Δεν χρειάζεσαι CD player αν πάρεις ενισχυτή home cinema, έχουν όλοι ενσωματωμένο DAC. Οπότε παίρνεις ένα φτηνό BluRay για τράνσπορτ και το συνδέεις στον ενισχυτή και στην τηλεόραση.
Διαχείριση HDMI θα κάνει από την τηλεόρασή του.
Ήδη έχει συνδεδεμένο ένα PS5 και ένα Switch, δεν περιμένει τον ενισχυτή για να το κάνει.
Και χωρίς κεντρικό μπορεί να παίξει home cinema. Χωρίς πίσω δεν...
Από ότι κατάλαβα, ο χώρος είναι τόσο μικρός που παίζει να μη χρειάζεται καν κεντρικό.
Δεν θα έχει δύο ηχεία αν πάρει πακέτο home cinema.
Και το ματσάρισμα του sub έρχεται έτοιμο σε αυτά.
Τώρα, φάσεις και τοποθέτηση στο χώρο, το wow factor του πρώτου home cinema είναι τέτοιο που απλά δεν σε νοιάζουν οι λεπτομέρειες.
Όταν ο άλλος ψάχνει για σύστημα των 1.500€ του δίνεις την βέλτιστη λύση, όχι τι θα ήταν να πάρει τώρα που θα μπορούσε να χρησιμέψει όταν θα αποφασίσει να ρίξει άλλα 5.000€ για αυτό.
Δεν είναι όλοι βλαμμένοι σαν και εμάς. Μπορεί τα 5.000€ που θα έριχνες εσύ ή εγώ στο σύστημα να το φάει ο άνθρωπος στις γκόμενες!
Ρε άνθρωπε, ξαναρωτάω!
Ποιο θα ευχαριστηθεί καλύτερα ο άνθρωπος;
1) Έναν ενισχυτή av, των 300.000€ πάνω σε ένα ζευγάρι Q acoustics
2) Ένα έτοιμο σύστημα home cinema 5.1 για να παίζει τα παιχνίδια του και να βλέπει τις ταινίες του
Ένα νούμερο περιμένω σαν απάντηση, όχι μεγαλύτερο του 2.
Ούτε αυτό είναι όπως φαίνεται στην αρχή. Δεν έχουν οθόνη επάνω τους πια και για να τα χρησιμοποιήσεις ως CD player πρέπει να ανάψεις την TV για να ξέρεις τι παίζεις και να βλέπεις ποιο κομμάτι παίζει.
Δεν υπάρχει σετ με ενισχυτή και 5.1 ηχεία στην αγορά ε; Ok, με κάλυψες για τις γνώσεις σου.
Νομίζω η ερώτηση ήταν σαφής, δεν έχει καν νόημα η συζήτηση.
Ο φίλος θα αποφασίσει μόνος του από εκεί και πέρα ποια λύση προτιμάει.
Κωλοτούμπα πάλι;
Ποιος μίλησε για σοβαρό;
Και τι είναι το σοβαρό για εσένα, ποιο για εμένα και ποιο για τον άνθρωπο που θέλει να το αγοράσει στην τελική;
Κάποιος αγοράζει "σοβαρό" δικάναλο σύστημα με 1500€, κάποιος άλλος δεν παίρνει ούτε σοβαρό καλώδιο ρεύματος με αυτά τα λεφτά.
Είσαι σοβαρός;![]()
Σοβαρό με αυτά τα λεφτά δεν μπορεί να πάρει.
Μπορεί όμως να πάρεις μία σοβαρή τοστιέρα!
PS5 και Switch είναι ήδη συνδεδεμένα μέσω HDMI στην τηλεόραση, οπότε δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον ενισχυτή.
Τον ήχο μόνο θέλουμε να μεταφέρουμε.
Τώρα, αν εσύ γνωρίζεις μόνο αυτά που πουλάς, ή προτιμάς να προτείνεις μόνο αυτά που πουλάς είναι άλλη ιστορία.
Και μάζεψε το υφάκι.
Το τηλεχειριστήριο του BluRay δεν έχει επάνω "Next-Previous-Pause-Play"`; Εχω δει και κάποια με κανονικό αριθμητικό πληκτρολόγιο. Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη έτσι κι αλλιώς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.