Δίλημμα: HTPC ή Universal Player?

ο ανεμιστήρας απλώς απάγει τη θερμότητα από την ψύκτρα, η οποία είναι (τουλάχιστον οι καλές) σεβαστών διαστάσεων. Μπαίνουν βέβαια και αυτές που έρχονται πακέτο με τις συσκευασίες box των επεξεργαστών αλλά α. είναι θορυβώδεις β. δεν είναι τόσο αποτελεσματικές.

Πάντως για sd υλικό το μόνο που έχει να διαλέξει κανείς είναι ένα ωραίο κουτί. Οι απαιτήσεις σε harware δεν είναι υψηλές εν προκειμένω.
 
Ok, άρχισε το trip! Σκέφτομαι τα:

1. Κουτί Silverstone Grandia GD01S-MXR
2. CPU Intel Core 2 Duo 6400 tray,no cooler. Σκέφτομαι και τον 6600 με 4MB L2 cache, αλλά μάλλον δε μου χρειάζεται, ανεβαίνει πολύ και η τιμή.
3. CPU Cooling Zalman LED 9500
4. HD Western Digital Caviar SE16 WD2500KS, 250GB. Πρέπει να είναι αθόρυβος, διάβασα και για Samsung, αλλά αφού το κατάστημα που σκέφτομαι δεν τους έχει, μάλλον πάω για WD.
Δεν έψαξα ακόμα για motherboard (δεν ξέρω καθόλου τι παίζει) και για video card. Πάω προς ATI 1650 Pro, με παθητική ψύξη.
Επίσης DVD-Rom (όχι RW), αν ξέρετε ποια είναι αθόρυβα...

Σημαντικό θέμα και το ποιος θα τα βάλει όλα στο κουτί, μιας και δεν έχω ιδέα από στήσιμο hardware. Αλλά είναι νωρίς γι' αυτό ακόμα, δε νομίζω ν' αφήσω το κατάστημα να το κάνει. :HTEHETH63:
Οποιαδήποτε πρόταση / διόρθωση / προσθήκη ευπρόσδεκτη...

:grinning-smiley-043 Thanks