ΔΙΛΗΜΜΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ??????

Re: Απάντηση: Re: ΔΙΛΗΜΜΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ??????

Tα πανελ μια χαρα ειναι. Για να κανεις ομως scaling απο SD στα 1920x1080 χρειαζεσαι 4 φορες πιο ισχυρο επεξεργαστη απο οτι για να κανεις στα 1366x768 με οτι συνεπαγεται αυτο για το κοστος ερευνας και εξελιξης αλλα και κατασκευης. Για να μην μιλησω και για το de-interlacing η τα 100 Hz γιατι τοτε μιλαμε για πολλαπλασια επεξεργαστικη ισχυ.

Γι' αυτο οι πιο πολλες τηλεορασεις Full ΗD εχουν προβλημα με τα σηματα χαμηλης αναλυσης , γιατι για να συμπιεστει το κοστος δεν χρησιμοποιουνται τα (ακριβα) chip που θα επρεπε κανονικα. Γι 'αυτο και καθυστερουν οι Full HD 100 Ηz μεχρι να βρεθουν οι λυσεις που να επιτρεπουν χαμηλο κοστος και καλο αποτελεσμα ταυτοχρονα.

Δηλαδή υπάρχει ελπίδα στις νέες Pioneer Full HD να δούμε πολύ καλο SD?

Re: Απάντηση: Re: ΔΙΛΗΜΜΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ??????

Δηλαδή υπάρχει ελπίδα στις νέες Pioneer Full HD να δούμε πολύ καλο SD?

Σιγουρα θα εχουν ακριβες υλοποιησεις σε θεμα ηλεκτρονικων και επεξεργαστη οποτε θα ελεγα οτι σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι καλο. Βεβαια αν θα ειναι καλυτερο απο τις HD Ready Pioneer δεν το ξερω.

Καλησπέρα παιδιά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Σήμερα το πρωί πήγαμε σε κατάστημα (για να δούμε και για τα «λοιπά» ηλεκτρικά) και να δω τηλεοράσεις ξανά, έχοντας κατά νου και όλα αυτά που διάβασα. Στο θέμα τις εικόνας κατ’ αρχήν δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα γιατί στις Philips – Sony έπαιζε το DVD της εταιρείας οπότε και οι δύο μου φάνηκαν τέλειες. Ανάφερα αυτές τις δύο γιατί μάλλον κάπου εκεί λέω να καταλήξω με προβάδισμα στην Sony 40 D3000. Θα συμφωνήσω μαζί σας στο ότι καλύτερα 40αρα…. εάν και σε 37αρα νομίζω δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Διαπίστωσα επίσης για άλλη μια φορά απελπιστική διαφορά στις τιμές…… την sony κάπου στα 1800 ή 1900 € εάν θυμάμαι 1500 περίπου την Panasonic 42 px70 και την Philips …..το ξέχασα κιόλας…..αρχίζω να πιστεύω μήπως κάτι δεν πάει καλά με το 1277 της Λάρισας!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω τι να πω….. Στο ερώτημα σας τώρα η χρήση της tv θα είναι μικτή…δηλαδή τηλεόραση – ταινίες DVD – playstation 3 – σε φυσιολογικές χρήσεις. Αυτά…..επίσης το όνομα του μαγαζιού δεν ξέρω εάν πρέπει να το αναφέρω ή όχι….. εγώ θα το πω πήγαμε στο media market.

Αφού θα ασχολείσαι και με παιχνίδια οι LCD δείχνουν πιο σίγουρη επιλογή. Πάντως αν για κάποιους λόγους σε προβληματίζει ο Λαρισαίος και το Πλαίσιο μια χαρά τιμή την έχει την D3000 σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Edit: 1469 για αγορά μέσω net και μεταφορά σπίτι σου.

Καλησπέρα παιδιά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Σήμερα το πρωί πήγαμε σε κατάστημα (για να δούμε και για τα «λοιπά» ηλεκτρικά) και να δω τηλεοράσεις ξανά, έχοντας κατά νου και όλα αυτά που διάβασα. Στο θέμα τις εικόνας κατ’ αρχήν δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα γιατί στις Philips – Sony έπαιζε το DVD της εταιρείας οπότε και οι δύο μου φάνηκαν τέλειες. Ανάφερα αυτές τις δύο γιατί μάλλον κάπου εκεί λέω να καταλήξω με προβάδισμα στην Sony 40 D3000. Θα συμφωνήσω μαζί σας στο ότι καλύτερα 40αρα…. εάν και σε 37αρα νομίζω δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Διαπίστωσα επίσης για άλλη μια φορά απελπιστική διαφορά στις τιμές…… την sony κάπου στα 1800 ή 1900 εάν θυμάμαι 1500 περίπου την Panasonic 42 px70 και την Philips …..το ξέχασα κιόλας…..αρχίζω να πιστεύω μήπως κάτι δεν πάει καλά με το 1277 της Λάρισας!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω τι να πω….. Στο ερώτημα σας τώρα η χρήση της tv θα είναι μικτή…δηλαδή τηλεόραση – ταινίες DVD – playstation 3 – σε φυσιολογικές χρήσεις. Αυτά…..επίσης το όνομα του μαγαζιού δεν ξέρω εάν πρέπει να το αναφέρω ή όχι….. εγώ θα το πω πήγαμε στο media market.

Οι διαφορες στις τιμες ειναι λογικο να υπαρχουν και φανταζει ακομα λογικοτερο οταν ζεις στην ελλαδα .
Τις πραγματικες περιπου τιμες μπορεις να τις βρεις στας Ευρωπας (μεσω διαφορων site) . Εδω η καθε εταιρεια εχει την δικη της τιμολογιακη πολιτικη και βλεπεις μοντελα οπου εξω εχουν αρκετα φθηνοτερα απο αλλα .....ενω εδω εχουν αρκετα ακριβοτερα απο αλλα .
Επισης μην ξεχνας οτι πριν 15 μερες , καποιοι απο μας ( 10 ατομα) πηραν απο το πλαισιο την ιδια τηλεοραση 1300 Ευρω .
Τωρα αν συζητας για κωτσοβολους και σια εκει ειναι οπου σου κατσει η μπιλια .
Πηγαινε στο media market και πες του πωλητη : φιλαρακ , τη sony που λες εσυ 1800 το πλαισιο την εχει 1470 και σε 12 ατοκες .....για δωσε μου ενα λογο να την παρω απο σενα .
Αν δεν στην αφησει το ιδιο να μου τρυπησεις την μυτη .
Το καθε καταστημα μπορει να κανει συμφωνια με καποια εταιρεια για μεγαλο αριθμο συσκευων και μπορει να πετυχει καλυτερες τιμες .
Τα multirama π.χ. ακομα να φερουν την D3000 ........ενω το πλαισιο τις διωχνει σαν ζεστα κουλουρακια .
Δες ποια θα παρεις και ψαξε την ποιο συμφερουσα τιμη με δοσεις η μετροιτης , απο την στιγμη που εχουν ολες την εγγυηση της εδω αντιπροσωπειας δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις για τιποτα .

Απάντηση: Re: ΔΙΛΗΜΜΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ??????

Επισης μην ξεχνας οτι πριν 15 μερες , καποιοι απο μας ( 10 ατομα) πηραν απο το πλαισιο την ιδια τηλεοραση 1300 Ευρω .

Λέτε να είναι εφικτό 1 μήνα μετά και αφού έιξε την τιμή στα 1460 να είναι εφικτό να την πάρει κανείς στα 1300 ?

Λέτε να είναι εφικτό 1 μήνα μετά και αφού έιξε την τιμή στα 1460 να είναι εφικτό να την πάρει κανείς στα 1300 ?

Η απορία μου είναι γιατί να περιμένεις ένα μήνα όταν μπορείς να την πάρεις με αυτά τα χρήματα σημερα. Ούτε πιστωτική κάρτα θα χρησιμοποιήσεις, ούτε μεταφορικά θα πληρώσεις και θα έχεις και την κανονική εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Κάτι τέτοια κάνουμε και μας συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς τα πολυκαταστήματα :flipout:

Φιλικά -bye-

Edit: Άσε που με την διαφορά στην τιμή μπορείς να αγοράσεις ακόμα 5 χρόνια εγγύηση από την Sony.

Last edited:

Η απορία μου είναι γιατί να περιμένεις ένα μήνα όταν μπορείς να την πάρεις με αυτά τα χρήματα σημερα. Ούτε πιστωτική κάρτα θα χρησιμοποιήσεις, ούτε μεταφορικά θα πληρώσεις και θα έχεις και την κανονική εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Κάτι τέτοια κάνουμε και μας συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς τα πολυκαταστήματα :flipout:

Φιλικά -bye-

Εννοώ 1 μήνα αφότου την πήραν κάποια μέλη απο εδώ στα 1300 άν μπορώ να πετύχω την ίδια τιμή στο Πλαίσιο.:chinscratch:

Άν εννοείς το κατάστημα απο Λάρισα και εγώ είμαι αρκετά προβληματισμένος και καχύποπτος.

Να σας πω κι εγώ τη γνώμη μου, μια και έχω καταλήξει στην τηλεόραση αλλά με προβληματίζουν οι διαφορές στην τιμή... έστειλα ένα μήνυμα στη SONY Ηρακλείου και τους είπα ότι η τιμή τους στα 1750 ως προσφορά, είναι αστεία σε σχέση με του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και της Λάρισας... μην νομίζετε ότι μου απάντησαν ποτέ, αλλά δείτε μόνοι σας πώς λειτούργησε!
Υπόψιν ότι είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της SONY στο Ηράκλειο...

Βέβαια, αυτό δεν με βοήθησε να καταλήξω κάπου, αν και μίλησα και με το μαγαζί στη Λάρισα και μου φάνηκε σε γενικές γραμμές αξιοπρεπής ο κύριος που μίλησα... όσο κι αν έχω τις επιφυλάξεις μου για την πειθώ των εμπόρων... :damnyou:

Αυτο ελειπε να σου απαντησουν κιολας :flipout::flipout::flipout:
Παιδες το συνδρομο της " απατης του Ελληνα" δειχνη οτι ειναι βαρεια ριζωμενο μεσα μας . Προφανως γιατι ειτε ζουμε και δραστηριοποιουμαστε σε τετοιο περιβαλλον η γιατι ειμαστε οι ιδιοι ετσι .
Βρισκουμε κατι ακριβο και αρχιζουμε τα παζαρια ....βρισκουμε κατι φθηνο και το ψειριζουμε μεσα εξω ψαχνοντας να βρουμε το ελλατωμα και που ο αλλος θα μας πιασει κοροιδο .
Εδω ο κοσμος ψωνιζει πλεον απ εξω online και μεις ψαχνουμε να βρουμε πως και γιατι πουλαει ο αλλος φθηνα ...ελεος ρε παιδια .
Εδω ολοκληρη αλυσιδα (πλαισιο ) με υπαλληλους νοικια του θανατου και μας την αφησε για 5 κοματια 1300 (αλλο που πηραμε 10) και μας πειραζει που ενα μαγαζι χωρις βιτρινες υπαλληλους κ.λ.π. την δινει 1277 ? και εχει και δωρεαν αποστολη !!!! Τι αλλο θελετε , να σας στειλη και την sylvia saint πακετο να σας δειξη πως να την ρυθμισετε ?
Τραβατε στους κωστοβολους και στις ηλεκτρονικες αμα σας περισευουν ....τι να πω .

Να σας πω κι εγώ τη γνώμη μου, μια και έχω καταλήξει στην τηλεόραση αλλά με προβληματίζουν οι διαφορές στην τιμή... έστειλα ένα μήνυμα στη SONY Ηρακλείου και τους είπα ότι η τιμή τους στα 1750 ως προσφορά, είναι αστεία σε σχέση με του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και της Λάρισας... μην νομίζετε ότι μου απάντησαν ποτέ, αλλά δείτε μόνοι σας πώς λειτούργησε!
Υπόψιν ότι είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της SONY στο Ηράκλειο...

Βέβαια, αυτό δεν με βοήθησε να καταλήξω κάπου, αν και μίλησα και με το μαγαζί στη Λάρισα και μου φάνηκε σε γενικές γραμμές αξιοπρεπής ο κύριος που μίλησα... όσο κι αν έχω τις επιφυλάξεις μου για την πειθώ των εμπόρων... :damnyou:

Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω να μην δεχόμαστε να μας συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς. Ως πότε θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε κάτι παραπάνω για υπηρεσίες που δεν μας παρέχονται ?

Αν υπάρχει κατάστημα το οποίο έχει:
  • πραγματικά εξιδεικευμένο προσωπικό που θα μου αναλύσει πράγματα τα οποία πιθανόν δεν γνωρίζω και θα με βοηθήσει στο να πάρω μια απόφαση.
  • δωμάτιο με συνθήκες οικιακής θέασης στο οποίο μπορώ να δω τις πιθανές επιλογές μου στο σωστό περιβάλλον και με το υλικό της αρεσκείας μου.
  • πληθώρα προιόντων.
  • αξιοπρεπής τεχνική υποστήριξη για το εμπόρευμα του.
  • τιμές συγκρίσιμες με τα υπόλοιπα καταστήματα (όχι τα δικτυακά).
ενημερώστε με παρακαλώ γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει. Σε αυτή την περίπτωση είμαι διατεθειμένος να δώσω κάτι παραπάνω. Όπως έχουν τώρα τα πράγματα απλά θα προτιμώ την καλύτερη δυνατή τιμή και τις συμβουλές των μελών του forum.

Αυτο ελειπε να σου απαντησουν κιολας :flipout::flipout::flipout:
Παιδες το συνδρομο της " απατης του Ελληνα" δειχνη οτι ειναι βαρεια ριζωμενο μεσα μας . Προφανως γιατι ειτε ζουμε και δραστηριοποιουμαστε σε τετοιο περιβαλλον η γιατι ειμαστε οι ιδιοι ετσι .
Βρισκουμε κατι ακριβο και αρχιζουμε τα παζαρια ....βρισκουμε κατι φθηνο και το ψειριζουμε μεσα εξω ψαχνοντας να βρουμε το ελλατωμα και που ο αλλος θα μας πιασει κοροιδο .
Εδω ο κοσμος ψωνιζει πλεον απ εξω online και μεις ψαχνουμε να βρουμε πως και γιατι πουλαει ο αλλος φθηνα ...ελεος ρε παιδια .
Εδω ολοκληρη αλυσιδα (πλαισιο ) με υπαλληλους νοικια του θανατου και μας την αφησε για 5 κοματια 1300 (αλλο που πηραμε 10) και μας πειραζει που ενα μαγαζι χωρις βιτρινες υπαλληλους κ.λ.π. την δινει 1277 ? και εχει και δωρεαν αποστολη !!!! Τι αλλο θελετε , να σας στειλη και την sylvia saint πακετο να σας δειξη πως να την ρυθμισετε ?
Τραβατε στους κωστοβολους και στις ηλεκτρονικες αμα σας περισευουν ....τι να πω .

Φρονώ ότι δεν κατάλαβες και πολλά από το μήνυμά μου... πάντως το σύν δρομο της «απάτης», επειδή έχω κάνει 26 μήνες σε πολυεθνικό περιβάλλον, από Γκάνα μέχρι Ιαπωνία, σε βεβαιώνω ότι το έχουν όλοι ανεξαιρέτως!

Το πραγμα εχει ως εξης :Παιρνεις μια τιβι απο οπου γουσταρεις ...ακομα και απο το μαγαζι του θειου σου που λεει ο λογος .
Αν παθει κατι δεν εχει σε τιποτα να κανεις με το μαγαζι ΠΟΤΕ , το οποιο μαγαζι.
Τη φορτωνεις και την πας με την εγγυηση στο σερβις .
Το σερβις και η εξυπηρετηση που θα τυχεις εκει ειναι μια αλλη ιστορια που συνηθως εμπεριεχει δρακους φιδια και αλλα τερατα του προιστορικου βασιλειου αλλα δεν ειναι επι του παροντος.
Το να σου φανε τα λεφτα και εντος των τοιχων ....δυσκολο εως ακατορθωτο σε μαγαζι online .
Πρωσοπικα ας πουμε ,στο mega market που ειχα κανει πατατια στο συστημα και διπλοπαραγειλα με πηραν τηλ και με ενημερωσαν , επισης σε πραγμα που δεν υπηρχε αλλα ειχε χρεωθει στη καρτα ,παλι δεν εγινε τιποτα και παλι με ενημερωσαν .
Μπορω να μην τους εμπιστευθω λοιπον?
Ti μενει ? να παρεις κανα demo απο καμμια βιτρινα που εχει παιξει κατι μηνες , μερες ,ωρες κ.λ.π.
Αυτο μπορεις να το παθεις παντου με πολλυ περισσοτερες πιθανοτητες σε μαγαζια που πουλανε και online και στο καταστημα ,ειδικα αν ειναι κομματι σπανιο και ακριβο .
Λες ο λαρισαιος να μαζεψε ολα τα Demo της ελλαδας ( στα περισοτερα απο τα προιοντα του ) και να ψαχνει για κοροιδα ?
Και αντε το εκανε μια το εκανε δυο ..... δεν θα μας ειχε μιλησει κανεις για το Rexona?
Αν παρολα αυτα εχεις ενδοιασμους , μην το αναφερεις καν , αγορασε απο μαγαζι face to face αν ετσι σε ικανοποιη περισσοτερο .
Ξερω πολλους που προτιμανε αυτο τον τροπο γιατι ετσι τους αρεσει και τους δινει ενα αισθημα ασφαλειας .
Αρκετα ατομα στο φορουμ εχουν ψωνισει απο το εν λογο καταστημα και δεν αναφερθηκε κατι αρνητικο ακομα.

Με συγχωρείς αλλά δεν είναι λογική αυτή... ακριβώς γι' αυτό το λόγο μπαίνω εδώ μέσα, για να αναφέρω τους ενδοιασμούς μου και να τύχω κάποιας συμβουλής, ανταπόκρισης κλπ... πώς λοιπόν μου προτείνεις να μην το αναφέρω; φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνω εγώ πλέον τι θέλεις να μου πεις... λες και θίξαμε το συγκεκριμένο μαγαζί... εν εντιθέσει... χαλαρά λοιπόν!

Last edited:
Επειδή σε κάθε καινούριο thread επαναλαμβάνουμε τα ίδια για προσφορές,τιμές και κακές επιλογές εγώ θα πρότεινα να ανοίξουμε ένα thread με τίτλο : ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ και ένα δεύτερο με τίτλο ΚΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Στο πρώτο θα αναφέρουμε την καλύτερη τιμή που βρίσκουμε σε μια τηλεόραση (πχ sony bravia 40d3000 -> 1277 euro ). Όποιος βρίσκει μια ευκαιρεία την βάζει εκεί και επιβραβεύουμε έτσι και τα καταστήματα που μας προσφέρουν κάτι διαφορετικό από το σωρό. Στο άλλο θα γράφουμε τις κακές εμπειρίες από ένα κατάστημα έτσι ώστε να προφυλάξουμε τους υπολοίπους από αυτά που πάθαμε εμείς.

καλησπέρα σε όλους-bye-....παιδια θα χρειαστώ και πάλι τις γνώσεις σας, ακόμα δεν έχω κάνει αγορά tv,έχω χρόνο ακόμα (μέχρι και τις 15/10 που έρχονται και τα έπιπλα....)λοίπον πάμε για 40-42 ..... τι γνώμη έχεται για τις
*Samsung ps42c96h
*Hitachi 42pd8700
*Panasonic Th42px730e
*να μπώ στο powerbuy (αν με παιρνει....) για D3000??????
*ή να περιμένω μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα και ότι μπορέσω να χτυπήσω τότε........:rifle:??????

Ξέχνα την hitachi.Samsung+Panasonic=excellent(η panasonic καλύτερη).Και φυσικά η D3000.Αν σε παίρνει χτύπα την!!!!Τον άλλο μήνα δεν θα υπάρχει ούτε δείγμα