Δικαναλος για Tannoy sensys DC2 με passthrough και phono,χαμηλο μπατζετ.

Απ οτι διαβασα στο διπλανο σαιτ σε παλιοτερη αναρτηση,ο T.D. λεει οτι ο Audiolab 8000s κλιπαρει σε ηχεια που πεφτουν χαμηλα σε εμπεδηση,οποτε μαλλον τον αποκλειω και αυτον,ποιον ενισχυτη μου προτεινετε που να εχει καλο drive σ αυτα τα χρηματα ,αν υπαρχει, η εστω λιγο παραπανω,μεσα στις προτασεις σας και τα μεταχειρισμενα, τον pionner A-30 τον εχει ακουσει κανεις?

Το μπατζετ ανεβηκε στα 500ευρω το phono δεν ειναι απαραιτητο,στο παιχνιδι μπαινουν ....ο pionner a-50 class D πληρει ολες τις προυποθεσεις αλλα φοβαμαι οτι δεν θα μου δωσει τοσα πολλα στην μουσικη,
Ο Yamaha A-S1000 μεταχειρισμενος (εχει τελικα pass?ας μου πει ενας κατοχος,γιατι στην πισω οψη δεν βλεπω κατι τετοιο),
ο Xindac 6200..δεν εχει τιποτα απ αυτα που ζητω αλλα πιστευω οτι θα κελαηδησει σε σχεση με τους παραπανω,
στις αγγελιες βλεπω και τους Cambridge Audio azur 840A XD (ειναι ψηφιακος?) και Roksan Kaspian m2 ,δεν βλεπω να εχουν εισοδο pass αν και ο azur υπαρχει στον μπουσουλα με τους ενισχυτες με pass,επισης αμφοτεροι ξεφευγουν απο το μπατζετ,ισως αν πεσουν σε τιμη να κανω υπερβαση...

Εχω τα tannoy dc2 dc1 και dcc απο το 2005 τέρας αξιοπιστίας αλλα έχουν ένα κακό θέλουν μεγάλη απόσταση απο τον τοίχο είναι δύσκολα στο ταίριασμα του ενισχυτή και θέλουν πολλούς μήνες για να στρώσουν .Μετά μακροχρόνια αναζήτησή ενισχυτή και γενικότερα απο Ευρωπαίους κατασκευαστες .....και την αναξιοπιστία των περιοδικών .....Κατέληξα στο όνομα denon pma 2010 ae. Θα τολμήσω να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει στα 42 μου χρόνια. συχνοτικα πλήρης ουδέτερος και με μια καθαρότητα που τρομάζει.....πότε σκληρός στα πρίμα,μουσικότητα....κατασκευή....Ταιριαξαν τελοια με τα dc2 επιτέλους άκουσα το σούπερ τουιτερ !!!! εδώ βλέπεις ειναι η κατασκευή με costom υλικά made japan και με μετασχηματηστες .....Εδω ειναι λοιπον το κρυφο μυστικο της καθαρότητας ....και όχι με γρεζι που έχω ακούσει απο πανάκριβες συσκευές ...ρεύματα ενα πράγμα θα πω όταν τον παρουσίασε η denon στην ιαπωνια έπαιζε με τα B&W 802 καλό ειναι να ψάχνουμε και λίγο τη γίνεται στην άκρη του ατλαντικού και όχι μόνο Ευρώπη και Αμερική.Οταν θέλει ο Ιάπωνας... Ηρθε για να μεινει !!!!!!

Nαι δεν ειναι μεσα στο μπατζετ αλλα καλο ειναι να χουμε μια ιδεα απο αλλα ματσαρισματα,βασικα τα δυο μεγαλα προβληματα των Tannoy ειναι η εμπεδηση που πεφτει στα 2.9 ohm (θελουν βαρβατο ενισχυτη) και η αναπαραγωγη των χαμηλων.

Καλημερα επειδη εχω και εγω τον onkyo 876 με τα dc2-dcc ενας 5 καναλος ροτελ Rotel RMB-1075 με 5χ120 σε χωρο 22 τετραγωνικα θαχε καλυτερη αποδοση σε συνδεση με τον 876 η να ψαξω για 5Χ200? Τα ακουω μονο σε ταινιες και σε συνδιασμο με το το 15 ρι κλιπς σαμπ sw115

Δες αν μπορεις να συνδεσεις τον πεντακαναλο για διενισχυση στα μπροστινα και το τελευταιο καναλι για ενισχυση του κεντρικου. Τα surround αστα στον onkyo. Σε καθε περιπτωση νομιζω οτι ο 5Χ200 ειναι υπερβολη

Τι εννοεις το τελευταιο? Ναι αυτο σκοπευω,τα 3 μπροστινα τα αλλα 4 στον Ονκυο (7.1)και αν ποτε βαλω αλλα 2 μπροστα high η wide τοτε τα δινω και τα 5 μπροστα ! Διαφορα ακουστικη θα υπαρχει? η απλα δεν θα κουραζεται ο 876 τις ωρες που θα παιζει ?

Τα είχα τα ηχεία με marantz. Θα δέσει το χαμηλό τους με τελικό. Μια χαρά το πας. Απλά εγώ θα πήγαινα για τον 120w πολυκάναλο τελικό ενισχυτή και όχι τον 200w. Επίσης θα διπλοενίσχυα με τις τέσσερεις από τις πέντε εξόδους του τα μπροστινά ηχεία. Δύο εξόδους ανά ηχείο δηλαδή. Μια για το tweeter και μια για το woofer. Αυτό μπορεί να γίνει αν και εφόσον έχει αντίστοιχη ρύθμιση ο onkyo. αλλιώς κάντο όπως λες. Με την μπροστά τριάδα φορτωμένη στον τελικό και τα surround στον onkyo

Καλησπέρα, ποστάρω εδώ μιας και είμαι σε παρόμοια αναζήτηση με τον φιλο finix. Η διαφορά είναι στα ηχεία, έχω τα pmc gb1i. Ο marantz 7003 κάνει στην περίπτωση μου; Ο audiolab 8000a έχει διακόπτη για amp in; Κάπου διάβασα οτι πρέπει να επέμβεις εσωτερικά. 8000s vs marantz 7003, ποιος θα ματσαρει καλύτερα με τα pmc gb1i; Αν υπάρχει άλλη πρόταση για δικάναλο με amp in μέχρι 400 ευρώ ευχαρίστως να την ακούσω. Ευχαριστώ