Δικαναλος για monitor audio

+1 για τον creek που νομιζω κανει γυρω στα 900 ισως και λιγοτερο. Προσωπικα τους creek τους θεωρω την καλυτερη επιλογη για τα ηχεια αυτα.

Πολυ καλες επιλογες επισης και οι musical fidelity και οι arcam για τα monitor audio.
 
Κοίταξε, επειδή τα ηχεία μου είναι ακριβώς της κατηγορίας των RX6, σε διαβεβαιώ ότι "ακούνε" οποιαδήποτε βελτίωση έχω κάνει στο σύστημά μου έως τώρα. Τα δικά σου μάλιστα, ως πιο καινούρια, πιθανά να "ακούνε" και ακόμα καλύτερα. Πάρε όσο καλύτερο ενισχυτή μπορείς. Αν βρεις μεταχειρισμένο Creek Destiny, χτύπα τον (στο stereophile, το τεστ των RS6 έγινε με τον Creek 5350SE). Αν βρεις κανέναν Musical Fidelity Χ-150 ή Χ-Τ100, που φαντάζομαι θα βρεις γιατί ο Michaelson αλλάζει τις σειρές σαν σώβρακα, επίσης χτύπα τους. Δεν ξέρω, οι επιλογές είναι άπειρες. Ο Evo μου φαίνεται λίγος.
 
ΟΚ, δεν διαφωνώ, αλλά θέλει την ακριβή σειρά. Έγραψα και για τον 5350, τον πρόδρομο του Destiny. Εξαιρετικό μηχάνημα --και καλύτερο, όντως, από τα MF που ανέφερα. Edit: είδα τώρα λίγο καλύτερα τα specs του Evo 2 (είχα στον νου μου τον πρώτο): 2Χ75 στα 8Ω, 2Χ110 στα 4Ω. Πιθανά δεν είναι κακή ιδέα, και σίγουρα δεν είναι "λίγος" όπως έγραψα. Απλά, θεωρώ ότι τα ηχεία είναι αρκετά καλά για να υποστηρίξουν και καλύτερο ενισχυτή. Άρα, η λύση του μεταχειρισμένου από μια ψηλότερη κατηγορία είναι ΚΤΓΜ προτιμότερη.
 
Last edited: