ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ 40ΑΡΗ....

route66

Senior Member
3 July 2006
343
Καμια φορα αναρωτιεμαι για τις απολαυσεις στην ζωη. Τωρα που εφτασα αισιως στα 40 μου μερικα πραγματα αλλαξαν. Παλια οι σαρκικες απολαυσεις ηταν το ζητουμενο τωρα καπως μου εχει κατσει στραβα...Ετσι λοιπον θα ηθελα να εκφρασω την κρυφη μου επιθυμια... Απο τοτε που εμπλεξα με το home cinema ο οργασμος εχει κουνηθει (λιγο) απο την κρεβατοκαμαρα στο σαλονι ... Ε ναι λοιπον θα το πω καθαρα...
Προτιμω τα 1080p απο το πρωκ.. σεξ. Ξερω οτι πολυ θα με βρισουν η θα τους φανει παραξενο η θα μου πουν να παρω τηλ τον Ασκητη :flipout: αλλα ετσι ειναι παιδες μιας και μπεις στον χορο η στον χωρο αν προτιματε... παει το μικροβιο το κολλησες. Αλλα δεν πειραζει ετσι ειναι η ζωη... Και ας με λεει η συντροφος μου Γκουφη, και οτι γουσταρω πιο πολυ την πλασμα του σαλονιου απο αυτην.

Μήπως ήρθε η ώρα να προσθέσουν ακόμα μια "είσοδο" στις τηλεοράσεις εκτος απο hdmi-dvi-rgb κ.λ.π???:flipout: :flipout: :flipout:

Αρχηγέ, ο καπιταλισμός στηρίζεται στην υπερκατανάλωση, όπου οδηγούμεθα για την κάλυψη συναισθηματικών κενών,

Κατά δεύτερον, βασικός ψυχολογικός νόμος που διέπει την ανθρώπινη συμπεριφορά ορίζει ότι : ....η ευχαρίστηση που αποκομίζουμε από την κατανάλωση της οριακής (ερμηνεία: τελευταίας / επιπρόσθετης) μονάδος ενός προϊόντος, βαίνει συνεχώς μειούμενη (άρα κάποτε αγγίζει το μηδέν).

Συνεπώς για να γνωματεύσουμε εάν πάς καλά :music-smiley-005: θα πρέπει να υφίστανται στατιστικά στοιχεία περί της καταναλώσεως των δύο αγαθών.
Για το home cinema περίπου καταλαβαίνουμε ότι είναι καινούριο προιόν, άρα ακόμη αποκομίζεις αρκετή ευχαρίστηση,

εάν -υποθετικά- έχεις υπερκαταναλώσει το greek way (με το ίδιο όμως πρόσωπο), τότε ότι νοιώθεις είναι επιστημονικώς εξηγήσιμο.

Βέβαια, η σύγκριση home cinema vs a.s. θα ήταν πιο δίκαιη, εφόσον μιλούσαμε για καινούριο και (επιθυμητό, όχι απαραίτητο) άστρωτο προιόν στην δεύτερη περίπτωση -bye- -bye- -bye-

Last edited:
Δημοκηδής said:
Βέβαια, η σύγκριση home cinema vs a.s. θα ήταν πιο δίκαιη, εφόσον μιλούσαμε για καινούριο και (επιθυμητό, όχι απαραίτητο) άστρωτο προιόν στην δεύτερη περίπτωση -bye- -bye- -bye-

Εγώ ούτε με 4Κ προβολές δεν το βάζω δίπλα, όχι με 1080!
Τί λέμε τώρα .........

Last edited:
Απάντηση: Re: ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ 40ΑΡΗ....

Δημοκηδής said:

Τι να λέμε τώρα...

Απάντηση για πολλά όσκαρ...:grinning-smiley-043

Ατοπη η συγκριση!!

Το ενα δεν ερχεται να αντικαταστησει το άλλο, αλλα να συμπληρωσει στην ζωη μας λίγες ωρες παιχνιδιου που τοσο μας λειπει και που μεγαλώνοντας το εχουμε χασει...

Ασε που το 1ο (δεν εννοω το home cinema) δεν αντικαθίσταται...

Αν καποιος νιωθει ότι το πανι υποκαθιστα την ερωτική του ζωή τοτε η λύση είναι μια:
Το παιζει Κούρκουλος, συγκεντρώνει τα προβόλια, τα πανιά και ότι άλλο του αποσπά την προσοχή από το υψιστο αγαθό και χορεύει γύρω από την φωτιά το "Βρέχει φωτιά στην στράτα μου".

Αγαπητέ route66, νομίζω ότι κάπου δε μας τα λες καλά.
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, είναι λάθος.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Όλοι μας έχουμε περάσει κάποιες περιόδους στη ζωή μας στις οποίες κάποια ασχολία, κάποιο ενδιαφέρον μας...μονοπώλησε, αλλά δε νομίζω ότι αυτό αποτελεί αντικείμενο μελέτης.
Είναι και ο υπερκαταναλωτισμός που παίζει το ρόλο του, η αφθονία των αγαθών, η απουσία καταναλωτικών οργανώσεων που να μπορούν να πληροφορήσουν τον καταναλωτή, να τον καθοδηγήσουν κλπ κλπ.

Εδώ στείλανε σε γνωστό μου (με 700 ευρώ μισθό) πιστωτική κάρτα (χωρίς να το ζητήσει) με όριο 4500ευρώ.
Έρχεστε στη θέση του?
Πράγματα τα οποία θαύμαζε, τα οποία μόνο στα πιο τρελλά του όνειρα θα αποκτούσε ήταν μερικά "κλικ" μακρυά.
Μεγάλος ο πειρασμός και μεγάλο το σθένος του ανθρώπου αυτού που τους τη γύρισε πίσω.

Τελικά έχουμε χάσει τις ισοροπίες μας ως λαός, και αυτό δε το λέω για το φίλο route66, αλλά πιστεύω ότι αυτό που έγραψε εκφράζει πολλούς από τους συνανθρώπους μας.
Τα απλά πράγματα δεν τα εκτιμούμε όσο θα έπρεπε, και ας είναι τα πιο πολύτιμα!
Μια βόλτα με τη γυναίκα σου (ή οποιοδήποτε έταιρον ήμισυ) στην παραλία, η ζεστή αγκαλιά από τα παιδιά σου, το χαμόγελο της γιαγιάς επειδή δεν την ξέχασες αυτές τις γιορτές είναι πράγματα τα οποία δε μπαίνουνε δίπλα σε υλικά αγαθά.
Είναι απλά ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ!

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι για τον καθένα μας η κατάσταση που περιγράφει ο φίλος μας είναι παροδική!

Aυτο με την MASTERCARD μου αρεσε πιο πολυ απο ολα.....χα χα χα
Οσο για το κειμενο ηταν πιο πολυ ενας αστεισμος περισσοτερο παρα μια σοβαρη (;)δηλωση. Σαφως και καποια πραγματα στην ζωη δεν αντικαθιστανται.Ευτυχως που δεν ειμαι της καινουργιας γενιας των πιτσιρικιαδων που βγαινουν ιντερνετικο ραντεβου και μολις πεσουν στο κρεβατι με τον (την ) αλλον ψαχνουν να βρουν το ΕΝΤΕR.

route66 said:
Προτιμω τα 1080p απο το πρωκ.. σεξ. Ξερω οτι πολυ θα με βρισουν η θα τους φανει παραξενο η θα μου πουν να παρω τηλ τον Ασκητη

Δημοκηδής said:
εάν -υποθετικά- έχεις υπερκαταναλώσει το greek way (με το ίδιο όμως πρόσωπο), τότε ότι νοιώθεις είναι επιστημονικώς εξηγήσιμο

Κι εγώ τα 1080p προτιμώ, αλλά προσοχή στις συνδέσεις... Ενας γνωστός μου που προτίμησε το άλλο, μπέρδεψε την συνδεσμολογία και δεν μπορούσε να κάτσει γιά μιά εβδομάδα...

BIOS said:
Κι εγώ τα 1080p προτιμώ, αλλά προσοχή στις συνδέσεις... Ενας γνωστός μου που προτίμησε το άλλο, μπέρδεψε την συνδεσμολογία και δεν μπορούσε να κάτσει γιά μιά εβδομάδα...

:flipout::flipout::flipout:

route66 said:
... Ε ναι λοιπον θα το πω καθαρα...
Προτιμω τα 1080p απο το πρωκ.. σεξ. Ξερω οτι πολυ θα με βρισουν η θα τους φανει παραξενο η θα μου πουν να παρω τηλ τον Ασκητη :flipout: αλλα ετσι ειναι παιδες μιας και μπεις στον χορο η στον χωρο αν προτιματε... παει το μικροβιο το κολλησες....
Ευτυχώς φίλε μου μόνος έδωσες την λύση .... πάρε τηλέφωνο τον Ασκητη & τον Αποστολάτο μαζί.:violent-smiley-008:

route66 said:
Aυτο με την MASTERCARD μου αρεσε πιο πολυ απο ολα.....χα χα χα
Οσο για το κειμενο ηταν πιο πολυ ενας αστεισμος περισσοτερο παρα μια σοβαρη (;)δηλωση. Σαφως και καποια πραγματα στην ζωη δεν αντικαθιστανται.Ευτυχως που δεν ειμαι της καινουργιας γενιας των πιτσιρικιαδων που βγαινουν ιντερνετικο ραντεβου και μολις πεσουν στο κρεβατι με τον (την ) αλλον ψαχνουν να βρουν το ΕΝΤΕR.
έτσι μπράβο αγόρι μου γιατί ανησυχούσα με το αρχικό κείμενο για............. την υγεία σου:grandpa:

Eγώ λέω ότι ο κάθε τομέας έχει και τις απολάυσεις του... Tο τί προτιμάει μετά ο καθένας είναι εντελώς σχετικό. Eγώ τα προτιμώ όλα πάντως...:devil-smiley-029:

Μάλλον φταίει αυτή που έχεις δίπλα σου , διότι ως γνωστόν ποθούμε οτι δεν έχουμε , εγώ την τηλεόραση την ανάβω όποτε θέλω αλλά την γυναίκα μου καθότι 2 παιδιά την βρίσκω συχνά πυκνά απασχολημένη η κουρασμένη οπότε πως να βαρεθώ το πρώτο και να προτιμήσω το δεύτερο ?
Υ.Γ. Μήπως δεν είσαι παντρεμένος ?

Εγω, καθοτι παλαιος, και σε παρομοια ηλικια, δεν εχω ενδοιασμους... Η απαντηση ειναι μονοσημαντη, καθοτι το ενα το βρισκεις οποτε θες, εχει rewind, play, stop, ff και διαρκει 2 ωρες.
Το αλλο ειναι εχει πιο... δυσκολες διαδικασιες, εχει πιο..σφιχτα ωραρια αλλα και μικροτερη διαρκεια, και θελει ... προθυμη συσκευη που θα προτιμουσε το Fast Forward λογω δυσκολιας στην εισαγωγη της... κασετας. Το αποτελεσμα ομως στον εγκεφαλο, ειναι αντιστροφως αναλογο των δυσκολιων με διαφορα απο την πρωτη λυση. :D

Διαλεγω λοιπον την Κουρτινα 2 :grandpa:

Last edited:
Βασίλη είναι η επιστημονική εξήγηση της άποψής μου η έτσι μου φαίνεται ?

Υ.Γ. Σαν να είσαι παντρεμένος σε κόβω .

Last edited:
Eki_65 said:
route66 said:
... Ε ναι λοιπον θα το πω καθαρα...
Προτιμω τα 1080p απο το πρωκ.. σεξ. Ξερω οτι πολυ θα με βρισουν η θα τους φανει παραξενο η θα μου πουν να παρω τηλ τον Ασκητη :flipout: αλλα ετσι ειναι παιδες μιας και μπεις στον χορο η στον χωρο αν προτιματε... παει το μικροβιο το κολλησες....
Ευτυχώς φίλε μου μόνος έδωσες την λύση .... πάρε τηλέφωνο τον Ασκητη & τον Αποστολάτο μαζί.:violent-smiley-008:

O Βαίτσης είναι θεός.Ειδικά όταν βάφει τά χείλη του.Η πιό cult φιγούρα ειδικά όταν έβγαινε στο Τηλε-Αστυ.Μετά σοβάρεψε και έγινε επιστήμονας και .....χάλασε.

Δημοκηδής said:
Αρχηγέ, ο καπιταλισμός στηρίζεται στην υπερκατανάλωση, όπου οδηγούμεθα για την κάλυψη συναισθηματικών κενών,

Κατά δεύτερον, βασικός ψυχολογικός νόμος που διέπει την ανθρώπινη συμπεριφορά ορίζει ότι : ....η ευχαρίστηση που αποκομίζουμε από την κατανάλωση της οριακής (ερμηνεία: τελευταίας / επιπρόσθετης) μονάδος ενός προϊόντος, βαίνει συνεχώς μειούμενη (άρα κάποτε αγγίζει το μηδέν).

Συνεπώς για να γνωματεύσουμε εάν πάς καλά :music-smiley-005: θα πρέπει να υφίστανται στατιστικά στοιχεία περί της καταναλώσεως των δύο αγαθών.
Για το home cinema περίπου καταλαβαίνουμε ότι είναι καινούριο προιόν, άρα ακόμη αποκομίζεις αρκετή ευχαρίστηση,

εάν -υποθετικά- έχεις υπερκαταναλώσει το greek way (με το ίδιο όμως πρόσωπο), τότε ότι νοιώθεις είναι επιστημονικώς εξηγήσιμο.

Σού παραδίδω τά πτυχία μου καί τά κλειδιά από τό ιατρείο μου:award: