Δίλημμα...

Michalis

New member
21 January 2008
20
Καλησπερα σε όλους, αυτό είναι το πρώτο μου thread...
βρίσκομαι στο δίλημμα:
:nounder:να αγοράσω τώρα τη Bravia 40W3000 ή να περιμένω να πέσει η τιμή της 40Χ3500?
κάθε βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη...:ears:
και άν κάποιος εικάζει στο πότε θα 'πέσει' η τιμή της 40Χ3500 και αυτό δεκτό...:worshippy:
σας ευχαριστώ

Φίλε μου αν έχεις υπομονή και δεν θες εδώ και τώρα νέα τηλεόραση να αγοράσεις, το να περιμένεις, μόνο κερδισμένο θα σε βγάλει.
Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το Πάσχα, θα βρεις πολύ καλύτερες τιμές, και όσο πέφτουν οι τιμές, το τωρινό budget που διαθέτεις θα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες αργότερα, για να κάνεις μια καλύτερη αγορά.
Και εγώ στην αρχή για τηλεόραση 1000 πήγαινα, μετά ανέβηκα στα 1665 και τελικά κατέληξα να επιλέξω μία των 1900 , επειδή ήθελα πολύ να πάρω τώρα μία.
Ο ιός του καταναλωτισμού με κτύπησε άσχημα βλέπεις !!!

Καλησπερα σε όλους, αυτό είναι το πρώτο μου thread...
βρίσκομαι στο δίλημμα:
:nounder:να αγοράσω τώρα τη Bravia 40W3000 ή να περιμένω να πέσει η τιμή της 40Χ3500?
κάθε βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη...:ears:
και άν κάποιος εικάζει στο πότε θα 'πέσει' η τιμή της 40Χ3500 και αυτό δεκτό...:worshippy:
σας ευχαριστώ

Εξαρτάται τι εννοείς να πέσει η τιμή της X? Αν περιμένεις στα κοντά να πάει κάτω από 2000, δεν το νομίζω. Μόνο αν έλθουν οι αντικαταστάτες των τωρινών θα έχουμε μεγάλες πτώσεις. Επίσης εξαρτάται και πόσο μπορείς να περιμένεις. Από την άλλη η W είναι κοντά στα 1600 σε μερικά μαγαζιά και θα ακολουθήσουν και άλλα σύντομα, κάτι που την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα αγορά.

Εγώ προς το τέλος της εβδομάδας θα κλείσω την 40W3000, αλλά κυρίως επειδή μετακομίζω σε νέο σπίτι και δεν υπάρχει τηλεόραση, οπότε πρέπει να αγοράσω.

Kαμια απο τις δυο , παρε την 46D3500. Χανεις ελαχιστα σε ποιοτητα εικονας σε σχεση με την X3500 αλλα κερδιζεις και 6 ιντσες (διολοθ ευκαταφρονητη διαφορα).

Πωλητης της Σονυ σε μεγαλο καταστημα στην Λ Κηφισιας μου ειπε οτι σε 2 μηνες η σειρα Χ θα πεσει 20 %.

παρε την 46D3500. Χανεις ελαχιστα σε ποιοτητα εικονας σε σχεση με την X3500 .

φοβαμαι οτι αυτο θελει εναν καλο(απαραιτητο) ελεγχο πριν το αποδεχτεις γιατι μπορει να οδηγησει σε λαθη

Re: Απάντηση: Δίλημμα...

Πωλητης της Σονυ σε μεγαλο καταστημα στην Λ Κηφισιας μου ειπε οτι σε 2 μηνες η σειρα Χ θα πεσει 20 %.

Kοίτα λογικό είναι κάπου, γενικά πάντα πέφτουν οι τιμές , αλλά μην το δένεις και κόμπο ότι οι πωλητές κάτι ξέρουν και λένε, απλά μούρη πουλάει για να σε κερδίσει...
εμένα χτες που είπε ένας για το σύστημα 5.1 με bluray της SONY που ρώτησα(επειδή δεν το είχε φέρει ακόμα)...να περιμένω , γιατί ως το καλοκαίρι θα βγάλουν και οι άλλες εταιρίες συστήματα-πακετάκια HD, οπότε θα φθηνήνουν...χε χε τι πιο λογικό , προφανές είναι άλλωστε, αλλά αν το άκουγε κάποιος που δεν ασχολείται θα παραμυθιαζόταν με τον γνώστη πωλητή...
εν τέλει οι τιμές θα πέσουν...το πότε κανείς δεν το ξέρει!
υπάρχει και το κόμμα των αναποφάσιστων εδώ πέρα, σκέψου αν ψήνεσαι να γίνεις μέλος...
εγώ προς το παρόν βλέπω σε 26αρα στα 2,5 μέτρα και ... αποφασίζω με το πάσο μου!

Last edited:
μαλλον θα εννοουν την Χ2000ο κοτσοβολος εχει την 40αρα 3200 ευρω..καιρος μετα απο 2 χρονια να πεσει λιγο

φοβαμαι οτι αυτο θελει εναν καλο(απαραιτητο) ελεγχο πριν το αποδεχτεις γιατι μπορει να οδηγησει σε λαθη

Η D3500 σιγουρα δεν ειναι Χ3500 ουτε καν W3000 αλλα εχει λογικοτερη τιμη και η διαφορα στην εικονα δεν ειναι μεγαλη.

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sony_kdl-46d3500.htm
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/Sony_KDL-46W3000.htm
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sony_kdl-46x3000.htm

Και ετσι αποδικνυεται για μια φορα ακομα οτι αυτα που λεω εγω ειναι αδυνατο να οδηγησουν καποιον στο λαθος.:flipout: