητάω για τους υπότιτλους που χάθηκαν απο παντού. Μπορώ να βρώ κάπου το παλιό firmware;

Δεν τα έχουμε ξαναπεί αυτά;
Με το MKVtoolnix.

Μόνο τη μετατροπή του DTS θυμόμουν... :blush:

Έτσι κι αλλιώς για άλλον ρωτάω που μας βγήκε ντροπαλός... -bye-
Χρησιμοποιώ media player που παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα και δεν μου χρειάζονται οι μετατροπές, οπότε έμεινα στούρνος στα software-ικά... το δέκτη τον έχει καπαρώσει η μάνα μου... :BDGBGDB55: :D

Τhanks αδερφέ, συνέχισε την βοήθεια που προσφέρεις!
-bye-

Πήρα το συγκεκριμένο tuner για μια φίλη. Του πέρασα και το τελευταίο firmware και απο τότε για κάποιο λόγο αρνείται να παίξει το 80% των ταινιών. Καθόλου mkv και ελάχιστα avi.
Δεν συζητάω για τους υπότιτλους που χάθηκαν απο παντού. Μπορώ να βρώ κάπου το παλιό firmware;

Ξαναβάλε το καινούριο. Κάτι δεν πήγε καλά προφανώς.

Αν επιμείνει στο πρόβλημα, ζήτα αντικατάσταση.

αναπαραγωγή mkv γίνεται κανονικά και με το νέο firmware (δες ποστ #236 με αναλυτικό review του τελευταίου fw).

-bye-

"Δεν συζητάω για τους υπότιτλους που χάθηκαν απο παντού".
Οι υπότιτλοι δεν χάνονται,παίξε στο τηλεκοντρόλ με το κουμπάκι aspect και θα τους βρεις.

Να προσθεσω μια δυσαρεστη διαπιστωση:
Η θυρα spdif optical out ειναι ακριβως πανω απο την HDMI!!!
Αποτελεσμα; Αν εχεις λιγο χοντρα καλωδια (βυσματα για την ακριβεια) το ενα εμποδιζει το αλλο... Φοβηθηκα πολυ οτι θα εκανα ζημια, αλλα τελικα βαζοντας πρωτα το optical μου και επειτα το hdmi τα καταφερα, αναποδα δεν γινοταν με τιποτα!