Καλησπερα φιλοι.Ειμαι νεος στο forum,αυτο αλλωστε ειναι μολις το πρωτο μου μηνυμα εδω περα, το οποιο βρηκα ψαχνοντας στο inetrnet να βρω καποιες πληροφοριες ή γνωμες απο καποιους που κατεχουν το αθλημα καλυτερα απο εμενα ή θα εχουν να μου πουν κατι παραπανω.Προκειται να αγορασω αμεσα μια νεα LCD TV η οποια θα ειναι 32 ιντσες (αυστηρα, λογο χωρου) και με budget μεχρι 700 ευρω. Κανοντας μια ερευνα αγορας κατεληξα αναμεσα σε 4 μοντελα τα οποια σας παραθετω ευθυς αμεσως:
και την θυρα RS232C (γνωριζεται την λειτουργια της
και οσο για την δευτερη και τεταρτη,εχω ηδη μια Samsung lcd 32' και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος χωρια που μου αρεσει παρα πολυ το design της συγκεκριμενης tv (μιας και εχει λευκο πλαισιο με μαυρη την υπολοιπη TV) και για την PHILIPS ,αυτην την ειχα δει εδω και παρα πολυ καιρο και μου αρεσε. Με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα παρακολουθησης hd ταινιων για αυτο στα υποψιν εχω βαλει την πρωτη τηλεοραση η οποια παιζει σε 24fps. Πιστευεται οτι τα 24fps θα <<δειξουν>> σε μια 32αρα η ειναι απλα ενα κολπο για να πουλησουν αυτο το μοντελο;.Οσο για την LG με τα 50.000:1 δυναμικη αντιθεση αυτο ειναι αληθινο;.Θα εχει δηλαδη η τηλεοραση αυτη μια εξαιρετικη απεικονιση χρωματων και μαυρου;.Το ξερω οτι σας ζαλισα με τις ερωτησεις μου αλλα νομιζω οτι πουθενα αλλου εκτος απο εδω δεν θα μπορεσω να ακουσω <<ελευθερες>> και κατατοπιστικες γνωμες :2thumb22sup:.
Κατα σειρα φθινουσας αξιολογησης (1->καλυτερη, 4->χειροτερη) πως θα ταξινομουσατε τις παραπανω τηλεορασεις;
Ευχαριστω εκ των προτερων ολους τους συμφορουμιτες που θα διαθεσουν λιγο απο τον χρονο τους για να μου απαντησουν
- LG 32LB75/76 619 EURO
- SAMSUNG LE32R86W 698 EURO
- LG 32LG5000 695 EURO
- PHILIPS 32PFL7762D 698 EURO

Κατα σειρα φθινουσας αξιολογησης (1->καλυτερη, 4->χειροτερη) πως θα ταξινομουσατε τις παραπανω τηλεορασεις;
Ευχαριστω εκ των προτερων ολους τους συμφορουμιτες που θα διαθεσουν λιγο απο τον χρονο τους για να μου απαντησουν