Διλλημα 50PG7000 ή 47LG7000

xorxhs

Senior Member
3 February 2008
484
Επειδη απο οσα εχω καταληξει και οι δυο ειναι value for money,θα ηθελα να ρωτησω ποιες απο τις δυο θα επιλεγατε και γιατι,αν η χρηση τους θα ηταν για iptv κυριως (βλεπε ΟΝ) και οπωσδηποτε αρκετες hd ταινιες (προβολη μεσω pc,προς το παρον,μεχρι να παρω καποιον hd player)

Περιμενω,γνωμες σας,ψηνομαι πολυ να επιλεξω τωρα στις γιορτες

Αν δεν εχεις σκοπο να κανεις χρηση σαν PC μονιτορ, ή να παιζεις πολλα games με τις ώρες, παρε την PG7000...

Αλλιώς σε καθε άλλη περίπτωση overall θεωρω την LG7000 σαν καλύτερη λύση...:a0210:
(και λιγο πιο φθηνή)

εχω διαβασει ομως οτι η pg7000 παρουσιαζει καποια προβληματα,οπως και το οτι το μαυρο της δεν ειναι και τοσο βαθυ.
Πιστευω οτι ειναι και αλλοι σε αυτο το διλλημα,για να ακουσω περισσοτρες γνωμες ¨)

επανερχομαι στο θεμα και θα ηθελα να ρωτησω ποια απο τις δυο θα επιλεγατε αν βλεπετε και δορυφορικα καναλια

Αν δεν εχεις σκοπο να κανεις χρηση σαν PC μονιτορ, ή να παιζεις πολλα games με τις ώρες, παρε την PG7000...

Χ2

Η PG eιναι πιο μεγαλη και πιστευω οτι υπερτερει λιγο σε εικονα αλλα εχει και πιο μεγαλη καταναλωση και περισσοτερες ανακλασεις.

Το μαυρο της PG δεν ειναι τοσο καλο οσο σε αλλες πλασμα (βλεπε PZ) η σε καλες LCD (βλεπε W4500 , A656) αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακο και σιγουρα ειναι καλυτερο απο οτι στην LG.

ξερετε καποιο καταστημα που να εχει την pg7000 ανοιχτη προς παρουσιαση,για να την δω και απο κοντα

Επειδη έχω και εγω το ίδιο διλλημα μηπως κατεληξες κάπου ?

Με αυτό "Αν δεν εχεις σκοπο να κανεις χρηση σαν PC μονιτορ" εννοείτε ότι υπάρχει πρόβλημα στην παρακολούθηση ταινίων απο PC ?

Ευχαριστω .

οχι, εννοουν οτι θα υποαρχει μεγαλος κυνδινος burn-in σε τετοια χρηση με την plasma...

Απάντηση: Re: Διλλημα 50PG7000 ή 47LG7000

οχι, εννοουν οτι θα υποαρχει μεγαλος κυνδινος burn-in σε τετοια χρηση με την plasma...

οπότε εάν έχω καταλαβει καλά, απο την στιγμη που το 90% των ταινιών μου το βλεπω μέσω PC η αγορά PLASMA TV είναι απαγοτευτική .

Re: Απάντηση: Re: Διλλημα 50PG7000 ή 47LG7000

οπότε εάν έχω καταλαβει καλά, απο την στιγμη που το 90% των ταινιών μου το βλεπω μέσω PC η αγορά PLASMA TV είναι απαγοτευτική .

Όχι, δεν έχεις καταλάβει καλά. Για τη θέαση ταινιών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ενδεχόμενο πρόβλημα μπορεί να υπάρξει με εκτεταμένη γενική desktop χρήση (browsing στο internet, γράψιμο κειμένων στο word, games, κτλ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διλλημα 50PG7000 ή 47LG7000

Όχι, δεν έχεις καταλάβει καλά. Για τη θέαση ταινιών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ενδεχόμενο πρόβλημα μπορεί να υπάρξει με εκτεταμένη γενική desktop χρήση (browsing στο internet, γράψιμο κειμένων στο word, games, κτλ).

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση .
Αρα η 50PG7000 με τις 3" παραπάνω και τιμη 1.300 (θεαση στα 3,5-4m) με καλυπτει απόλυτα :chinese::chinese::chinese: