Παιδιά μια βοήθεια όποιος μπορεί. Ενώ ο δέκτης πάιζει κανονικά και από usb και από σκληρό δίσκο, στις ταινίες υπάρχει ασυγχρονισμός, και πιο συγκεκριμένα προήγείται η εικόνα και ακολουθεί ο ήχος μαζί με τους υποτίτλους. Τον δέκτη τον έχω περίπου 2 μήνες και το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε τις τελευταίες 15 ημέρες, στην αρχή όλα ήταν καλά, χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις. Ξέρει κανένας αν διορθώνετγαι αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια
Με το MKVmerge GUI θα ανοίξεις την ματρόσκα και θα αφαιρέσεις τους υπότιτλους.Για σας παιδιά και εγώ καινούργιος είμαι έχω τον Digital World HDT-150 εμένα το πρόβλημα μου είναι όταν παίζω κάποιο mkv αρχείο και το έργο έχει ενσωματωμένους υπότιτλους και έχω βάλει τους ελληνικούς εξωτερικούς μερικές φορές μπερδεύει τους ελληνικούς με τους ξένους υπότιτλους που είναι ενσωματωμένη κάποια λύση ?
- Διαθέτει εύχρηστο ελληνικό menu και ΕPG,
το epg δεν ειναι στην ελληνική γλώσα !!!!! μήπως φταίει η αναβάθμιση? πως γινεται να βάλω την αναβάθμιση που είχε ο δέκτης στην αρχή? δεν νομίζω οτι αλλαξε κάτι με την αναβάθμιση του 2011
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.