Δίλημμα TCL 55C7K ή LG 55QNED93A;

Paris013

New member
25 November 2024
6
Καλησπέρα στην ομάδα,
πρώην κάτοχος 55c655!
Κρίθηκε από την εταιρία η αντικατάσταση της και ενώ ήμουν έτοιμος για να κλείσω την c7k, σε αναζήτηση έπεσε στην αντίληψη μου από την LG ή 55qned93Α!

Γνωρίζεις κάποιος κάτι αν είναι όντως καλό διλλημα και αξίζει να δω LG ή να μείνω στην αρχική μου επιλογή?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα στην ομάδα, πρώην κάτοχος 55c655! Κρίθηκε από την εταιρία η αντικατάσταση της και ενώ ήμουν έτοιμος για να κλείσω την c7k, σε αναζήτηση έπεσε στην αντίληψη μου από την LG ή 55qned93!

Γνωρίζεις κάποιος κάτι αν είναι όντως καλό διλλημα και αξίζει να δω LG ή να μείνω στην αρχική μου επιλογή? Ευχαριστώ

Με c7 από τον Ιούνιο απόλυτα ευχαριστημένος...άψογη τηλεόραση

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Paris013
Στην LG με το webos υπάρχουν οι εφαρμογές twitch, stremio και αν ναι δουλεύουν απροβληματιστα?
Πήγα σήμερα να δω από κοντά την LG και μου άρεσε ομολγω παραπάνω από tcl, αλλά έπαιζε μόνο αυτά που έχουν στους πάγκους! Οποιαδήποτε βοήθεια καλόδεχουμενη για να καταλήξω άμεσα!

Στην LG με το webos υπάρχουν οι εφαρμογές twitch, stremio και αν ναι δουλεύουν απροβληματιστα?
Πήγα σήμερα να δω από κοντά την LG και μου άρεσε ομολγω παραπάνω από tcl, αλλά έπαιζε μόνο αυτά που έχουν στους πάγκους! Οποιαδήποτε βοήθεια καλόδεχουμενη για να καταλήξω άμεσα!
Εισαι μονος που μπορει να απαντησει στο διλυμμα αυτο ,εχεις δει κι της δυο.
Μπορεις να πας με ενα στικακι που εχει περιεχομενο hdr κι να το δοκιμασεις κι στις δυο ,ΑΛΛΑ υπαρχουν δυο μειονεκτηματα :
α) δεν θα εχουν τις ιδιες ρυθμησεις (συνηθως εχουν την δυναμικη μορφη ) κι
β) το περιβαλλον εχει πολλα φωτα .
Εναλλακτικα υπαρχει στο youtube ενα video που συγρινει κι της δυο ΑΛΛΑ η tcl ειναι 55' κι η LC 75'
Εσυ αποφασιζεις

Εισαι μονος που μπορει να απαντησει στο διλυμμα αυτο ,εχεις δει κι της δυο.
Μπορεις να πας με ενα στικακι που εχει περιεχομενο hdr κι να το δοκιμασεις κι στις δυο ,ΑΛΛΑ υπαρχουν δυο μειονεκτηματα :
α) δεν θα εχουν τις ιδιες ρυθμησεις (συνηθως εχουν την δυναμικη μορφη ) κι
β) το περιβαλλον εχει πολλα φωτα .
Εναλλακτικα υπαρχει στο youtube ενα video που συγρινει κι της δυο ΑΛΛΑ η tcl ειναι 55' κι η LC 75'
Εσυ αποφασιζεις
Αρχικά Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω λιώσει ότι μπορούσα να βρω γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν συγκριτικά μεταξύ των 55αρων!

Τις ειδα στον κωτσο αλλά συμπεράσματα καλά δεν βγήκαν, επίγεια κανάλια μπόρεσα να ανοίξω στην tcl την LG όχι γιατι δεν την είχαν κουμπώσει κεραία,ήθελα να δω γιατί αναφέρουν ότι η lg έχει καλύτερο upscaling στα επίγεια!
Ποιο έντονα χρώματα και ζωντανά στο demo στην lg!

Γράφω εδώ σε περίπτωση που κάποιος έχει άποψη και από τις δύο έχοντας ελέγξει περαιτέρω ειδικά για την LG γιστι την c7k διαβάζω την έχουν πολλοί!

Αρχικά Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω λιώσει ότι μπορούσα να βρω γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν συγκριτικά μεταξύ των 55αρων!

Τις ειδα στον κωτσο αλλά συμπεράσματα καλά δεν βγήκαν, επίγεια κανάλια μπόρεσα να ανοίξω στην tcl την LG όχι γιατι δεν την είχαν κουμπώσει κεραία,ήθελα να δω γιατί αναφέρουν ότι η lg έχει καλύτερο upscaling στα επίγεια!
Ποιο έντονα χρώματα και ζωντανά στο demo στην lg!

Γράφω εδώ σε περίπτωση που κάποιος έχει άποψη και από τις δύο έχοντας ελέγξει περαιτέρω ειδικά για την LG γιστι την c7k διαβάζω την έχουν πολλοί!
Αν υπαρχε κατοχος της lg θα σε ειχε πει , πιστευω .
Στο rtings εχει μια συνγκριση αναμεσα στην lg qned92 και qm7k (c7k) για να παρεις μια ιδεα .
To avpasion και το wybierz.tv δειχνουν την tcl καλυτερη .

Last edited:
  • Like
Reactions: Paris013