Δίκτυο Οπτικών Ινών από "Inalan"

Σε εμένα πάντως η ΔΕΗ έβαλε ένα κεντρικό wallbox στο ισόγειο όπου όλοι οι πάροχοι πρέπει να τερματίζουν και έκανε την εγκατάσταση σε κάθε όροφο με ξεχωριστό κουτάκι, ανεξάρτητα αν είναι πελάτες της.
Θα δείξει όταν έρθουν οι επομενοι

• Like
Reactions: boniak
Μου εξήγησαν πάντως οι εργολάβοι της ΔΕΗ ότι είναι πλέον υποχρεωτικό για να μην γίνονται απανωτές εγκαταστάσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έγινε τελικά χθες η εγκατάσταση.
Τραβήχτηκε οπτική από το πλησιέστερο κουτί με κάπως λίγο ακροβατικές διαδικασίες αλλά όλα καλά.
Ρούτερ μου έβαλε ένα ZTE λευκό, πιθανόν είναι το μόνο που προσφέρει η εταιρεία.
Έχω κάνει δεκάδες όπως καταλαβαίνετε μετρήσεις από wifi κινητού οι οποίες κυμαίνονται από 860-950 down και 680-820 up... όλες με speedtest app
.. η αλήθεια είναι με προβληματίζει η χαμηλή διακύμανση στο up
σημειωτέον δεν έχω αξιόπιστο pc αυτή τη στιγμή να μετρήσω από εκεί, οι μόνες καλές συσκευές είναι το Redmi note 12 pro 5G και το ps5 (το οποίο δεν ανεβαίνει πολύ ειδικά σε up)

Σας φαίνεται εντάξει εσάς?
Αν κάπως μπορώ να βελτιστοποιήσω οτιδήποτε (σύνδεση, μετρήσεις κλπ) θα ήταν χρήσιμο να βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει.
Ευχαριστώ!

Δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις speedtest από WiFi. Αφενός είναι αναξιόπιστο, αφετέρου είτε παίρνεις 100, είτε 200 είτε 300mbps η εμπειρία χρήσης σου θα είναι ίδια.

Αν έκανε ο τεχνικός δοκιμή speedtest μέσω ethernet και πήγαν όλα καλά, μην ασχολείσαι άλλο. Τελείωσε.

• Like
Reactions: Tzimisce
Δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις speedtest από WiFi. Αφενός είναι αναξιόπιστο, αφετέρου είτε παίρνεις 100, είτε 200 είτε 300mbps η εμπειρία χρήσης σου θα είναι ίδια.

Αν έκανε ο τεχνικός δοκιμή speedtest μέσω ethernet και πήγαν όλα καλά, μην ασχολείσαι άλλο. Τελείωσε.
Πιστεύω δεν έκανε, γιατί θα μου το έλεγε ή έδειχνε έστω. Έφυγε κάπως γρήγορα και του έδειξα μόνο το αποτέλεσμα που έδωσε το wifi στο κινητό (944 - 707)

Πιστεύω δεν έκανε, γιατί θα μου το έλεγε ή έδειχνε έστω. Έφυγε κάπως γρήγορα και του έδειξα μόνο το αποτέλεσμα που έδωσε το wifi στο κινητό (944 - 707)
Το PC σου αν έχει gigabit Ethernet φτάνει μια χαρά να τσεκαρεις με Ethernet. Πάνω από 10+ χρόνια τα pcιά έχουν gigabit.

Last edited:
Από χθες συνδεδεμένος και έκπληκτος πραγματικά!
Προχθές έκανα αίτηση σε σχεδόν άμεση επικοινωνία έχουμε ραντεβού για Παρασκευή 14/11/2025 ελεύθερες ώρες 08.00-11-13 επέλεξα στις 13.00 ένα ευγενέστατο άτομο και πολύ εξυπηρετικό.Σε λιγότερο από μία και μισή ώρα είχαμε τελειώσει ✌️
Ταχύτητα με WiFi 938 σε 1000gbs up/down