Δηλητήριο σε μικρές δόσεις....Get Well Soon

Οχι , δεν έχει ρυθμό. Είναι υποτονικό . Βεβαίως και δεν είναι μινιμαλιστικό , ούτε απομίμηση αυτού του ύφους . Είναι βαρετό (IMHO). Το ένα τραγούδι μοιάζει με το άλλο , δεν υπάρχουν εξάρσεις ... είναι αυτή η τραγουδοποιϊα των καιρών μας . Εγώ δεν θα πάρω ...ευχαριστώ

Δεν αντέχω το ΙΜΗΟ..:flipout::flipout: Μάς το μάθε το ´συγκοπτικό´διαδίκτυο..

Το οτι ένας δίσκος έχει Υφος,δέν σημαίνει πώς είναι επαναλαμβανόμενος..
Και αντιθέτως,οπως τον έχω ακούσει εγώ(IMHO:flipout::flipout:)τόν βρίσκω μελωδικό και ουσιωδώς βαθύ και σύγχρονο,χωρίς εισαγωγικά.
Μπορεί να ειναι δίσκος τής σημερινής εποχής αλλά κουβαλάει και παλιότερα πράγματα ...
Δεν είναι κάτι το ξεκρέμαστο και κλασσικό σημερινό τυποποιημένο παράγωγο..

Δεν αντέχω το ΙΜΗΟ..:flipout::flipout: Μάς το μάθε το ´συγκοπτικό´διαδίκτυο..

Το οτι ένας δίσκος έχει Υφος,δέν σημαίνει πώς είναι επαναλαμβανόμενος..
Και αντιθέτως,οπως τον έχω ακούσει εγώ(IMHO:flipout::flipout:)τόν βρίσκω μελωδικό και ουσιωδώς βαθύ και σύγχρονο,χωρίς εισαγωγικά.
Μπορεί να ειναι δίσκος τής σημερινής εποχής αλλά κουβαλάει και παλιότερα πράγματα ...
Δεν είναι κάτι το ξεκρέμαστο και κλασσικό σημερινό τυποποιημένο παράγωγο..

Δεν διαφωνώ με την διαπίστωση ότι δεν είναι τυποποιημένο προϊόν , όπως έχουμε συνηθίσει να είναι αυτό. Είναι όμως τυποποιημένο από μια άλλη οπτική γωνία . Εμένα όλοι αυτοί μου θυμίζουν το ελληνικό έντεχνο. Κλάψα , μίρλα και αποθέωση της υποτονικότητας και του άνευρου . Αμα είναι να ακούω τέτοια καλύτερα να ακούσω Μάλαμα και Τσακνή και Λουδοβίκο ( που άκουγε και η Νατάσα καλή της ώρα στην Ραφήνα τώρα , .....ααααχ )

Λυπάμαι, αλλά διαφωνώ κάθετα με τον Ντοκ για τον παρόντα δίσκο.... Μην τον αφήσετε (τον τεννίστα) να σας παρασύρει ....

Απάντηση: Re: Δηλητήριο σε μικρές δόσεις....Get Well Soon

Λυπάμαι, αλλά διαφωνώ κάθετα με τον Ντοκ για τον παρόντα δίσκο.... Μην τον αφήσετε (τον τεννίστα) να σας παρασύρει ....

Μην λυπάσαι αγαπητέ μου φίλε ... Σ αγαπώ πολύ , έστω κι αν γνωρίζω πως έχεις ένα Καζαντζίδη μέσα σου :flipout::flipout::flipout:

Εγώ τη βρήκα ενδιαφέρουσα σα δουλειά, με πολλές και ποικίλες επιρροές, ωραία ενορχήστρωση.
Ψαγμένος και δουλεμένος δίσκος, φαίνεται αυτό. Και πολύ πετυχημένη παρουσίαση, το ξαναγράφω.

Καλά όλα αυτά όμως, αλλά μετά από ένα 10λεπτο ακρόασης βαριέμαι, με την πλήξη να έχει φτάσει στο απροχώρητο πριν καλά καλά τελειώσει ο δίσκος, συμφωνώ με τον Ντοκ τελικά.

Παιδιά (Ηλία και Ντόκ)άμα είναι να το ρίξετε στά ´σκληρά´για να τον αντέξετε αφήστε τον τόν ρημαδιασμένο...:grandpa::flipout:
Και άμα πέσετε στά ´σκληρά´μετά δεν έχει 'Get well soon'...:ADFADF1::ADFADF1::ernaehrung004:

Παιδιά (Ηλία και Ντόκ)άμα είναι να το ρίξετε στά ´σκληρά´για να τον αντέξετε αφήστε τον τόν ρημαδιασμένο...:grandpa::flipout:
Και άμα πέσετε στά ´σκληρά´μετά δεν έχει 'Get well soon'...:ADFADF1::ADFADF1::ernaehrung004:

εντάξει Σπύρο , δεν μασάμε . Εδώ έχουμε αντέξει το Smile και την βγάλαμε καθαρή ( βέβαια μια φορά τη βδομάδα πρέπει να παρουσιάζομαι από ' κεί για να με τσεκάρου , αλλά φτηνά τη γλυτώσαμε ) :Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Δηλητήριο σε μικρές δόσεις....Get Well Soon

Παιδιά (Ηλία και Ντόκ)άμα είναι να το ρίξετε στά ´σκληρά´για να τον αντέξετε αφήστε τον τόν ρημαδιασμένο...

Εμ, εγώ τον είχα αφήσει εδώ και ένα μήνα αλλά ο Μπάϊρα με την ωραία παρουσίαση και εσείς απο κάτω με τα διθυραμβικά σχόλια με κάνατε να τον ξαναβάλω χτες βράδυ.
Το γύρισα μετά στους fu mantchu για να στανιάρω, σήμερα θα ακούσω stooges :drummer:

Το γύρισα μετά στους fu mantchu για να στανιάρω, σήμερα θα ακούσω stooges :drummer:

αν δεν οδηγείς ταυτόχρονα, επιτρέπονται..
στην Αμερική κόβουν κλήση αν παίζει fu manchu στο αμάξι.. οι θήκες και τα εξώφυλλα κατάσχονται μαζί με τις πινακίδες:ADFADF1::ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλητήριο σε μικρές δόσεις....Get Well Soon

αν δεν οδηγείς ταυτόχρονα, επιτρέπονται..
στην Αμερική κόβουν κλήση αν παίζει fu manchu στο αμάξι.. οι θήκες και τα εξώφυλλα κατάσχονται μαζί με τις πινακίδες:ADFADF1::ADFADF1:

φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τους Get well soon όταν μπαίνεις στην κλινική για την θεραπεία της μελαγχολίας . Σου παίρνουν τα εξώφυλλα και τα cdιά τους μαζί με τα ξυραφάκια , το σκοινί , τα κορδόνια από τα παπούτσια κ.ο.κ. :ernaehrung004:

Δεν διαφωνώ με την διαπίστωση ότι δεν είναι τυποποιημένο προϊόν , όπως έχουμε συνηθίσει να είναι αυτό. Είναι όμως τυποποιημένο από μια άλλη οπτική γωνία . Εμένα όλοι αυτοί μου θυμίζουν το ελληνικό έντεχνο. Κλάψα , μίρλα και αποθέωση της υποτονικότητας και του άνευρου . Αμα είναι να ακούω τέτοια καλύτερα να ακούσω Μάλαμα και Τσακνή και Λουδοβίκο ( που άκουγε και η Νατάσα καλή της ώρα στην Ραφήνα τώρα , .....ααααχ )

Αν και βεβαίως δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση παρά μόνο σε πολύ θεωρητικό επίπεδο, να σου πω μιας και έχω περάσει και το στάδιο που αναφέρεις, ότι πράγματα του τύπου Μάλαμας Τσακνής κλπ χρησιμοποιούν τεχνάσματα, τα οποία με τίποτα δεν φαίνεται να υιοθετεί ο Gropper.Εγώ επιμένω ότι ο τύπος δεν εκβιάζει το συναίσθημα του ακροατή του, πράγμα που συνηθίζεται στις περιπτώσεις που αναφέρεις .
Να σου δώσω παράδειγμα: “Να βάλω τα μεταξωτά και να φυσάει στα εργοστάσια μπροστά και στα σκουπίδια πλάι”.. “κλαίει” η μουσική, “κλαίει” η Κανά, “κλαίει” ο στίχος….κλαίνε όλοι …ε κλαις και εσύ! Οι Έλληνες γενικά στο μπούκωμα είμαστε μανούλες.
Άκουσε τώρα το Witches! Witches! Rest Now In the Fire, και δες που είναι ο σ στίχος που η ενορχήστρωση και που η ερμηνεία.

Και βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν συνεπάγεται ότι πρέπει σώνει και καλά να τρελαίνεται κανείς με τον τύπο. Είναι να σου πάνε και οι αντιθέσεις του.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλητήριο σε μικρές δόσεις....Get Well Soon

φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τους Get well soon όταν μπαίνεις στην κλινική για την θεραπεία της μελαγχολίας . Σου παίρνουν τα εξώφυλλα και τα cdιά τους μαζί με τα ξυραφάκια , το σκοινί , τα κορδόνια από τα παπούτσια κ.ο.κ. :ernaehrung004:

ΛΑΣΤ ΕΞΙΤ - ΡΙΤΑ ΧΈΙΟΥΓΟΥΟΡΘ:flipout:

δεν άκουσα ακόμα τον δίσκο αν και υπάρχει από καιρό σπίτι.
θα σε πω αν συμφωνώ ή όχι εν καιρώ.:ernaehrung004:

Οι περισσότεροι από μας διαχωριζόμαστε σε αυτούς που κλαψουρίζουν γιατί η μοίρα δεν τους ξεγήθηκε ανάλογα
και σε αυτούς που δεν αρκούνται με ψίχουλα σε δόσεις, δεν σηκώνουν τα προκάτ
και τη βγαίνουν στα ίσια.

Θα συμφωνήσω με τον Ντόκ, ο Konstantin Gropper κόλλησε στον Καζαντζίδειο βάλτο και ανήκει κατά την γνώμη μου στους πρώτους.

Ξεκινώντας, δοκιμάζεις το χέρι των Get Well Soon (με τα Prelude και YouAurora) γραπωμένο αρκετά επιτηδευμένα στο σβέρκο να σε βουτάει μέσ'την πλημμυρισμένη γούρνα, ενώ στρώνει πολύ από το ChristmasinAdventureParks και μετά. Μου θυμίζει τον εξαναγκαστικό χαρακτήρα των My Brightest Diamond και αυτό με έδιωξε.
Η πολύ καλά δουλεμένη φωνή σαν τάλαντο του Konstantin ακολουθεί αλλά και ξεπερνά σε μαεστρία τους υπόλοιπους, όμως για μένα είναι άμεσα συγκρίσιμη με αυτή του κατατονικού ιρλανδούλη Neil Hannon που μεταδίδει αβίαστα τον πλούτο των συναισθημάτων του κι ας υστερεί σε δυνατότητες.
Θα με έπειθαν δε περισσότερο, αν "φορούσαν" την αθωότητα του "Mick" Head και των υπολοίπων The Pale Fountains.
Στο όμορφο σύνολο συμβάλουν τα άριστα βαλμένα βιολί, κιθάρα και πνευστά(!), τους λείπει όμως αυτό το κάτι που θα μου κρέμαγε το σαγόνι.
Στα "σύν" και οι πονηρεμένες πλάτες των τραγουδιών που σε πονηρεύουν διαρκώς.
ΟΚ!, ας μην τα θέλουμε όλα, τα ****στα5 δικαιωματικά τους ανήκουν.

Οι περισσότεροι από μας διαχωριζόμαστε σε αυτούς που κλαψουρίζουν γιατί η μοίρα δεν τους ξεγήθηκε ανάλογα
και σε αυτούς που δεν αρκούνται με ψίχουλα σε δόσεις, δεν σηκώνουν τα προκάτ
και τη βγαίνουν στα ίσια.

Θα συμφωνήσω με τον Ντόκ, ο Konstantin Gropper κόλλησε στον Καζαντζίδειο βάλτο και ανήκει κατά την γνώμη μου στους πρώτους.

δεν μπαίνεις στον κόπο να μας προσδιορίσεις σε ποιά κατηγορία ανήκουν και οι επιρροές του που προβάλλουν ολοκάθαρα σ αυτό το δίσκο;
Που θα τοποθετούσες εσύ τον Leonard Cohen για παράδειγμα; Που τον Dylan και τον Donovan; ή τον Jacques Brel; ή τον Nick Drake και τον Lou Reed; Στους ...κλαψομούνηδες;
Γιατί ο Gropper, είναι ο τελευταίος κρίκος σε αυτή ακριβώς την αλυσσίδα.
Aμα δεν σου κάνει ...πάσο.

Last edited:
Μερικό το "δίκιο" σου.
Drake και Donovan μου θυμίζει συνεχώς(!).
Μέχρι εκεί.
Είναι παραδουλεμένος ο δίσκος σε σημείο να του λείπει ο αυθορμητισμός και σε πολλά σημεία η (π.χ Bonnie Prince Billy) ζεστασιά.
Αυτό που περιμένω από τον Gropper είναι να βγάλει από πάνω του το σακάκι αφού υπόσχεται πολλά

[Θένκς γιά τα δείγματα]

Απάντηση: Re: Δηλητήριο σε μικρές δόσεις....Get Well Soon

...
Αμα δεν σου αρέσει ο Cohen, παράτα το.

Πως σου πέρασε?
Ο Κοέν?

π.χ ...οι ιστορίες αγάπης και μίσους είναι από τους αξεπέραστους, ...ευαγγέλιο!

Δεν έχω την απαίτηση να φτάσουν όλοι εκεί ψηλά

(βγαίνω στην υγρασία γιά τσιγάρο, δεν επιτρέπεται εδώ, ...επανέρχομαι)

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Δηλητήριο σε μικρές δόσεις....Get Well Soon

Ο Κοέν?

...οι ιστορίες αγάπης και μήσους είναι από τους αξεπέραστους, ...ευαγγέλιο!

'Songs From A Room' εγώ. 'Seems So Long Ago, Nancy'. Από τα τραγούδια που φοβάμαι: άμα είσαι λίγο βιδωμένος, μέχρι που πηδάς απ το παράθυρο.