Διλλημα για αγορά

αν ειναι να μπει σε dslr εποχη....η d40 ειναι πολυ αξιολογη προταση για αρχη.Μεχρι να μαθει τα βασικα.Μεχρι να δει μεχρι που παει η μηχανη.Μεχρι να καταλαβει τι ειναι αυτο που χρειαζεται και να καταλαβει σε τι θα τον ωφελησει ενα καλυτερο σωμα η ενας καλυτερος φακος.
Εγω προσωπικα ετσι εκανα.Με την D40 , εβγαζα αρκετα ικανοποιητικες φωτογραφιες.Και η αληθεια να λεγεται , δε χρειαζεσαι το σουπερ ντουπερ εξοπλισμο για να βγαλεις φωτογραφια με θεμα.Τον εξοπλισμο τον παιρνεις για πιο ευκολη δουλεια και την πολυ καλυτερη ποιοτητα.
Θα σου λεγα να πας προς d40 και οχι για d60 γιατι πραγματικα εκτος απο το ISO100 που εχει η d60 εναντι του ISO200 της d40 και τα 4 παραπανω mpixel υπερ της d60 δεν εχουν αλλες διαφορες.
Ο θορυβος ο ιδιος.Ασε δε που η ταχυτητα σε flash της d40 ειναι κοντα 1/400 (η 500 δε θυμαμαι) ενω της d60 ειναι 1/200 (η 250)

Χθες πουλησα τη δικια μου d40 με τον 18-55 και 2γιγα ραμ και CPL φιλτρο κατω απο 180Ε.Οποτε αν περιμενεις η ψαχτεις , μπορει να βρεις καλη προσφορα.
Γιατι με ~κοντα 200Ε για dslr (και πολλα λεω) ειναι ΠΟΛΥ καλα για dslr.που ο περισσοτερος κοσμος θα ζηλευε τετοια μηχανη
Αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό μου με την τελευταία πρόταση του προηγούμενου ποστ μου. Σ' αυτή τη σκέψη η 400D μπήκε για να παρατείνει το διάστημα αυτο.

Χθές την πούλησες <180????
Πού ήσουν καλέ μου άνθρωπε και δεν σε πρόλαβα....? :chinscratch:

:)

............
............

Χθες πουλησα τη δικια μου d40 με τον 18-55 και 2γιγα ραμ και CPL φιλτρο κατω απο 180Ε.Οποτε αν περιμενεις η ψαχτεις , μπορει να βρεις καλη προσφορα.
Γιατι με ~κοντα 200Ε για dslr (και πολλα λεω) ειναι ΠΟΛΥ καλα για dslr.που ο περισσοτερος κοσμος θα ζηλευε τετοια μηχανη

Aυτά τα λεμε ρε παλικάρια.. Και ψάχνω μια μεταχειρισμενη D40/x/60 για την γυναικα.

Βεβαια και το κιτάκι της Olympus φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ... Να μπεί και κανένα αλλο χρώμα στο σπίτι περα από το κίτρινο :flipout: