Δίλλημα για αγορά Audio-Home Theater

Το παραθυρο (μπαλοκονοπορτα?) δεν νομιζω πως φτανει ταβανι, ουτως ή αλλιως ο Ιακωβος ελεγε να τα βαλει στο 2,40 (απο πανω δλδ)

===================
Ριχνω ακομη μια ιδεα για την περιπτωση onwall. Λυση, που ισως σε βολεψει και για το κεντρικο.

Τα συγκεκριμενα ηχεια ηταν χρωμα καφε ολε, δεν μου αρεσαν, οποτε και τα πλακωσα με ενα μαυρο σπρεϋ.
Με δυο λογια, μπορεις και να τα βαψεις στο χρωμα του τοιχου σου προκειμενου να μην "χτυπανε" πολυ στο ματι.

Μεχρι προτινος αντιπροσωπος ηταν η stepcom, τωρα μαλλον δεν εισαγονται. Ιιισως να εχει ξεμεινει κανα κομματι, ριξε ενα τηλεφωνο εκει (btw ειναι και μελος του φορουμ).

Panoramious, σε ευχαριστώ. Πράγματι τα geometric, φαινονται πανεμορφα... αλλα επίσης φαίνοντια και εκτος προυπολογισμου...(παρόλα αυτά θα πάω να τα ακούσω). Τα πραγματα δυσκολεύουν πολύ! Το ταβανι ειναι εννιαίο και ναι εχει τελειώσει τώρα οπότε πατούρες μάλλον δεν μπορούν να γίνουν σε αυτή τη φάση.
Όσο για το παράθυρο είνια πράγματι μπαλκονόπορτα και δεν φτάνει στο ταβάνι... έχει περίπου 30-40 ποντους τοίχο απο πάνω απο το άνοιγμα.

Ntino, ευχαριστώ αλλά δεν είναι το αισθητικό αποτέλεσμα που ψάχνουμε.

gdeomeg, thanks, αλλά αυτά φαίνονται "κτήνη" (καλό είναι αυτό φυσικά... αλλα για την συγκεκριμένη θέση που τα θέλουμε δεν κάνουν νομίζω).

Γνώμη: Λέω να βάλω τα Dali Fazon 2, σαν περιφερειακά και τα υπάρχοντα JBL μπροστά με ένα κεντρικό και ένα 12αρι sub, και αν τελικά (όπως πρότεινε και ο Ντίνος) δεν μας κάνουν τα JBL τότε να κοιτάξω για μποστινές κολώνες (Dali, Monitor, Geometry etc).
Αυτό που θα πρέπει να παρθεί όμως απο ότι καταλαβαίνω είναι και ένας καλός ενισχυτής που θα πρέπει να ανέβει η κατηγορία του (απο αυτό που υπολόγιζα - Yamaha 673 / 773) και να πάμε είτε στον 6006 η σε κάποιον Pioneer.

Επίσης μηπως κάποιος ξέρει να μου πεί, αν τα "πατρικά" μου, BIC Venture 1W έχει κάποιο νόημα να τα "αναπαλαιώσω" και να τα δοκιμάσω για μπροστινά η όχι...!?

Λάβε επίσης υπόψιν σου ότι το κεντρικό καλό θα ήταν να ματσάρι με τα front.
Αν δεν υπάρχει μια τονική ισορροπία και συνέχεια στον ήχο, αυτό είναι ανιχνεύσιμο και ενοχλητικό

Είναι ένα απο τα κρίσιμα σημεία του ΗΤ το κεντρικό.

Θα πρότεινα να μη βάλεις κεντρικό όσο δοκιμάζεις τα JBL. Όταν με το καλό αποφασίσεις τότε παίρνεις και ένα κεντρικό.

- Τα fazon είναι μια λύση και εφόσον για τα rear δίνεις περισσότερο σημασία στο να μην χαλάσουν την αισθητική του χώρου τα θεωρώ καλή ιδέα.
- Τα Venture δεν τα ξέρω. Δεν μας είπες και μοντέλο για να τα δούμε στο δίκτυο.

Αυτά?
76335.jpg

δεν μπόρεσα να βρω στοιχεία (μέγεθος γούφερ, Ω, db) αλλά το 1W του τίτλου προϊδεάζει για εύκολο ηχείο.

Βάλε να δοκιμάσεις, αν και πιστεύω zensor 7 > JBL > venture στο χώρο σου και για home cinema.

Yeap...
Αυτά είναι ! Τhanks Dalanik. Οπότε να μείνω αν δω τα JBL τι κάνουν, και μετά να πάω στα Zensor.
Αυτά να μείνουν για προσάναμα...!? :7SFGSFG:
Εχουν κάνει κάτι πάρτυ αυτά....!!!

Όχι βρε, μη πετάξεις τίποτα αν δεν δοκιμάσεις... δεν τα ξέρω κάν τα ηχεία!
Μπορεί κάλλιστα να παίζουν ωραία και να τα αξιοποίησεις με κάποιο λαμπάτο σε δεύτερο χώρο και να γουστάρεις!

απλά για το χώρο σου και για χρήση cinema δεν μου γέμισαν το μάτι.

Ο κύβος ερρίφθη...και οι συσκευασιες ανοιξαν!!!

Sami 55 ES 8000
Pioneer VSX 1122
Dali Fazon 5.1

Ευτυχώς που είχα και budget...!!! :FSGSFGS4:

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και τις προτάσεις σας! (και just for the record... δυστυχώς όπως είπε και κάποιος προηγουμενα, το φορουμ εδώ είναι κολλητικο και ... ζημιάρικο! Πρέπει να φεύγει κανείς όσο ειναι νωρίς!!!)