Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Απάντησα αναλυτικά στα μηνύματα που παρέθεσες με καλή προθεση.
Το ιδιο έκανε και ο Γιάννης ο Χατζηγεωργίου που ,δυστυχώς,για κάποιους δεν φέρει την ρετσινιά τού ´αριστερού´..

Πάντως, ειλικρινά, θα ήθελα να δω τις αντιδράσεις όταν θα βρεθεί κάποιος (γιατι θα βρεθεί - δεν μπορεί να μην βρεθεί) και θα αρχίσει τον Παπ ή τον Σαμ στα γαλλικά - κατα το πνεύμα και την φρασεολογία του παρόντος thread - σε κάποιο φάουλ που θα υποπέσουν (γιατι θα υποπέσουν - δεν μπορεί να μην υποπέσουν)...

Re: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

νομιζω οτι οταν λεω οτι ειπε λαλακιες ειναι εμφανες τι πιστευω.Οπως ειπα θεωρω το νημα προσβλητικο προς τους ψηφοφορους του,εκ των οποιων δεν ειμαι ενας,αλλα τα ιδια θα εγραφα αν καποιος προσβαλε τη Παπαρηγα και τους ψηφοφορους του ΚΚΕ.Εμφανως ειστε παρεα αριστερων αποψεων και διακρινω ιδιαιτερο φανατισμο επειδη θεωρειτε τον Καρατζαφερη δεξιο.Εγω δεν τον θεωρω δεξιο τον θεωρω καθαρα οπορτουνιστη πολιτικο.
Εν πασει περιπτωσει καταγραφηκε η διαφωνια μου με την συμπεριφορα σας και φυσικα θα σταματησω εδω.

συμφωνω απολυτως,
ασχετο: αν ασχολουμασταν με τις λαλακιες που λεει η παπαρηγα καθε βδομαδα θα επρεπε να εχουμε ανοιξει δεκαδες threads

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούν

δηλαδη εσυ δεν ειχες καμμια προθεση να προσβαλεις τους οπαδους του ΛΑΟΣ.Απλα ετυχε να γραφεις σαυτο το θεμα.Δεκτον.

Υπαρχουν και φατσουλες,αμα φτασουμε να συζηταμε κι αυτα......
Λοιπον σου αλλαξα τη φραση που θεωρουσες προσβλητικη,τελος,καληνυχτα.

Αν δεν εχεις καταλάβει ακολουθείς την φασιστική λογική τής συλλογικής ευθύνης...
Οποιος γραφει σε ενα θέμα ειναι συνυπευθυνος γιά ολα ανεξαρτήτως τι γράφει και πώς το γράφει.
Μάλιστα..

Βρέ Λαϊκοί* συμφορουμίτες, γράψτε ελεύθερα τή γνώμη σας, κάποιοι λένε πώς σάς τρομοκρατουν..

* (όπως Πασόκοι, κουκουέδες κλπ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Πάντως, ειλικρινά, θα ήθελα να δω τις αντιδράσεις όταν θα βρεθεί κάποιος (γιατι θα βρεθεί - δεν μπορεί να μην βρεθεί) και θα αρχίσει τον Παπ ή τον Σαμ στα γαλλικά - κατα το πνεύμα και την φρασεολογία του παρόντος thread - σε κάποιο φάουλ που θα υποπέσουν (γιατι θα υποπέσουν - δεν μπορεί να μην υποπέσουν)...

Ελα ρε σύ.Δεν εχουν γραφτεί πράγματα για ´γιωργάκη ´η γιά ´χοντρό´..
Δεν το υιοθετώ,γιατι υπάρχει καλύτερος τροπος καυστικής κριτικής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Δεν νομίζω ότι πιστεύεις πως κάποιος από 'δω μέσα έχει δόλο. Ή κάνω λάθος?

Το να δηλώνεις, πάντως, ότι θα κάθεσαι στη γωνία με την κίτρινη κάρτα στα χέρια, δεν είναι και πολύ ευγενικό. Δεν συμφωνείς?

Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

http://www.youtube.com/watch?v=QF2zXDwJs-w&feature=player_embedded

σε λίγο θα καταφέρουμε να τον εξωραΐσουμε σαν παρθένα ...

:bigcry::bigcry::bigcry:

τι έκαναν μωρέ οι άνθρωποι? απλά ήρθαν...:flipout::flipout::flipout::flipout:

επόμενη αποστολή: ισχυρό καθαριστικό στο πλατύσκαλο του Αντωνάκη... θα πέσει τρελλή φασίνα με μάπα και φακιόλι παραδοσιακό!

Last edited:
Απάντηση: Re: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

συμφωνω απολυτως,
ασχετο: αν ασχολουμασταν με τις λαλακιες που λεει η παπαρηγα καθε βδομαδα θα επρεπε να εχουμε ανοιξει δεκαδες threads

Αγαπητέ Beavis, σού παραθέτω τήν λαλακία πού είπε ή Παπαρήγα περί τού θέματος..

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την ύπουλη δολοφονική επίθεση εναντίον εργάτριας συνδικαλίστριας . 23/12/08
Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ύπουλη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η εργάτρια συνδικαλίστρια Κούνεβα Κωνσταντίνα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της, που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της. Η συνδικαλίστρια του σωματείου καθαριστριών δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι της από επαγγελματίες δολοφόνους. Το ΚΚΕ απαιτεί από την κυβέρνηση χωρίς καθυστέρηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποκάλυψη και την τιμωρία των δραστών και των εντολέων τους. Οι έρευνες πρέπει να κατευθυνθούν και στις εταιρείες που εργολαβικά δραστηριοποιούνται στο χώρο της καθαριότητας, εκεί που η εργοδοσία καταπατά τα στοιχειώδη δικαιώματα των εργαζομένων. Εκεί όπου η βαναυσότητα και η τρομοκρατία σε βάρος των εργαζομένων είναι καθεστώς. Και αυτή η επίθεση φανερώνει την εργοδοτική τρομοκρατία που βασιλεύει στους περισσότερους εργασιακούς χώρους και ειδικά εκεί που εφαρμόζονται οι ελαστικές και προσωρινές εργασιακές σχέσεις. Είναι τεράστιες οι ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και για το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων και για την ανοχή τους και τη συγκάλυψη της εργοδοτικής τρομοκρατίας.
Η εργατική τάξη έχει τη δύναμη, μπορεί να αποκρούσει και την εργοδοτική τρομοκρατία και την αντιλαϊκή πολιτική δυναμώνοντας την ταξική αλληλεγγύη και πάλη της, με την ανασύνταξη του κινήματος της, τον απεγκλωβισμό από τον εργοδοτικό και δικομματικό συνδικαλισμό. Να διεκδικήσει αποφασιστικά τα σύγχρονα δικαιώματά της, την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Κάθε σύγκριση μέ τίς λαλακίες τού Καλατζαφέρη δεκτή....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Ελα ρε σύ.Δεν εχουν γραφτεί πράγματα για ´γιωργάκη ´η γιά ´χοντρό´..
Δεν το υιοθετώ,γιατι υπάρχει καλύτερος τροπος καυστικής κριτικής.

Μα δεν λέω για το αν κάποιος τον πεί "γιωργάκη" ή τον Σαμ "αποστάτη"... Μιλάω για τον υπερβολικό ζήλο και πνεύμα τσουβαλοποίησης με τις καταδικαστέες δηλώσεις του Καρ, που φάνηκε σε κάμποσα ποστς...

Δεν νομίζω ότι πιστεύεις πως κάποιος από 'δω μέσα έχει δόλο. Ή κάνω λάθος?

Το να δηλώνεις, πάντως, ότι θα κάθεσαι στη γωνία με την κίτρινη κάρτα στα χέρια, δεν είναι και πολύ ευγενικό. Δεν συμφωνείς?

Οχι, είμαι σίγουρος οτι κανείς δεν είχε δόλο. Ο Καρ είναι αμελητέα ποσότητα και πολιτικές αυτού του είδους έχουν ημερ.λήξης... Αυτό που με ενόχλησε είναι η ανοχή που επικράτησε σε συγκεκριμένο ύφος δηλώσεων και χαρακτηρισμών. Γι'αυτό και η αρχική εμπλοκή μου ήταν όχι να "την πώ" σ'αυτούς που έκαναν τις δηλώσεις, ούτε να υπερασπιστώ τον Καρ, αλλά να "σκουντήξω" την Διαχείρηση, νομίζοντας οτι δεν είχε καταλάβει τι γινόταν (αλλά είχα λάθος σ'αυτό)...

Re: Απάντηση: Re: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Αγαπητέ Beavis, σού παραθέτω τήν λαλακία πού είπε ή Παπαρήγα περί τού θέματος..

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την ύπουλη δολοφονική επίθεση εναντίον εργάτριας συνδικαλίστριας . 23/12/08
Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ύπουλη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η εργάτρια συνδικαλίστρια Κούνεβα Κωνσταντίνα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της, που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της. Η συνδικαλίστρια του σωματείου καθαριστριών δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι της από επαγγελματίες δολοφόνους. Το ΚΚΕ απαιτεί από την κυβέρνηση χωρίς καθυστέρηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποκάλυψη και την τιμωρία των δραστών και των εντολέων τους. Οι έρευνες πρέπει να κατευθυνθούν και στις εταιρείες που εργολαβικά δραστηριοποιούνται στο χώρο της καθαριότητας, εκεί που η εργοδοσία καταπατά τα στοιχειώδη δικαιώματα των εργαζομένων. Εκεί όπου η βαναυσότητα και η τρομοκρατία σε βάρος των εργαζομένων είναι καθεστώς. Και αυτή η επίθεση φανερώνει την εργοδοτική τρομοκρατία που βασιλεύει στους περισσότερους εργασιακούς χώρους και ειδικά εκεί που εφαρμόζονται οι ελαστικές και προσωρινές εργασιακές σχέσεις. Είναι τεράστιες οι ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και για το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων και για την ανοχή τους και τη συγκάλυψη της εργοδοτικής τρομοκρατίας.
Η εργατική τάξη έχει τη δύναμη, μπορεί να αποκρούσει και την εργοδοτική τρομοκρατία και την αντιλαϊκή πολιτική δυναμώνοντας την ταξική αλληλεγγύη και πάλη της, με την ανασύνταξη του κινήματος της, τον απεγκλωβισμό από τον εργοδοτικό και δικομματικό συνδικαλισμό. Να διεκδικήσει αποφασιστικά τα σύγχρονα δικαιώματά της, την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Κάθε σύγκριση μέ τίς λαλακίες τού Καλατζαφέρη δεκτή....

Δεν εννοουσα επι του θεματος φιλε Akis,γενικα μιλαω
Αλλα τωρα που διαβαζω την ανακοινωση μου φαινεται αστεια,ναι του Καρατζαφερη ειναι λαλακια αλλα και του ΚΚΕ ασε μην το σχολιασω καλυτερα...
Βαρεθηκαμε να ακουμε το ΚΚΕ να καταγγελει...
Πληροφοριακα δεν ψηφιζω ΛΑΟΣ,και δεν δεχομαι να με χαρακτηριζετε φασιστα επειδη δεν παω το ΚΚΕ, αντικομμουνιστες μας λενε οχι φασιστες

Last edited:
Ειναι ,για μενα,ευτυχημα η υπαρξη του κ Καρατζαφερη.Μαζεψε πολιτικα-κομματικα καποιους συμπατριωτες μας που ουτως η αλλως υπηρχαν και τους εδωσε πολιτικο λογο και δυνατοτητα εκτονωσης μεσα στα κοινοβουλευτικα πλαισια.Τωρα το πως κρινει ο καθενας απο εμας ,αυτα που πρεσβευουν οσοι ανηκουν σ αυτο το χωρο ειναι αλλο ζητημα.Σε δυκολους οικονομικα καιρους συνηθως μια μεριδα ανθρωπων καταφευγει σε καπως πιο ακραιες θεσεις ειτε αριστερα, ειτε δεξια.Αν δεν υπηρχε το ΛΑΟΣ ειναι πιθανον καποιοι απο τους οπαδους του ειτε θα στρεφοταν στην Ν.Δ,ειτε θα δημιουργουσαν καποια πιο ακραια πολιτικα κατασταση,Λεπεν πχ.Αποτελει ,για μενα,η υπαρξη αυτου του κομματος την πολιτικη ασφαλιστικη δικλειδα που εκτονωνει,μεσα στα κοινοβουλευτικα πλαισια,μια μεριδα σημαντικη συμπατριωτων μας.
Μπορει να θεωρηθει απο αιρετικη εως αβανταδορικη αυτη η αποψη μου,αλλα αυτη ειναι,πολυ ευχαριστως και με χαρα θα ακουσω τις αντιρρησεις.Και μην μου πει καποιος οτι καλα ηταν να μην υπηρχαν,γιατι η πραγματικοτητα ειναι αλλη και ο διπλασιασμος του ποσοστου του ΛΑΟΣ,εστω και ευκαιριακος,κατι δειχνει

Ειναι ,για μενα,ευτυχημα η υπαρξη του κ Καρατζαφερη.Μαζεψε πολιτικα-κομματικα καποιους συμπατριωτες μας που ουτως η αλλως υπηρχαν και τους εδωσε πολιτικο λογο και δυνατοτητα εκτονωσης μεσα στα κοινοβουλευτικα πλαισια.Τωρα το πως κρινει ο καθενας απο εμας ,αυτα που πρεσβευουν οσοι ανηκουν σ αυτο το χωρο ειναι αλλο ζητημα.Σε δυκολους οικονομικα καιρους συνηθως μια μεριδα ανθρωπων καταφευγει σε καπως πιο ακραιες θεσεις ειτε αριστερα, ειτε δεξια.Αν δεν υπηρχε το ΛΑΟΣ ειναι πιθανον καποιοι απο τους οπαδους του ειτε θα στρεφοταν στην Ν.Δ,ειτε θα δημιουργουσαν καποια πιο ακραια πολιτικα κατασταση,Λεπεν πχ.Αποτελει ,για μενα,η υπαρξη αυτου του κομματος την πολιτικη ασφαλιστικη δικλειδα που εκτονωνει,μεσα στα κοινοβουλευτικα πλαισια,μια μεριδα σημαντικη συμπατριωτων μας.
Μπορει να θεωρηθει απο αιρετικη εως αβανταδορικη αυτη η αποψη μου,αλλα αυτη ειναι,πολυ ευχαριστως και με χαρα θα ακουσω τις αντιρρησεις.Και μην μου πει καποιος οτι καλα ηταν να μην υπηρχαν,γιατι η πραγματικοτητα ειναι αλλη και ο διπλασιασμος του ποσοστου του ΛΑΟΣ,εστω και ευκαιριακος,κατι δειχνει

Το ποστ σου, Πέτρο, μου θυμίζει το ανέκδοτο που κυκλοφορεί περί χουλιγκανισμού:

''Δεν τους πιάνουμε γιατί κάπου πρέπει να εκτονώνονται. Άρα αναγκαστικά μένει το γήπεδο. Ε, τι θέλετε να εκτονωθούν στη Βουλή?''

Γιαννη τι να κανουμε,να τους πεταξουμε στη φωτια?Αυτοι οι ανθρωποι καλως η κακως αυτα πιστευουν,δεν ειναι καλλιτερο που εκφραζονται μεσω ενος κομματος παρα με αλλους τροπους.Πιθανον να κανω λαθος

Eρώτηση (ειλικρινής, χωρίς μομφή)... Το να προσβάλεται κάποιος από χαρακτηρισμούς πιθανόν προς το πρόσωπό του και να ζητάει ανάλογη αντιμετώπιση με αυτή που απολαμβάνουν οι υπόλοιποι συνιστά "επιλεκτική δημοκρατικότητα"? ΟΚ, μπορεί να ήταν υπερβολικός, μπορεί να έχει μανία καταδιώξεως και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά διαμαρτυρήθηκε για έναν συγκεκριμένο λόγο που καθόλου δε μου μοιάζει με επιλεκτική δημοκρατικότητα.

Επίσης ποιός είναι ο ρόλος και ποιανών ακριβώς που δρουν στοχευμένα? Γιατί την τελευταία φορά που διάβασα το thread εγώ είδα έναν να διαμαρτύρεται γιατί προσβλήθηκε κάποιον χαρακτηρισμό (δικαίωμά του, σωστά?), και άλλους δύο να συμφωνούν ότι μάλλον καλό είναι να υπάρχει ένας σεβασμός ως προς τις πεποιθήσεις ανθρώπων (και όχι φυσικά ανοχή προς τις πράξεις δημοσίων προσώπων, αυτό έλειπε να'μαστε και φιμωμένοι).

Δεν κατάλαβα λοιπόν ακριβώς τι το στοχευμένο συνέβη... και μια και είμαι ένας εκ των τριών που προφανώς αναφέρονται, και επανειλημμένα έχω χαρακτηριστεί έτσι "τσάμπα", θα ήθελα μια απάντηση.

... όχι πως θα βάλω τα κλάμματα αν αντιληφθώ ότι κάποιος με θεωρεί "φασιστοειδές", απλά λόγω του ότι ακριβώς σιχαίνομαι την "επιλεκτική δημοκρατικότητα" που αναφέρθηκε δε μπορώ να καταλάβω πως πυροβολήσαμε τον DimA για το "πολιτικο παραλλήρημα" και στέκει ανενόχλητο ένα ποστ όπως το παραπάνω.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Δεν εννοουσα επι του θεματος φιλε Akis,γενικα μιλαω
Αλλα τωρα που διαβαζω την ανακοινωση μου φαινεται αστεια,ναι του Καρατζαφερη ειναι λαλακια αλλα και του ΚΚΕ ασε μην το σχολιασω καλυτερα...
Βαρεθηκαμε να ακουμε το ΚΚΕ να καταγγελει...
Πληροφοριακα δεν ψηφιζω ΛΑΟΣ,και δεν δεχομαι να με χαρακτηριζετε φασιστα επειδη δεν παω το ΚΚΕ, αντικομμουνιστες μας λενε οχι φασιστες
Αγαπητέ Beavis, τό θέμα έχει όνομα καί επί τού θέματος τό σχόλια μου.
Τά λοιπά σέ άλλα threads..όπως τό "τί βρίσκουμε αστείο.."
Δέν ρώτησα τί ψηφίζεις ούτε σέ χαρακτήρισα φασίστα, αλλοίμονο..
Θά προτιμούσα νά ανασκευάσεις.

υγ-καί παρακαλώ μίλα μου στόν ενικό..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

.. Αυτό που με ενόχλησε είναι η ανοχή που επικράτησε σε συγκεκριμένο ύφος δηλώσεων και χαρακτηρισμών. Γι'αυτό και η αρχική εμπλοκή μου ήταν όχι να "την πώ" σ'αυτούς που έκαναν τις δηλώσεις, ούτε να υπερασπιστώ τον Καρ, αλλά να "σκουντήξω" την Διαχείρηση, νομίζοντας οτι δεν είχε καταλάβει τι γινόταν (αλλά είχα λάθος σ'αυτό)...

Εξακολουθείς να επιμένεις σε κάτι πού παρότι παρέθεσες συγκεκριμένα ποστς σού απαντηθηκαν και απο μένα αλλά και απο τον Γιάννη τον Χατζηγεωργίου ένα-ένα..
Αντιθέτως δεν θίχτηκες ούτε απο τά περί ´παραληρημάτων´,αλλά ούτε και απο το οτι θεωρείται καταδικαστεος a priori οποιος συμμετέχει σε ενα τετοιο θεμα ,γεγονός που παραπέμπει στην λογική τής συλλογικής ευθύνης που ολοι ξερουμε που οδηγεί.
Οπότε επίτρεψέ μου να μήν αποδεχτώ ,τουλάχιστον εγώ προσωπικά ,το οιοδήποτέ σου ´σκούντηγμα´προς την Διαχείριση.

@bios.Δεν καταλαβαίνω τι το μεμπτό βρίσκεις στο ποστ μου. Ότι θεωρώ ντροπή τις δηλώσεις Καρατζαφέρη; Το επαυξάνω κιόλας. 'Οτι τον αποκαλώ φασίστα; Νομίζω ότι η πολιτεία του το επιβεβαιώνει. Ότι θεωρώ τον Πλεύρη ναζί; Μα έχει πει δημόσια ότι είναι κρίμα που ο Χίτλερ δεν ολοκλήρωσε την εξολόθρευση των Εβραίων. 'Οτι προβλέπω ότι θα υπάρξει βίαιη αντίδραση στις πράξεις και τα λόγια αυτών των ανθρώπων; Ναι, φοβάμαι ότι θα υπάρξει,δεν προτρέπω κανέναν να το κάνει ούτε θα χειροκροτήσω αν συμβεί κάποτε - ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Μήπως, τέλος, έχεις αντίρρηση που θύμωσα με αυτές τις δηλώσεις; Αν εσύ ακούς τέτοια πράγματα και μπορείς να μένεις ψύχραιμος και αδιάφορος, τότε λυπάμαι για λογαριασμό σου.

Α ναι, να τονίσω ότι δεν είπα τίποτα για τους ψηφοφόρους του Καρατζαφέρη. Μόνο για τον ίδιο.

Eρώτηση (ειλικρινής, χωρίς μομφή)... Το να προσβάλεται κάποιος από χαρακτηρισμούς πιθανόν προς το πρόσωπό του και να ζητάει ανάλογη αντιμετώπιση με αυτή που απολαμβάνουν οι υπόλοιποι συνιστά "επιλεκτική δημοκρατικότητα"? ΟΚ, μπορεί να ήταν υπερβολικός, μπορεί να έχει μανία καταδιώξεως και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά διαμαρτυρήθηκε για έναν συγκεκριμένο λόγο που καθόλου δε μου μοιάζει με επιλεκτική δημοκρατικότητα.

Επίσης ποιός είναι ο ρόλος και ποιανών ακριβώς που δρουν στοχευμένα? Γιατί την τελευταία φορά που διάβασα το thread εγώ είδα έναν να διαμαρτύρεται γιατί προσβλήθηκε κάποιον χαρακτηρισμό (δικαίωμά του, σωστά?), και άλλους δύο να συμφωνούν ότι μάλλον καλό είναι να υπάρχει ένας σεβασμός ως προς τις πεποιθήσεις ανθρώπων (και όχι φυσικά ανοχή προς τις πράξεις δημοσίων προσώπων, αυτό έλειπε να'μαστε και φιμωμένοι).

Δεν κατάλαβα λοιπόν ακριβώς τι το στοχευμένο συνέβη... και μια και είμαι ένας εκ των τριών που προφανώς αναφέρονται, και επανειλημμένα έχω χαρακτηριστεί έτσι "τσάμπα", θα ήθελα μια απάντηση.

... όχι πως θα βάλω τα κλάμματα αν αντιληφθώ ότι κάποιος με θεωρεί "φασιστοειδές", απλά λόγω του ότι ακριβώς σιχαίνομαι την "επιλεκτική δημοκρατικότητα" που αναφέρθηκε δε μπορώ να καταλάβω πως πυροβολήσαμε τον DimA για το "πολιτικο παραλλήρημα" και στέκει ανενόχλητο ένα ποστ όπως το παραπάνω.

ποστ 90 συνδυαστικά με ποστ 146...
η καλύτερη απάντηση...
και πολύ τους πέφτει η Βουλή-bye-

ποστ 90 συνδυαστικά με ποστ 146...
η καλύτερη απάντηση...
και πολύ τους πέφτει η Βουλή-bye-

Δεν είπα ποτέ πως το βίντεο δεν είναι για τα πανηγύρια, όμως η βουλή δεν τους πέφτει "πολύ", διότι καλώς ή κακώς είναι ένα ποσοστό της χώρας που ζούμε. Εκτός κι αν αποφασισουμε ότι η Δημοκρατία δε μας πάει ως πολίτευμα. Αυτό είναι μια ωραία συζήτηση, αλλά δυστυχώς είναι φιλολογίες και μόνο...

Status
Not open for further replies.