Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

o Καρατζαφερης ειπε μια λαλακια οπως εχει πει και πολλες αλλες λαλακιες.Αλλα τα ιδια χαλια εχουν ακουστει και απο αλλα κομματα.Οπως και ναναι τον ψηφισε ενα σωρο κοσμος και αυττο το θεμα προσβαλει τον κοσμο αυτο,προκειται δε απο μερους σας για καθαρα πολικο παραληρημα.
Ενω σβηνονται εδω μηνυματα της πλακας,αφηνετε και συμμετεχετε να γραφονται εδω τετοια νηματα που προσβαλουν ανθρωπους ,λυπαμαι πολυ
αλλα απο πολιτικο παθος χανετε καθε σοβαροτητα.

Δεκάδες τα παραδείγματα που τα χώσαμε σε όλες τις παρατάξεις.
Μακάρι να είχαμε το ελεύθερο να τα χώναμε πιο συχνά...

Σε βρίσκω κομμάτι άδικο...

Φιλικά πάντα!
:ernaehrung004:

Re: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Θα έλεγα ότι περισσότερο τους προσέβαλλε ο Καρατζαφέρης τους ψηφοφόρους του παρά εμείς. Στην τελική να μας πεις αν προσβλήθηκες, και αν θεωρείς ότι ο Καρατζαφέρης με αυτα που λέει στο συγκεκριμένο θέμα σε εκφράζει. Να πάρεις με λίγα λόγια θέση. Γιατί και εμένα τα λεγόμενα του Καρατζαφέρη με προσβάλλουν σαν άνθρωπο και σαν πολίτη, αφού τα εκστομιζει μέσα στη Βουλή. Και βγαίνω και το λέω σε αυτό το νήμα.

νομιζω οτι οταν λεω οτι ειπε λαλακιες ειναι εμφανες τι πιστευω.Οπως ειπα θεωρω το νημα προσβλητικο προς τους ψηφοφορους του,εκ των οποιων δεν ειμαι ενας,αλλα τα ιδια θα εγραφα αν καποιος προσβαλε τη Παπαρηγα και τους ψηφοφορους του ΚΚΕ.Εμφανως ειστε παρεα αριστερων αποψεων και διακρινω ιδιαιτερο φανατισμο επειδη θεωρειτε τον Καρατζαφερη δεξιο.Εγω δεν τον θεωρω δεξιο τον θεωρω καθαρα οπορτουνιστη πολιτικο.
Εν πασει περιπτωσει καταγραφηκε η διαφωνια μου με την συμπεριφορα σας και φυσικα θα σταματησω εδω.

νομιζω οτι οταν λεω οτι ειπε λαλακιες ειναι εμφανες τι πιστευω.Οπως ειπα θεωρω το νημα προσβλητικο προς τους ψηφοφορους του,εκ των οποιων δεν ειμαι ενας,αλλα τα ιδια θα εγραφα αν καποιος προσβαλε τη Παπαρηγα και τους ψηφοφορους του ΚΚΕ.Εμφανως ειστε παρεα αριστερων αποψεων και διακρινω ιδιαιτερο φανατισμο επειδη θεωρειτε τον Καρατζαφερη δεξιο.Εγω δεν τον θεωρω δεξιο τον θεωρω καθαρα οπορτουνιστη πολιτικο.
Εν πασει περιπτωσει καταγραφηκε η διαφωνια μου με την συμπεριφορα σας και φυσικα θα σταματησω εδω.

Καταρχάς ο Καρατζαφέρης δεν είναι δεξιός, είναι ΑΚΡΑ Δεξιός...

Αριστερή παρέα, δεν είμαστε...

Και μας προσβάλλει ο ίδιος με τις ακροδεξιές ιδεές του, σε σημεία απανθρωπισμού....

o Καρατζαφερης ειπε μια λαλακια οπως εχει πει και πολλες αλλες λαλακιες.Αλλα τα ιδια χαλια εχουν ακουστει και απο αλλα κομματα.Οπως και ναναι τον ψηφισε ενα σωρο κοσμος και αυττο το θεμα προσβαλει τον κοσμο αυτο,προκειται δε απο μερους σας για καθαρα πολικο παραληρημα.
Ενω σβηνονται εδω μηνυματα της πλακας,αφηνετε και συμμετεχετε να γραφονται εδω τετοια νηματα που προσβαλουν ανθρωπους ,λυπαμαι πολυ

Με τις άλλες λαλακίες του Καρατζαφέρη, όπως και των άλλων πολιτικών, απλά γελάμε. Αλλά εδώ περιπαίζει έναν άνθρωπο που εξαναγκάστηκε να πιεί βιτριόλι. Συγγνώμη αν έχω φτωχή αίσθηση του χιούμορ, όμως δε μπορώ να γελάσω. Το ότι τον ψήφισε ένα σωρό κόσμος όπως λες δεν του αφαιρεί την ευθύνη των λόγων και των πράξεών του, κρίνεται για αυτά όπως και όλοι όσοι μιλούν δημόσια-όχι μόνο πολιτικοί αλλά και δημοσιγράφοι, καλλιτέχνες, διανοούμενοι κλπ. Όσον αφορά τις προσβολές, έ τι να κάνουμε, το επάγγελμα του πολιτικού τα έχει αυτά. Πάντως οι όποιες επικρίσεις, από μέρους μου τουλάχιστον, δεν προέρχονται από πολιτικό πάθος. Τα ίδια θα έγραφα όποιος πολιτικός και να τα είχε πει αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους από όσους έγραψαν σε αυτό το νήμα.

Υ.Γ. Δεν είμαι αριστερός ούτε υπήρξα ποτέ.

Απάντηση: Re: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Ποιό ειναι αγαπητέ το ´πολιτικό παραλήρημα´????????

Υποθέτω πώς γνωρίζεις οτι υπάρχουν αποφάσεις τού Αρείου Πάγου που επιτρέπουν ακομα και την δριμεια κριτική Δημοσίων Προσώπων ..Δηλαδή δικαιούται το Δημοσιο προσωπο να λεει οτι θέλει και να μήν υποκειται ο λογος του σε κρίση απο τούς Πολίτες??
To θέμα δεν ειναι κομματικό,αλλά πρωτίστως ανθρωπιστικό.Και θα μεινει ανοικτό.
Αν καποιοι εμφανίζονται χωρίς ανθρωπιά και την διαδηλώνουν δημοσίως δεν σημαινει οτι αυτοί που τους κρινουν παραληρούν.......

Και επισης γραφτηκε εδώ μέσα οτι η Δημοκρατία αφήνει να εκφράζονται και αποψεις κατά τής Δημοκρατίας.
Αυτή ειναι η δυναμη της.
Να επιτρέπει και στούς εχθρούς τής δημοκρατίας να εκφράζονται....................

Απάντηση: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Ενα σχόλιο κι απο εμένα,άν κι έχουμε ξανασυζητήσει εδώ για την Κούνεβα.

Ο "πολιτικός" αυτός,δεν βρήκε ούτε ένα λόγο συμπάθειας για την Κούνεβα,δεν σχολίασε το απάνθρωπο καθεστώς εργασίας αυτής της κατηγορίας εργαζομένων.Απλά επέδειξε,την γνωστή του μισαλλοδοξία,που βέβαια δεν είναι τυχαία.

Κατ' ουσίαν πρόκειται γι' ένα πλέγμα διαφθοράς κι άγριας εκμετάλευσης μ' ενεργή εμπλοκή εκπροσώπων-κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,που διατηρεί το ίδιο καθεστώς γι' αυτούς,μέχρι και σήμερα.Τίποτα δεν έχει αλλάξει,μετά την δολοφονική απόπειρα κατά της Κούνεβα.

Η διαφορά είναι,ότι ο Καρατζαφέρης είναι τόσο πρόδηλα ακροδεξιός,που δεν κρατάει τα υποκριτικά προσχήματα,που κρατούν αυτοί που μοιράζουν σπίτια,αλλά επιτρέπουν την διαιώνιση αυτής της κατάστασης.

Τουλάχιστον ο Καρατζαφέρης είναι ειλικρινής...

Last edited:
Re: Απάντηση: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Τουλάχιστον ο Καρατζαφέρης είναι ειλικρινής...

Βασικά αν επιτρέπετε, τώρα έγινε ειλικρινής.......δεν ήταν....

Απάντηση: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Πιθανόν να είναι έτσι για κάποιους...Προσωπικά δεν είχα ποτέ αμφιβολίες για το δικό του ποιόν καθώς και των συνεργατών του...

Δυστυχώς πλέον τα "θεωρητικά" όρια μεταξύ δεξιάς,ακροδεξιάς κι αριστεράς είναι πολύ ασαφή...

Καλύτερα να μένουμε κυρίως στις πράξεις όλων κι όχι μόνο στα λόγια...

Last edited:
Ο τίτλος του νήματος διορθώνεται, καθώς όντως κάποιοι μπορεί να θιχθούν και δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος ούτε των συζητήσεων που φιλοξενεί η σελίδα.

Αλλά η ουσία του νήματος παραμένει. Δεν είναι κομματικό το θέμα, ούτε κρίνει ψηφοφόρους. Συμπεριφορά πολιτικών, δημοσίων, προσώπων σχολιάζει, κρίνει και κατακρίνει.
Αντιθέτως, οι χαρακτηρισμοί για το πολιτικό στίγμα όποιου θα κρίνει τον εν λόγω πολιτικό, είναι απαράδεκτοι. Δεν χρειάζεται αριστερή ιδεολογία για τέτοιες κρίσεις, αρκεί η κοινή λογική και λιγάκι ανθρωπιά.

ΣΑφώς και δεν είναι θέμα αριστεράς ή δεξιάς τα λεγόμενα του Καρατζαφέρη όπως παρουσιάζονται σε αυτό το νήμα. Είναι θέμα δημοκρατίας και φασισμού. Η μήπως θεωρείς δημοκρατική την προσέγγιση του Καρατζαφέρη στο ζήτημα της επίθεσης της Κούνεβα, ή σε αυτό το νέο κρούσμα; Τι ακριβώς σημαίνουν οι δηλώσεις του; Ότι ανάλογα με το τι επάγγελμα ασκούμε δικαιούμαστε ή όχι να διαμένουμε σε σπίτι ή να διαθέτουμε αυτοκίνητο; Να ομιλούμε μήπως δικαιούμαστε; Πως το βλέπεις; Αριστερό μήπως; Λίγη σοβαρότητα επιτέλους. Και κάτι τελευταίο. Όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Όταν εκλεγώ στη βουλή, θα μιλώ και θα κρίνομαι από τα λεγόμενά μου. Και δεν θα δικαιούμαι να λέω "καμιά μαλακία" εντός βουλής. Η Βουλή είναι θεσμός σε αυτό το πολίτευμα. Και θα παραμείνει. Όσοι Καρατζαφέρηδες και αν εμφανιστούν ή περάσουν το κατώφλι της. Όσο για το αν το νήμα προσβάλει τους ψηφοφόρους του, θα σε παρακαλέσω να μου εξηγήσεις που ακριβως συμβαίνει αυτό και όχι αόριστα. Συγκεκριμένα.

Μιας και ήμουν ο συντάκτης του τίτλου, και όπως ανέφερα πριν, χέστηκα αν θίγονται αυτοί που τον ψήφισαν.
Σέβομαι βεβαίως την απόφαση της Διαχείρισης να αλλάξει τον τίτλο, άσχετα αν διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.

θεωρω πολυ σωστη την κινηση της αλλαγης του τιτλου το οποιο θεωρουσα προσβλητικο για καποιους ανθρωπους.Μπραβο στη διαχειριση.

Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Μιας και ήμουν ο συντάκτης του τίτλου, και όπως ανέφερα πριν, χέστηκα αν θίγονται αυτοί που τον ψήφισαν.
Σέβομαι βεβαίως την απόφαση της Διαχείρισης να αλλάξει τον τίτλο, άσχετα αν διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.

Εάν όντως μπορεί να θιγούν κάποιοι από τον τίτλο Δημήτρη, και θεωρούν ότι μπορεί να αναφέρεται το θέμα σε ομάδα μελών αορίστως και όχι σε αυτό που ουσιαστικώς πραγματεύεται, το να αλλάξει ο τίτλος σε κάτι περιγραφικό του αντικειμένου του νήματος, δεν βλάπτει πουθενά την ουσία του τελευταίου, και αφαιρεί και την υπόνοια ότι μπορεί να ήθελες να θίξεις μέλη και όχι να σχολιάσεις τον εν λόγω πολιτικό.

Νομίζω ότι όσες σελίδες και να γραφούν (πολύ θα ήθελα ν' ακούσω και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς, το λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας) ούτε θα αμβλύνουν ούτε και θα οξύνουν την αίσθηση που έχω για τον εν λόγω. Μπορεί να είμαι λάθος και προκατειλημμένος, αλλά, είναι από τους ανθρώπους που δεν χαλάω ούτε δράμι φαιάς ουσίας ώστε να προσπαθήσω να εκλάβω σοβαρά τα λεγόμενά του. Κάθε φορά που τον ακούω, τον χαρακτηρίζω φαιδρό, σοβαροφανή, ευφυή κατ' ευφημισμό, και σκέφτομαι ''δεν πάω πιο κάτω μήπως συναντήσω κάτι περισσότερο από το απόλυτο τίποτα?''

Πολλά έγραψα, πάλι, για του λόγου του...όσο να 'ναι, ένα δράμι θα το χάλασα...

Να σε βράσω, βρε Μήτσε, με τα θέματά σου....!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

DimA ούτε εγώ είχα κάποια σχέση με την Αριστερά, το αντίθετο θα έλεγα, καθώς το 1991 ήμουν στα οδοφράγματα στη Βουλγαρία απέναντι από το ΚΚΒ.

Αλλά το χιούμορ αυτού του είδους μόνο χιούμορ δεν είναι.

Από την άλλη και για να είμαστε δίκαιοι, οι τωρινές εκφράσεις κλπ. του Καρατζαφέρη δεν μπορούν να μένα να ακυρώσουν την πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι βουλευτές του το διάστημα 2007-2008 στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές. Μακάρι να ήταν τόσο διαβασμένοι κι εργατικοί και οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την Κούνεβα το ξαναλέω απαράδεκτος !!!

DimA ούτε εγώ είχα κάποια σχέση με την Αριστερά, το αντίθετο θα έλεγα, καθώς το 1991 ήμουν στα οδοφράγματα στη Βουλγαρία απέναντι από το ΚΚΒ.

Αλλά το χιούμορ αυτού του είδους μόνο χιούμορ δεν είναι.

Βλαση ειναι σαφες οτι η αντιρρηση μου δεν ειχε να κανει με την ουσια του θεματος αλλα με το πνευμα του,απτη στιγμη που εγινε ξεκαθαρο οτι η οποια κριτικη αφορα μονο στον συγκεκριμενο πολιτικο και δεν ειναι σκοπος του θεματος να προσβαλει τους ψηφοφορους,οπως ομως εκανε ο προηγουμενος τιτλος και συνεπως και οσα γραφονταν κατω απ'αυτον,δεν εχω καμμια αντιρρηση.

Καλά ρε παιδιά... Δεν βλέπετε τί γίνεται ? Αν αύριο πιαστεί κάποιος απο κάποια λεγόμενα του Παπανδρέου και ανοίξει thread και του ρίχνει αυτός και μερικοί άλλοι 5-6 σελίδες χ@σιμο σ'αυτόν και τους ψηφοφόρους του, ή αν το ίδιο κάνουν κάποιοι άλλοι για τον Σαμαρά και τους δικούς του ψηφοφόρους, καταλαβαίνετε τι θα γίνει ? Με τι ηθικό δικαίωμα θα κλειδώσετε το thread ή θα του σβήσετε τα γραπτά ? Εχω την εντύπωση οτι η ορθή κρίση και ο έλεγχος έχει χαθεί... Κι εμένα δεν μ'αρέσουν αυτά (και άλλα) που λέει και πρεσβεύει ο Καρατζαφέρης, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα έβριζα δημόσια αυτόν και τους όποιους ψηφοφόρους του, ειδικά ελλείψει δυνατότητας απάντησης απο την άλλη πλευρά... Κρίμα, έχω την εντύπωση οτι με την στάση τους και την φρασεολογία τους, πολλοί εδω μέσα έδειξαν πως καταλαβαίνουν την έννοια "δημοκρατία". Ανυπομονώ να δω πάλι, την αντίδραση της διαχείρησης όταν στους ιδιους τόνους και φρασεολογία ανοιχτεί ανάλογο thread για τους πολιτικούς και τα κόματα που προανέφερα...

Θα ήταν η ίδια εάν έλεγε τέτοια πράγματα και ο Πρωθυπουργός της χώρας. ΤΟ να σχολιάζονται τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις κάποιου που τυγχάνει πολιτικός, δεν κάνει τη συζήτηση πολιτική.

Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Κι εμένα δεν μ'αρέσουν αυτά (και άλλα) που λέει και πρεσβεύει ο Καρατζαφέρης, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα έβριζα δημόσια αυτόν και τους όποιους ψηφοφόρους του, ειδικά ελλείψει δυνατότητας απάντησης απο την άλλη πλευρά...

Ολα καλά , αλλά αυτό το ύπογραμμισμένο το θεωρώ μία απίστευτη , πολιτικώς ορθή , μπαρούφα. Κάνει κάποιος δηλώσεις και λέει μαλακίες . Γιατί θα πρέπει στον σχολιασμό μου επ' αυτών των δηλώσεων , να πρέπει να είναι παρών και αυτός ; Για να του δοθεί η ευκαιρία να ανασκευάσει ; Δεν το καταλαβαίνω .

Status
Not open for further replies.