dimitris__
AVClub Addicted Member
Με τον που τον σύνδεσα, μου έκανε εντύπωση το πως χειροτέρεψε η εικόνα αμέσως - στην ίδια τηλεόραση πάντα.Μήπως δεν είναι ρυθμισμένος να κάνει output σε RGB?Λοιπόν, σήμερα πήγα στην νόβα (πολύ μακριά ήταν και έκανα αμάν να τους βρω), και μου αλλάξαν δέκτη και "κάρτα".
Η πρώτη εντύπωση: απογοήτευση
Πήραν πίσω τον νέο δέκτη, και μου έδωσαν έναν μεταχειρισμένο 910, με τηλεχειριστήριο μάρκας "silver". Ο 910 σε σχέση με τον 1110 είναι χειρότερος από όλες τις απόψεις (καλά, εκτός από μια...).
Εμφανισιακά είναι χάλια, αλλά και η εικόνα του κλάσεις χειρότερη από τον 1100.
Ταυτόχρονα, έχω την εντύπωση ότι δεν μου άλλαξαν την κάρτα. Νομίζω ότι μου έδωσαν την ίδια ακριβώς κάρτα. Είναι δυνατόν;;;;
Τελικά, γιατί μου άλλαξαν τον δέκτη αφού το θέμα ήταν η κάρτα, και λύνονταν με άλλο τρόπο; :chinscratch:
Πάντως, ο τύπος που ήταν στην εξυπηρέτηση πελατών ήταν εντελώς κακή επιλογή. Βρίζονταν μπροστά μου με τον προϊστάμενο που μου εξουσιοδότησε την αλλαγή. Και μόνο που τον άκουγα, μου ήρθε να ζητήσω διακοπή επί τόπου. Ο τύπος φερόταν άσχημα σε όλους. Μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει από που πληρώνεται... Σε ποιο καταστημα πήγες αν επιτρέπεται;