Το 1520 μας λεει οτι πρεπει αναγκαστικα να δεχτουμε επισκευη και αντικατασταση εχουμε δικαιωμα να απαιτησουμε ΜΟΝΟ αν παρουσιασει το ιδιο προβλημα ξανα μετα την επισκευη. Αλλιως δε μπορει να γινει τιποτα.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ,σωστα τα ειπες αλλα εξηγησε μου πως καταφερες να παρεις αλλο μοντελο νεωτερο μετα απο ενα χρονο?Η σονυ ειπε 1 χρονο πανευρωπαικης εγγυησης και το καταστημα αγορας αρνειται να επισκευαστει η αντικαταστασει την ελαττωματικη μου τηλεοραση μετα απο 18 μηνες λειτουργιας της tv.Η διευθυνση Εμποριου δεν μπορει να κανει τιποτα λογω ενα χρονο πανευρωπαικη εγγυηση της σονυ και μου ειπε "θα το πας στα δικαστηρια."
Chris85 said:Mα αν κανει η τηλεοραση 470 ευρω, να πληρωσω 300 σε αμοιβη δικηγορου? Λιγο χαζο δεν ειναι?
Επίσης, μη μασάτε με τις παραεισαγωγές, εντός ΕΕ δεν ισχύει αυτή η έννοια, εφόσον οι συσκευές προέρχονται από τον κεντρικό διανομέα της ΕΕ, ΔΕΝ είναι παραεισαγωγές.
Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό?
Τι εννοείς κεντρικό διανομέα?
Ξέρεις τι σημαίνει περαεισαγωγή?
Βασει νομου δε σ ενδιαφερει καν αν ειναι παραεισαγωγη η οχι, την ευθυνη της εγγυησης την εχει ο μεταπωλητης..υποτιθεται δηλαδη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.