Δημοκηδής said:Αμ τι νόμιζες γιατρέ,
έχουμε μεγάλη εμπειρία από τις δυσκολίες της ζωής και μεταλαμπαδεύουμε και κάποια γνώση, άμα λάχει να 'ουμε :grandpa:
Βέβαια δεν εγγυώμεθα τα αποτελέσματα :damnyou:
route66 said:Καμια φορα αναρωτιεμαι για τις απολαυσεις στην ζωη. Τωρα που εφτασα αισιως στα 40 μου μερικα πραγματα αλλαξαν. Παλια οι σαρκικες απολαυσεις ηταν το ζητουμενο τωρα καπως μου εχει κατσει στραβα...Ετσι λοιπον θα ηθελα να εκφρασω την κρυφη μου επιθυμια... Απο τοτε που εμπλεξα με το home cinema ο οργασμος εχει κουνηθει (λιγο) απο την κρεβατοκαμαρα στο σαλονι ... Ε ναι λοιπον θα το πω καθαρα...
Προτιμω τα 1080p απο το πρωκ.. σεξ. Ξερω οτι πολυ θα με βρισουν η θα τους φανει παραξενο η θα μου πουν να παρω τηλ τον Ασκητηαλλα ετσι ειναι παιδες μιας και μπεις στον χορο η στον χωρο αν προτιματε... παει το μικροβιο το κολλησες. Αλλα δεν πειραζει ετσι ειναι η ζωη... Και ας με λεει η συντροφος μου Γκουφη, και οτι γουσταρω πιο πολυ την πλασμα του σαλονιου απο αυτην.
Δημήτρης Ιωάννου said:Κατ αρχήν την στιγμή που αναφέρεσαι και στη σύντροφό σου και το πώς σε αποκαλεί, αναιρεί την "διόρθωσή" σου μετέπειτα οτι ..αστειευόσουν-αφού στην πέσανε όλοι.
Και κατά δεύτερον ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ 1080p ???
Μας δουλεύεις ή προσπαθείς να τραβήξης την προσοχή πάνω σου με ψέμματα και πρ...κό σεξ ?
Ντροπή και κρίμα για τέτοιο θέμα από έναν "Σαραντάρη" υποτίθεται ώριμο,σε τέτοιο φόρουμ..
kosmous said:Βασίλη είναι η επιστημονική εξήγηση της άποψής μου η έτσι μου φαίνεται ?
Υ.Γ. Σαν να είσαι παντρεμένος σε κόβω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.