Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

...
Όσο για τον καβγά που πάει να ξεκινήσει εδώ περί Αριστερής παρέας και τα σχετικά... Η αλήθεια είναι πως η κριτική προς τον Καρατζαφύρερ είναι "εύκολη", μια και σπάνια κάποιος θα βρει αντίσταση. Αντίστοιχες εκφράσεις για πιο "αρεστά" πρόσωπα όπως πχ ο κύριος Τσίπρας ή κάποιος από τους άλλους αρχηγούς σίγουρα θα αντιμετωπίζονταν με μεγαλύτερη αυστηρότητα, όχι απ'τη διαχείριση ,αλλά από τα μέλη που βρίσκονται ιδεολογικά κοντά σ'αυτούς. Με τον Καρατζαφέρη δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή η υπεράσπιση είναι απούσα...οπότε αυτό που θέλει να πει ο DimA δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας, αλλά το έθεσε μάλλον άκομψα.

Εγινε μια ΜΕΓΑΛΗ πατάτα και φαίνεται πως κανείς απο τους υπεύθυνους δεν αντιλήφθηκε τίποτα... Δεν μπορείτε να φανταστείτε ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ δημιουργήθηκε σήμερα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Εγινε μια ΜΕΓΑΛΗ πατάτα και φαίνεται πως κανείς απο τους υπεύθυνους δεν αντιλήφθηκε τίποτα... Δεν μπορείτε να φανταστείτε ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ δημιουργήθηκε σήμερα....

Οταν χρεωνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τις καταστροφές τών μπαχαλάκηδων ομως δεν ειδα να τοποθετεισαι αντιστοίχως.
Για να δεχτώ την γνώμη σου θα περιμενα αντιστοιχες τοποθετήσεις και σε περιπτώσεις άλλων σχηματισμών που σχολιαστηκαν αρνητικά.

Είμαι ο μόνος που προβληματίζεται για το τί ακριβώς είχε στο μυαλό του κάνοντας αυτό το απίστευτο φάουλ?????????????

Όλοι ξέρουμε ποιός υπήρξε ο κύριος, όλοι μας ξέρουμε τι ιδέες πρεσβεύει, όμως δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ακραίες τοποθετήσεις, προσωπικά μάλιστα μπορώ να πω ότι μέσα στο σημερινό Κοινοβούλιο θέλει να δείχνει (ισως είναι κιόλας..) από τις ιδιαίτερα σοβαρές μονάδες, τουλάχιστον με διαφορά πιο σοβαρός από άλλα επιφανή στελέχη δεξιάς, αριστεράς και κέντρου... Ο μόνος λόγος που με κρατάει μακριά από την υποστήριξή του μέσω της ψήφου μου είναι τόσο το παρελθόν του, όσο και οι πολιτικές του ιδέες, ωστόσο παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του καθώς είναι συνήθως πολύ εύστοχες και ενημερωμένες... γι'αυτό και δεν περίμενα ότι θα έφτανε ποτέ σε τόσο ακραία γκάφα
.
Για μένα μάλλον η λαλακία έγινε από το επιτελείο του, που του εμφάνισε λάθος στοιχεία. Εξάλλου, δυστυχώς δεν είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο στην Ελλάδα αρχι-συνδικαλιστές να κυκλοφορούν με Porsche κλπ.... Και προφανώς κάτι τετοιο του σφύριξαν, κι αυτός επιπόλαια το έκανε θέμα πριν το ψάξει περισσότερο.

Αποτέλεσμα? Και ο ίδιος γελοιοποιήθηκε, και το πραγματικό πρόβλημα που πήγε να φέρει στη φόρα χάθηκε πάλι στα αζήτητα όπου βρισκόταν χρόνια τώρα...

Όσο για τον καβγά που πάει να ξεκινήσει εδώ περί Αριστερής παρέας και τα σχετικά... Η αλήθεια είναι πως η κριτική προς τον Καρατζαφύρερ είναι "εύκολη", μια και σπάνια κάποιος θα βρει αντίσταση. Αντίστοιχες εκφράσεις για πιο "αρεστά" πρόσωπα όπως πχ ο κύριος Τσίπρας ή κάποιος από τους άλλους αρχηγούς σίγουρα θα αντιμετωπίζονταν με μεγαλύτερη αυστηρότητα, όχι απ'τη διαχείριση ,αλλά από τα μέλη που βρίσκονται ιδεολογικά κοντά σ'αυτούς. Με τον Καρατζαφέρη δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή η υπεράσπιση είναι απούσα...οπότε αυτό που θέλει να πει ο DimA δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας, αλλά το έθεσε μάλλον άκομψα.

Ε καλά τώρα...Αυτοί που έχουν "ακούσει" τα περισσότερα στις εδώ συζητήσεις,είναι ο Τσίπρας κι η παρέα του.Επίσης άλλα τόσα έχουν γραφεί για τον Περισσό και την Παπαρήγα...

Προχθές εμείς που γράφουμε εδώ,ταχθήκαμε υπέρ του δικαιώματος του Θεοδωράκη να συγχαίρει τον Σαμαρά.

Υπερβάλεις ενώ παράλληλα δείχνεις έκπληκτος απο την στάση Καρατζαφέρη.Κοψοχέρης μήπως;:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Οταν χρεωνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τις καταστροφές τών μπαχαλάκηδων ομως δεν ειδα να τοποθετεισαι αντιστοίχως.
Για να δεχτώ την γνώμη σου θα περιμενα αντιστοιχες τοποθετήσεις και σε περιπτώσεις άλλων σχηματισμών που σχολιαστηκαν αρνητικά.

Αν έλεγε κάποιος τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ κουκουλοφόρους ή μπαχαλάκηδες, την ίδια στάση θα κρατούσα. Μπορείς να μου δείξεις σε πιό σημείο υπήρξε τέτοια αναφορά και δεν αντέδρασα?

Δεν αναφέρομαι στην κριτική σε έναν πολιτικό ή σε κομμα... Αναφέρομαι στα βρισίδια με τέτοιο τρόπο που φωτογραφίζουν τους οπαδούς τους. Αυτό χαλάει το κλίμα της συζήτησης...

Όντως, δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε. Μήπως θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος, γιατί δεν είναι καλό να αιωρούνται τέτοιες μομφές. Ποιο, ακριβώς, προηγούμενο δημιουργήθηκε? Πολλά θέματα έχουν ανοιχθεί και από ''αριστερούς'' και από ''δεξιούς''*, εδώ μέσα...

* Αν δεν βάλουμε ταμπελίτσες, θα σκάσουμε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούν

Αν έλεγε κάποιος τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ κουκουλοφόρους ή μπαχαλάκηδες, την ίδια στάση θα κρατούσα. Μπορείς να μου δείξεις σε πιό σημείο υπήρξε τέτοια αναφορά και δεν αντέδρασα?

Δεν αναφέρομαι στην κριτική σε έναν πολιτικό ή σε κομμα... Αναφέρομαι στα βρισίδια με τέτοιο τρόπο που φωτογραφίζουν τους οπαδούς τους. Αυτό χαλάει το κλίμα της συζήτησης...

Εχουν γινει πολλές αναφορές και επιθέσεις για και ´κολλημενους´και οπισθοδρομικούς ψηφοφορους του ΚΚΕ ...Μεχρις που εχει γραφτεί οτι θα μπορουσαν να ειναι εκτός νόμου...Ως και για οπαδούς τού ´παραπετάσματος´εχει γραφτεί.
Παρομοια και για αλλα κομματα της αριστεράς ...

Το συγκεκριμένο θεμα πάντως δεν αφορά καμιά ´αριστερή παρέα´...Καθε άνθρωπος αντιδρά σε δημοσιες δηλώσεις πολιτικού ανδρός που υποτιμούν μια καθαρίστρια και μάλιστα εξεφτελιζουν και μιαν άλλη γυναικα που εφαγε βιτριολι στο πρόσωπο.
Ειναι ζητημα ανθρωπιάς και οχι πολιτικής.

Στραβά ξύπνησα σήμερα και θα στραβώσω και άλλο μου φαίνεται....

Πριν “θιγεί” κάποιος πρώτα πρέπει να σκεφθεί…..
O αυτόματα θιγόμενος περισσότερο σε φανατισμένο μου κάνει παρά σε σκεπτόμενο.

Ως μέλος “αριστερών” παρεών γενικότερα, έχω πάρα πολλές φορές απογοητευτεί από αριστερές θέσεις και πρακτικές, και έχω πιάσει συχνά τον εαυτό μου να λέει “κοίτα μαλάκα τι ψήφισες”. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εξαιρεθούν οι ψηφοφόροι του Καρατζαφέρη από αυτήν την διαδικασία τώρα κιόλας που είναι μια καλή ευκαιρία για κριτική και αυτοκριτική . Είναι είδος υπό προστασία οι ψηφοφόροι του Καρατζαφέρη?

Μια χαρά ήταν ο τίτλος

Αντίθετα θάλεγα...

Μηδαμινή αντίδραση ή διαμαρτυρία έχει υπάρξει απο άλλα μέλη,για τα πολλαπλά θέματα,που έχουν ανοιχθεί και γι' όσα έχουν ειπωθεί,για τον Γιωργάκη,τον Κωστάκη,τον Συνασπισμό και το ΚΚΕ.Μέχρι για εθνική προδοσία έχουν κατηγορηθεί κάποιοι εξ' αυτών και κανείς δεν αντέδρασε έτσι.

Προς τι τόση "ευαισθησία" για τον ακραίο Καρατζαφέρη;(έτσι τον έχουν χαρακτηρίσει ο Κωστάκης,η Ντόρα...........).

Όντως, δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε. Μήπως θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος, γιατί δεν είναι καλό να αιωρούνται τέτοιες μομφές. Ποιο, ακριβώς, προηγούμενο δημιουργήθηκε? Πολλά θέματα έχουν ανοιχθεί και από ''αριστερούς'' και από ''δεξιούς''*, εδώ μέσα...

Ελα ντέ.
Οταν κριτικάρω τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικα θεματα ή ειμαι εναντιον απαράδεκτων καταληψεων οπως στην Λυρική Σκηνή ειμαι ´δεξιος´,οταν κριτικαρω τον Καρατζαφερη ´αριστερή παρέα´

Ελα ντέ.
Οταν κριτικάρω τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικα θεματα ή ειμαι εναντιον απαράδεκτων καταληψεων οπως στην Λυρική Σκηνή ειμαι ´δεξιος´,οταν κριτικαρω τον Καρατζαφερη ´αριστερή παρέα´

Εγώ ξέρω τι κάνεις...

Αλιεύεις ψηφοφόρους από τον ευρύτερο κεντρώο χώρο!!!:Banane0::Banane0::Banane0:

ΟΚ λοιπόν... Αν αύριο μπει ορεξάτος κάποιος εδώ μέσα και πιαστεί πχ. απο τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων...
"... Κι εντάξει, το ανθρωποειδές ο Γιωργάκης βρήκε λεφτά απο τον μπαμπά του και δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει 1000 Ε για τα τέλη των 2-3 αυτοκινήτων του - όπως ίσως και όλα τα λαμόγια που τον ψήφισαν... Ο πατέρας μου όμως συνταξιούχος που να βρεί 300 Ε για το 1300αράκι 15ετίας που έχει ? Αλλά έτσι είναι, αυτοί τρώνε καλά και έχουν, για τους άλλους ποιός να νοιαστεί..."

Το παραπάνω δεν σου θυμίζει κάτι ?

* εικονογραφημένο θα ήταν πιό κατανοητό...

Ε καλά τώρα...Αυτοί που έχουν "ακούσει" τα περισσότερα στις εδώ συζητήσεις,είναι ο Τσίπρας κι η παρέα του.Επίσης άλλα τόσα έχουν γραφεί για τον Περισσό και την Παπαρήγα...

Προχθές εμείς που γράφουμε εδώ,ταχθήκαμε υπέρ του δικαιώματος του Θεοδωράκη να συγχαίρει τον Σαμαρά.

Υπερβάλεις ενώ παράλληλα δείχνεις έκπληκτος απο την στάση Καρατζαφέρη.Κοψοχέρης μήπως;:Banane0:

Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω. Δε μίλησα για κριτική, μίλησα για τραβηγμένες εκφράσεις και τσουβάλιασμα ψηφοφόρων. Το αν είμαι κοψοχέρης ή όχι είναι δικό μου θέμα, και ήμουν ξεκάθαρος εκφράζοντας την άποψή μου και για το θέμα του thread. Όλα είναι γραμμένα αναλυτικά μερικά posts παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνομαι.

Μα μπορούν να τσουβαλιαστούν και να κατηγορηθούν,όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ή του Συνασπισμού ή της ΝΔ,για παραχώρηση εθνικών δικαιωμάτων,επειδή τα κόμματα αυτά στήριξαν το σχέδιο Ανάν;

Αυτή η λογική μόνο για τους ψηφοφόρους του Καρατζαφέρη ισχύει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούν

ΟΚ λοιπόν... Αν αύριο μπει ορεξάτος κάποιος εδώ μέσα και πιαστεί πχ. απο τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων...
"... Κι εντάξει, το ανθρωποειδές ο Γιωργάκης βρήκε λεφτά απο τον μπαμπά του και δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει 1000 Ε για τα τέλη των 2-3 αυτοκινήτων του - όπως ίσως και όλα τα λαμόγια που τον ψήφισαν... Ο πατέρας μου όμως συνταξιούχος που να βρεί 300 Ε για το 1300αράκι 15ετίας που έχει ? Αλλά έτσι είναι, αυτοί τρώνε καλά και έχουν, για τους άλλους ποιός να νοιαστεί..."

Το παραπάνω δεν σου θυμίζει κάτι ?

* εικονογραφημένο θα ήταν πιό κατανοητό...

Δεν χρειάζεται κανένα εικονογραφημένο.

Και όχι, το παραπάνω δεν μου θυμίζει τίποτα. Αν θέλεις, παράθεσε το αντίστοιχο λινκ και ας κάνουν τις αναγωγές αυτοί που διαβάζουν. Και επειδή είσαι ακριβολόγος και τυπολάτρης (δεν είναι κακό, φαντάζομαι, και 'γω είμαι) θα πάμε και σε άλλα ποστ...

επειδη βλεπω οτι μερικα απλα πραγματα γινονται δυσνοητα,θα πω οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο να λεει καποιος ο ταδε πολιτκος ειναι λαλακας και ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο να λεει στους οπαδους "ειστε ολοι λαλακες".Αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε αυτο τι να πω.
Αν βριστηκαν ετσι και οπαδοι αλλων κομματων αλλες φορες ,ΚΑΚΙΣΤΑ ,αλλα εγω τυχαια μπηκα σημερα και ειδα αυτο τον τιτλο.Δεν μπαινω καθε μερα στο φορουμ,ετυχε να μπω σημερα.
Υποτιθεται οτι στο φορουμ αυτο θελουμε ναμαστε κοσμιοι.Τουλαχιστον αυτο ακουω τοσο καιρο και κριτικαρετε το αλλο φοορυμ οτι αφηνει και γραφονται
απρεπη πραγματα.Δεν νομιζω οτι αυτο το θεμα σημερα γραφτηκε οπως επρεπε,ακομα και εντελως δικιο που εχει για τη λαλακια του Καρατζαφερη,απλα δεν μπορει κανεις να βριζει και να προσβαλει τον κοσμο.

Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Μα μπορούν να τσουβαλιαστούν και να κατηγορηθούν,όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ή του Συνασπισμού ή της ΝΔ,για παραχώρηση εθνικών δικαιωμάτων,επειδή τα κόμματα αυτά στήριξαν το σχέδιο Ανάν;

Αυτή η λογική μόνο για τους ψηφοφόρους του Καρατζαφέρη ισχύει;

Μα το ίδιο λέμε. Δεν υπάρχει λόγος όταν κρίνουμε έναν πολιτικό να βάζουμε στον ίδιο κουβά όσους τον στηρίζουν, γιατί πολύ απλά δε θα καταλήξουμε πουθενά. Ο καθένας ψηφίζει με διαφορετικά κριτήρια, το σίγουρο δε είναι ότι ελάχιστοι ψηφίζουν βάσει ιδεολογίας πλέον, η ψήφος είναι είτε λόγω οικογενειακής παράδοσης, είτε λόγω ρουσφετιού, είτε μια προσπάθεια να τη "σπασεις" στα μεγάλα κόμματα... Συνεπώς μία ατάκα ενός αρχηγού μικρού κόμματος δε γίνεται να υποβαθμίζει αυτονόητα όλους όσους το εμπιστεύτηκαν, ειδικά δε όταν αυτή η ατάκα είναι μάλλον δυσάρεστη έκπληξη όπως η συγκεκριμένη. Εκτός κι αν έχετε να μου θυμίσετε πολλές ακραίες δηλώσεις του Καρατζαφέρη από τότε που μπήκε στη Βουλή. Προσοχή, δε μίλησα για την ουσία αυτών που έχει στο κεφάλι του... μίλησα για το τι βγάζει προς τα έξω. Αυτά για το θέμα της "έκπληξής" μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για

...
Το συγκεκριμένο θεμα πάντως δεν αφορά καμιά ´αριστερή παρέα´...Καθε άνθρωπος αντιδρά σε δημοσιες δηλώσεις πολιτικού ανδρός που υποτιμούν μια καθαρίστρια και μάλιστα εξεφτελιζουν και μιαν άλλη γυναικα που εφαγε βιτριολι στο πρόσωπο.
Ειναι ζητημα ανθρωπιάς και οχι πολιτικής.

Δεν αναφέρθηκα σε καμιά αριστερή παρέα... Και φυσικά κι εγώ είμαι απο αυτούς που αντιδρούν απο δηλώσεις πολιτικών (και αντιδρώ συνήθως έντονα). Αλλά δεν θα βρίσω τους ψηφοφόρους του... Αν συζητήσουμε κατ'ιδίαν, μπορει να σου πω πχ οτι θα έπρεπε να απαγορεύεται στους γέρους άνω των 75 και στους τοξικομανείς να ψηφίζουν γιατί οι περισσότεροι πάσχουν από μαλάκυνση εγκεφάλου - δεν θα μπω όμως σε ένα καφενείο να τους πω "είστε όλοι ξεκούτηδες"...

Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

επειδη βλεπω οτι μερικα απλα πραγματα γινονται δυσνοητα,θα πω οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο να λεει καποιος ο ταδε πολιτκος ειναι λαλακας και ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο να λεει στους οπαδους "ειστε ολοι λαλακες".Αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε αυτο τι να πω.

Μαζί σου σε αυτά που λες, αλλά, να ρωτήσω κάτι?

Διορθώθηκε, δεν διορθώθηκε ο τίτλος?

Τι άλλο χρειάζεται να καταλάβουμε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Μα το ίδιο λέμε. Δεν υπάρχει λόγος όταν κρίνουμε έναν πολιτικό να βάζουμε στον ίδιο κουβά όσους τον στηρίζουν, γιατί πολύ απλά δε θα καταλήξουμε πουθενά. Ο καθένας ψηφίζει με διαφορετικά κριτήρια, το σίγουρο δε είναι ότι ελάχιστοι ψηφίζουν βάσει ιδεολογίας πλέον, η ψήφος είναι είτε λόγω οικογενειακής παράδοσης, είτε λόγω ρουσφετιού, είτε μια προσπάθεια να τη "σπασεις" στα μεγάλα κόμματα... Συνεπώς μία ατάκα ενός αρχηγού μικρού κόμματος δε γίνεται να υποβαθμίζει αυτονόητα όλους όσους το εμπιστεύτηκαν, ειδικά δε όταν αυτή η ατάκα είναι μάλλον δυσάρεστη έκπληξη όπως η συγκεκριμένη. Εκτός κι αν έχετε να μου θυμίσετε πολλές ακραίες δηλώσεις του Καρατζαφέρη από τότε που μπήκε στη Βουλή. Προσοχή, δε μίλησα για την ουσία αυτών που έχει στο κεφάλι του... μίλησα για το τι βγάζει προς τα έξω. Αυτά για το θέμα της "έκπληξής" μου.

Εχεις διαβάσει τα έντυπα του κόμματος αυτού κι ιδιαίτερα κείμενα και συνεντεύξεις στο περιοδικό της νεολαίας τους;
Η Τηλεόραση είναι πλατύ μέσον και το αποφεύγουν...Κάνε ένα κόπο κι επεδίωξε να τα βρείς και να τα διαβάσεις και τότε τα ξανασυζητάμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζ

Δεν αναφέρθηκα σε καμιά αριστερή παρέα... Και φυσικά κι εγώ είμαι απο αυτούς που αντιδρούν απο δηλώσεις πολιτικών (και αντιδρώ συνήθως έντονα). Αλλά δεν θα βρίσω τους ψηφοφόρους του... Αν συζητήσουμε κατ'ιδίαν, μπορει να σου πω πχ οτι θα έπρεπε να απαγορεύεται στους γέρους άνω των 75 και στους τοξικομανείς να ψηφίζουν γιατί οι περισσότεροι πάσχουν από μαλάκυνση εγκεφάλου - δεν θα μπω όμως σε ένα καφενείο να τους πω "είστε όλοι ξεκούτηδες"...

Επι τής ουσίας μπορώ να βρώ δυο τρια μηνύματα που υπερβαινουν εν μέρει τα εσκαμένα επι τού τυπικού που θέτεις.
Αντιστοιχως μπορώ να βρώ αλλα δυο τρία που υπερβαινουν κατά πολύ αυτούς που κρινουν την συγκεκριμένη δηλωση τού εν λόγω πολιτικού.,σχεδόν ολους τούς εδώ συμμετέχοντες.
Ομως δοθηκε μεγαλύτερη βαρυτητα στα πρώτα ενώ τα δευτερα θεωρήθηκε οτι ήταν ´φυσιολογικά´....
Λυπούμαι αλλά καμιά ασυλία δεν υπάρχει σε σχολιασμούς δημοσίων πολιτικών προσώπων και μάλιστα σε θέματα πρωτίστως ανθρωπιστικά..
Ο τίτλος του νήματος άλλαξε και αυτό ειναι επαρκέστατο..

Last edited:
Status
Not open for further replies.