Δικτυακό κατάστημα http://www.pixmania.com/gr/

+1.

Πηρα τον προτζεκτορα απο κει(PANASONIC 900)~500e λιγοτερα απο οτι εδω το Δεκ.05 .Κανενα προβλημα και μονο 15Ε τα μεταφορικα...

Το ίδιο και εγώ, αξιόπιστο και γρήγορο, μόνο προσοχή αν πάρεις κάτι στο οποίο έχουν σημασία οι οδηγίες χρήσης, γιατι μπορει να σου έρθουν μόνο στα γαλλικά! Αγόρασα recorder σαλονιού απο αυτούς και οι οδηγίες ήταν μόνο στα γαλλικά (ευτυχώς που τα κατέχω καλά). Η εξυπηρέτηση για την χώρα μας γίνεται απο το γαλλικό τους υποκατάστημα

Πήρα αρκετά πράγματα από κει και τους θεωρώ σωστούς.
Όλα σε καλές τιμές, με έγκαιρη παράδοση σε 3 μέρες με DHL στην πόρτα και φτηνά μεταφορικά.
Τώρα έστειλα τον έναν προβολέα για σέρβις και μένει να δούμε τι αντιμετώπιση θα υπάρχει.

Πολυ αξιόπιστο.

Εάν βρείς κάτι που σε ενδιαφέρει
σε καλή τιμή μην διστάσεις.

-bye-

Mια τηλεόραση samsung ~900 euros που είχε παραγγείλει ο ξάδερφός μου του ήρθε σύντομα και χωρίς προβλήματα. Να σημειωθεί ότι το site αυτό δίνει και την προαιρετική δυνατότητα να υπογραφεί ένα συμβόλαιο (με χρέωση κάπου 60-70 ευρώ για την συγκεκριμένη αγοραπωλησία) το οποίο νομίζω υπόσχεται καλύτερη εγγύηση. Εμείς δεν το υπογράψαμε αλλά δεν είχαμε πρόβλημα.

__Πολύ καλό. Είμαι κι εγώ ευχαριστημένος πελάτης. Πήρα κάτι ηχεία (μεγάλο πακέτο) απο εκεί και όλα ήρθαν γρήγορα και όπως τα ζήτησα με DHL.

__To συμβόλαιο που λέει ο Αντώνης, είναι μία ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΕΞΤΡΑ εγγύηση.

Χωρίς να έχω αγοράσει από εκεί, έχω ακούσει στη δουλειά μου θετικά σχόλια για αυτούς.

Απάντηση: Re: Δικτυακό κατάστημα http://www.pixmania.com/gr/

Το ίδιο και εγώ, αξιόπιστο και γρήγορο, μόνο προσοχή αν πάρεις κάτι στο οποίο έχουν σημασία οι οδηγίες χρήσης, γιατι μπορει να σου έρθουν μόνο στα γαλλικά! Αγόρασα recorder σαλονιού απο αυτούς και οι οδηγίες ήταν μόνο στα γαλλικά (ευτυχώς που τα κατέχω καλά). Η εξυπηρέτηση για την χώρα μας γίνεται απο το γαλλικό τους υποκατάστημα

Ναι πολύ αξιόπιστο μαγαζί συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Μόνο προσοχή στα γαλλικά. Εγώ πήρα μια εξωτερική USB κάρτα ήχου Sound Blaster live 24/96 και όχι μόνο οι οδηγίες ήταν στα γαλλικά, αλλά μέχρι και το κουτί της SB εξωτερικά έγραφε τα πάντα στα γαλλικά. Ούτε μία λέξη στα αγγλικά. Κάνουν ειδικές παραγωγές τα εργοστάσια όταν πρόκειται για τους αρχισωβινίσταρους γάλλους. Ευτυχώς το CD με τους drivers είχε επιλογή για όλες τις γλώσσες.