yan73
Senior Member
- 25 September 2007
- 638
ειδικά ελλείψει δυνατότητας απάντησης απο την άλλη πλευρά... .
Tι τους εμποδιζει;
Γραφη και αναγνωση να ξερεις μονο...
ειδικά ελλείψει δυνατότητας απάντησης απο την άλλη πλευρά... .
Θα ήταν η ίδια εάν έλεγε τέτοια πράγματα και ο Πρωθυπουργός της χώρας. ΤΟ να σχολιάζονται τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις κάποιου που τυγχάνει πολιτικός, δεν κάνει τη συζήτηση πολιτική.
Ολα καλά , αλλά αυτό το ύπογραμμισμένο το θεωρώ μία απίστευτη , πολιτικώς ορθή , μπαρούφα. Κάνει κάποιος δηλώσεις και λέει μαλακίες . Γιατί θα πρέπει στον σχολιασμό μου επ' αυτών των δηλώσεων , να πρέπει να είναι παρών και αυτός ; Για να του δοθεί η ευκαιρία να ανασκευάσει ; Δεν το καταλαβαίνω .
θεωρω πολυ σωστη την κινηση της αλλαγης του τιτλου το οποιο θεωρουσα προσβλητικο για καποιους ανθρωπους.Μπραβο στη διαχειριση.
Για τα περί ´πολιτικών παραληρημάτων´ομως που γραψατε δεν ειδα καμια ανασκευή τής τοποθετήσεώς σας.
Και τότε αφού δεν είναι πολιτική συζήτηση, γιατί ανεφέρονται τόσα ποστς στους ψηφοφόρους του ? εκτος αν δεν διαβάζω κάτι καλά...
Να είστε σίγουροι οτι αν θελήσει κάποιος να ανακαλύψει απαράδεκτες δηλώσεις και μπαρούφες ένθεν κα κείθεν για να γίνει το forum μύλος δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ... Οι λεπτομέρειες μετά στην φρασεολογία, θα κάνουν την διαφορά...
Ας καταλάβουμε οτι αυτό το thread πήγε στραβά απο την αρχή...
πολιτικο παραληρημα ειναι οσα ποστ προσβαλουν ανθρωπους και υπαρχουν,ξερουν ποιοι τα γραψανε,,και οι αλλοι που δεν εγραψαν τετοια,απλα ακολουθησαν αυτη τη νοοτροπια.Δεν θελω να δημιουργησω αλλη αντιπαραθεση,επιτρεψε μου να το κλεισω το θεμα,πιστευω οτι η αλλαγη του τιτλου και οι διευκρινισεις που δοθηκαν ηταν θετικες γαι το χωρο αυτο.
Δεν με κατάλαβες . Αναφέρομαι γενικώς στο ότι δεν σχολιάζουμε δηλώσεις αν δεν είναι παρών ο δηλώσας . οπουδήποτε , στο φορουμ , στην τηλεόραση, στις εφημερίδες ....
Με την ιδια λογική ειναι προσβλητικό και αυτό περι ´πολιτικού παραληρηματος´που γραψατε εσείς με το οποιο τσουβαλιάζετε όλους οσοι τοποθετήθηκαν σε αυτό το νήμα..
Και επανειλημένα εχει γινει κριτική σε ενεργειες τού Συριζα ή του ΚΚΕ ή τών δυο μεγάλων κομμάτων....
Να θεωρήσουμε οσους τους κρίνουν και αυτούς ως ´πολιτικά παραληρούντες´??
ειναι εμφανες οτι το θεμα ανοιξε με επιθετικη διαθεση προς οχι μονο τον Καρατζαφερη αλλα και τους ψηφοφορους του.Ο τιτλος ηταν προσβλητικος και οσοι εγραφαν απλα συμμετειχαν σε κατα την αποψη μου απαραδεκτο θεμα,συνεπως εσφαλαν αφου δεν ειδα καμμια προτροπη σε διορθωσεις.Γιαυτο ζητησα διαγραφη του θεματος και αν ειχε μεινει ετσι θα ειχα την ιδια αποψη.Δοθηκαν καποιες εξηγησεις και θα μεινω σ'αυτο.
Αν προσβληθηκες απο την εκφραση "πολιτικο παραληρημα" κακως συμμετειχες σε ενα θεμα που οπως ηταν, ειχε σκοπο κατα τη γνωμη μου να προσβαλει κοσμο.
ειναι εμφανες οτι το θεμα ανοιξε με επιθετικη διαθεση προς οχι μονο τον Καρατζαφερη αλλα και τους ψηφοφορους του.Ο τιτλος ηταν προσβλητικος και οσοι εγραφαν απλα συμμετειχαν σε κατα την αποψη μου απαραδεκτο θεμα,συνεπως εσφαλαν αφου δεν ειδα καμμια προτροπη σε διορθωσεις.Γιαυτο ζητησα διαγραφη του θεματος και αν ειχε μεινει ετσι θα ειχα την ιδια αποψη.Δοθηκαν καποιες εξηγησεις και θα μεινω σ'αυτο.
Αν προσβληθηκες απο την εκφραση "πολιτικο παραληρημα" κακως συμμετειχες σε ενα θεμα που οπως ηταν, ειχε σκοπο κατα τη γνωμη μου να προσβαλει κοσμο.
Εκτός εάν δεν διαβάζουμε τα ίδια, γιατί πλην ενός του ΔημήτρηΘ. (και αυτό σε απάντηση για τον τίτλο του νήματος) δεν βλέπω κανένα ποστ να ασχολείται ευθέως με τους ψηφοφόρους του.
Μιλάτε σοβαρά??
Θα μου υποδειξετε και που θα συμμετέχω και σε ποιο θέμα..κατά την αποψη σας?????????????????????????????
Και ναι προσβληθηκα και αφου δεν ανασκευαζετε στα περι ´πολιτικού παραληρηματος´μετά την αλλαγή του τιτλου τα μηνυματά σας ,που περιεχουν αυτους τους χαρακτηρισμούς που τσουβαλιάζουν ολα τα μέλη πού συμμετείχαν και μάλιστα δεν ειναι ´αριστερή παρέα´οπως τα χαρακτηρισατε, θα διαγραφούν ως απαράδεκτα.
Και γιατί πρέπει να προοσβληθούν,όσοι τον ψήφισαν;
Αν ήξεραν τι ψήφισαν,προφανώς θα συμφωνούν κι επομένως γιατί να προσβληθούν;
Αν δεν ήξεραν,προφανώς έχουν κάνει λάθος και μάλλον δεν θα χαίρονται που τον ψήφισαν.
δικαιωμα σου να σβησεις οτι θες,αλλα τοτε να σβησεις και ολα τα αλλα που βριζουν ανθρωπους,αλλα δεν θα το κανεις.Υπηρξα υποστηρικτης αυτου του χωρου στις επιθεσεις που δεχτηκε τελευταιως αλλα αρχιζω και πιστευω οτι μερικοι εχουν δικιο.
Είμαι ο μόνος που προβληματίζεται για το τί ακριβώς είχε στο μυαλό του κάνοντας αυτό το απίστευτο φάουλ?????????????
Όλοι ξέρουμε ποιός υπήρξε ο κύριος, όλοι μας ξέρουμε τι ιδέες πρεσβεύει, όμως δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ακραίες τοποθετήσεις, προσωπικά μάλιστα μπορώ να πω ότι μέσα στο σημερινό Κοινοβούλιο θέλει να δείχνει (ισως είναι κιόλας..) από τις ιδιαίτερα σοβαρές μονάδες, τουλάχιστον με διαφορά πιο σοβαρός από άλλα επιφανή στελέχη δεξιάς, αριστεράς και κέντρου... Ο μόνος λόγος που με κρατάει μακριά από την υποστήριξή του μέσω της ψήφου μου είναι τόσο το παρελθόν του, όσο και οι πολιτικές του ιδέες, ωστόσο παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του καθώς είναι συνήθως πολύ εύστοχες και ενημερωμένες... γι'αυτό και δεν περίμενα ότι θα έφτανε ποτέ σε τόσο ακραία γκάφα
.
Για μένα μάλλον η λαλακία έγινε από το επιτελείο του, που του εμφάνισε λάθος στοιχεία. Εξάλλου, δυστυχώς δεν είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο στην Ελλάδα αρχι-συνδικαλιστές να κυκλοφορούν με Porsche κλπ.... Και προφανώς κάτι τετοιο του σφύριξαν, κι αυτός επιπόλαια το έκανε θέμα πριν το ψάξει περισσότερο.
Αποτέλεσμα? Και ο ίδιος γελοιοποιήθηκε, και το πραγματικό πρόβλημα που πήγε να φέρει στη φόρα χάθηκε πάλι στα αζήτητα όπου βρισκόταν χρόνια τώρα...
Όσο για τον καβγά που πάει να ξεκινήσει εδώ περί Αριστερής παρέας και τα σχετικά... Η αλήθεια είναι πως η κριτική προς τον Καρατζαφύρερ είναι "εύκολη", μια και σπάνια κάποιος θα βρει αντίσταση. Αντίστοιχες εκφράσεις για πιο "αρεστά" πρόσωπα όπως πχ ο κύριος Τσίπρας ή κάποιος από τους άλλους αρχηγούς σίγουρα θα αντιμετωπίζονταν με μεγαλύτερη αυστηρότητα, όχι απ'τη διαχείριση ,αλλά από τα μέλη που βρίσκονται ιδεολογικά κοντά σ'αυτούς. Με τον Καρατζαφέρη δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή η υπεράσπιση είναι απούσα...οπότε αυτό που θέλει να πει ο DimA δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας, αλλά το έθεσε μάλλον άκομψα.
Καλά ρε σύ ποιος εχει κανει την μεγαλυτερη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ εδω μέσα??
Τι σχέση έχει τι κανατε σε άλλο θέμα με αυτο που συζητάμε εδώ??
Δεν κατανοώ τούς συσχετισμούς δυο άσχετων θεμάτων μεταξύ τους,ούτε φυσικά το ένα ειναι κριτήριο ´φαβοριτισμού´για το άλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.