Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Status
Not open for further replies.
Πω πω τι έγινε με τον κ. Καρατζαφέρη...

Μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα, τέτοια προέλαση απόψεων....

Ας θυμηθούμε και άλλες δηλώσεις....

Μέσα στο πολυτεχνείο δεν πέθανε κανείς....κορυφαία δήλωση...

Η καθαρίστρια που της επιτέθηκαν με βιτριόλη, πως έχει τέτοιο πολυτελές αμάξι???(Ibiza, αγορασμένο μεταχειρισμένο)....κάτι βρωμάει...

Έχουν καμία σχέση αυτές οι δηλώσεις, με οποιαδήποτε δήλωση των υπολοίπων κομμάτων???Όσο ηλίθιες δηλώσεις και να έχουν κάνει, τουλάχιστον ήταν ΜΟΝΟ ηλίθια ανθρώπινες και όχι ηλίθια ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ.....

Έχουν καμία σχέση αυτές οι δηλώσεις, με οποιαδήποτε δήλωση των υπολοίπων κομμάτων???Όσο ηλίθιες δηλώσεις και να έχουν κάνει, τουλάχιστον ήταν ΜΟΝΟ ηλίθια ανθρώπινες και όχι ηλίθια ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ.....

Προφανώς και όχι... αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που προέκυψε όλο αυτό το θέμα.. Αν μη τι άλλο δεν είδα ούτε έναν στο παρόν thread να συμφωνεί μ'αυτές.

Last edited:
@bios.Δεν καταλαβαίνω τι το μεμπτό βρίσκεις στο ποστ μου. Ότι θεωρώ ντροπή τις δηλώσεις Καρατζαφέρη; Το επαυξάνω κιόλας. 'Οτι τον αποκαλώ φασίστα; Νομίζω ότι η πολιτεία του το επιβεβαιώνει. Ότι θεωρώ τον Πλεύρη ναζί; Μα έχει πει δημόσια ότι είναι κρίμα που ο Χίτλερ δεν ολοκλήρωσε την εξολόθρευση των Εβραίων. 'Οτι προβλέπω ότι θα υπάρξει βίαιη αντίδραση στις πράξεις και τα λόγια αυτών των ανθρώπων; Ναι, φοβάμαι ότι θα υπάρξει,δεν προτρέπω κανέναν να το κάνει ούτε θα χειροκροτήσω αν συμβεί κάποτε - ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Μήπως, τέλος, έχεις αντίρρηση που θύμωσα με αυτές τις δηλώσεις; Αν εσύ ακούς τέτοια πράγματα και μπορείς να μένεις ψύχραιμος και αδιάφορος, τότε λυπάμαι για λογαριασμό σου.

Α ναι, να τονίσω ότι δεν είπα τίποτα για τους ψηφοφόρους του Καρατζαφέρη. Μόνο για τον ίδιο.

Eδώ σε ποιούς αναφέρεσαι ? :

""" Αίσχος, ντροπή, για φτύσιμο εντελώς. Καλά, λίγη τσίπα δεν έχει κανείς τους; Σπέρνουν ανέμους λοιδορώντας φτωχούς ανθρώπους, μεροκαματιάρηδες, που δεν είχαν την τύχη να έχουν τα ευγενή καθαροελληνικά γονίδια του βρωμοναζί Πλεύρη και του καραφασίστα Χέρι-Χέρι. Περιμένουν ότι δεν θα θερίσουν θύελλες; Ίσως το επόμενο μπουκάλι με οξέα να προσγειωθεί στα μούτρα τους. """

Eδώ σε ποιούς αναφέρεσαι ? :

""" Αίσχος, ντροπή, για φτύσιμο εντελώς. Καλά, λίγη τσίπα δεν έχει κανείς τους; Σπέρνουν ανέμους λοιδορώντας φτωχούς ανθρώπους, μεροκαματιάρηδες, που δεν είχαν την τύχη να έχουν τα ευγενή καθαροελληνικά γονίδια του βρωμοναζί Πλεύρη και του καραφασίστα Χέρι-Χέρι. Περιμένουν ότι δεν θα θερίσουν θύελλες; Ίσως το επόμενο μπουκάλι με οξέα να προσγειωθεί στα μούτρα τους. """

Στους κκ. Πλεύρη και Καρατζαφέρη. Στα ποστ που προηγούνταν του δικού μου είναι αναρτημένα βίντεο με δηλώσεις τους. Σου αρκεί αυτή η εξήγηση ή πρέπει να γράψω και άλλο ποστ για να σε πείσω;

Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Eρώτηση (ειλικρινής, χωρίς μομφή)... Το να προσβάλεται κάποιος από χαρακτηρισμούς πιθανόν προς το πρόσωπό του και να ζητάει ανάλογη αντιμετώπιση με αυτή που απολαμβάνουν οι υπόλοιποι συνιστά "επιλεκτική δημοκρατικότητα"? ΟΚ, μπορεί να ήταν υπερβολικός, μπορεί να έχει μανία καταδιώξεως και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά διαμαρτυρήθηκε για έναν συγκεκριμένο λόγο που καθόλου δε μου μοιάζει με επιλεκτική δημοκρατικότητα.

Επίσης ποιός είναι ο ρόλος και ποιανών ακριβώς που δρουν στοχευμένα? Γιατί την τελευταία φορά που διάβασα το thread εγώ είδα έναν να διαμαρτύρεται γιατί προσβλήθηκε κάποιον χαρακτηρισμό (δικαίωμά του, σωστά?), και άλλους δύο να συμφωνούν ότι μάλλον καλό είναι να υπάρχει ένας σεβασμός ως προς τις πεποιθήσεις ανθρώπων (και όχι φυσικά ανοχή προς τις πράξεις δημοσίων προσώπων, αυτό έλειπε να'μαστε και φιμωμένοι).

Δεν κατάλαβα λοιπόν ακριβώς τι το στοχευμένο συνέβη... και μια και είμαι ένας εκ των τριών που προφανώς αναφέρονται, και επανειλημμένα έχω χαρακτηριστεί έτσι "τσάμπα", θα ήθελα μια απάντηση.

... όχι πως θα βάλω τα κλάμματα αν αντιληφθώ ότι κάποιος με θεωρεί "φασιστοειδές", απλά λόγω του ότι ακριβώς σιχαίνομαι την "επιλεκτική δημοκρατικότητα" που αναφέρθηκε δε μπορώ να καταλάβω πως πυροβολήσαμε τον DimA για το "πολιτικο παραλλήρημα" και στέκει ανενόχλητο ένα ποστ όπως το παραπάνω.

Δεν κατάλαβες ούτε τα περι ´παραληρηματος´που αφορουσαν ολους οσοι συμμετειχαν και ακομα περισσοτερο οτι καταδικάστηκαν απο το εν λογω μελος ολοι οσοι συμμετειχαν στην συζητηση ανεξαρτήτως τού πώς τοποθετήθηκαν??Αυτο λεγεται συλλογική ευθύνη και ετσι ακριβώς ανοιξαν οι φουρνοι τού Αουσβιτς ,λεει η Ιστορια.
Aν δεν τά καταλαβες αυτά λυπάμαι αλλα δεν μπορω να βοηθησω.
Και μάλιστα αν δεν καταλαβαινεις ακομα και οταν απαντηθηκαν ενα προς ενα τά επιμαχα posts που παρετεθησαν απο τον συμφορουμίτη Bios δεν μπορω να βοηθησω ακομα περισσότερο.

a) Εξακολουθείς να επιμένεις σε κάτι πού παρότι παρέθεσες συγκεκριμένα ποστς σού απαντηθηκαν και απο μένα αλλά και απο τον Γιάννη τον Χατζηγεωργίου ένα-ένα..
b) Αντιθέτως δεν θίχτηκες ούτε απο τά περί ´παραληρημάτων´,αλλά ούτε και απο το οτι θεωρείται καταδικαστεος a priori οποιος συμμετέχει σε ενα τετοιο θεμα ,γεγονός που παραπέμπει στην λογική τής συλλογικής ευθύνης που ολοι ξερουμε που οδηγεί.
c) Οπότε επίτρεψέ μου να μήν αποδεχτώ ,τουλάχιστον εγώ προσωπικά ,το οιοδήποτέ σου ´σκούντηγμα´προς την Διαχείριση.

a) Το γεγονός ότι απαντήθηκαν, δεν σημαίνει οτι δέχομαι την εξήγηση που δίνεις, ούτε την αιτιολόγηση που κάνεις. Απλά, για να διατηρήσω το επίπεδο της συζήτησης, δεν φέρνω αντιρρήσεις δευτερολογίας κλπ γιατί δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Τα ποστς είναι εκεί, κι όποιος θέλει μπορεί να πάει να τα διαβάσει και να βγάλει μόνος του συμπέρασμα...

β) Εχω την εντύπωση οτι αυτό λύθηκε επι τόπου μετα απο εξηγήσεις του DimA ο οποίος κατι έλεγε για τον αρχικό τίτλο κλπ.. Κάνω λάθος? Κι εσύ πιάστηκες απο μια άστοχη λέξη του dimA και την έκανες σημαία? Τόσες και τόσες έχουν ειπωθεί εδώ μέσα και πέρασαν απαρατήρητες...

c) Οτι νομίζεις καλύτερο...

Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Δεν κατάλαβες ούτε τα περι ´παραληρηματος´που αφορουσαν ολους οσοι συμμετειχαν και ακομα περισσοτερο οτι καταδικάστηκαν απο το εν λογω μελος ολοι οσοι συμμετειχαν στην συζητηση??Αυτο λεγεται συλλογική ευθύνη και ετσι ακριβώς ανοιξαν οι φουρνοι τού Αουσβιτς ,λεει η Ιστορια.
Aν δεν τά καταλαβες αυτά λυπάμαι αλλα δεν μπορω να βοηθησω.

Φυσικά και τα κατάλαβα, έκανα τον παραλληλισμό όμως με άλλο ποστ το οποίο ήταν σαφώς προσβλητικότερο, όχι προς όλα τα μέλη βέβαια, μιλούσε για στοχευμένη παρέμβαση, για ρόλο κάποιων εδώ μέσα, και άλλα τέτοια ωραία, και πέρασε στο ντούκου... τελοσπάντων, επειδή βρωμάει μπαρούτι και δε θα κάτσω να σκάσω για κάτι που δεν ήταν εξαρχής το πρόβλημα μου, για το thread κατέθεσα την άποψη μου οπότε τέλος...

Για την ιστορία, το εν λόγω ποστ με προσέβαλε, αλλά είμαι κατά διαγραφών, μπαναρισμάτων κλπ, απλά θα ήθελα να ισχύει η ίδια ασυλία προς όλα τα μέλη και όλες τις απόψεις.

Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Οι ερωτήσεις αυτου τού τύπου προς άλλα μέλη αποκτουν ανακριτικό χαρακτήρα και θα παρακαλούσα να αποφευγονται.

Ε, τώρα με κοροιδεύεις Σπυρίδων !... Scroll back... O ίδιος λίγο πιό πριν με ρώτησε "@bios.Δεν καταλαβαίνω τι το μεμπτό βρίσκεις στο ποστ μου...."

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Φυσικά και τα κατάλαβα, έκανα τον παραλληλισμό όμως με άλλο ποστ το οποίο ήταν σαφώς προσβλητικότερο, όχι προς όλα τα μέλη βέβαια, μιλούσε για στοχευμένη παρέμβαση, για ρόλο κάποιων εδώ μέσα, και άλλα τέτοια ωραία, και πέρασε στο ντούκου... τελοσπάντων, επειδή βρωμάει μπαρούτι και δε θα κάτσω να σκάσω για κάτι που δεν ήταν εξαρχής το πρόβλημα μου, για το thread κατέθεσα την άποψη μου οπότε τέλος...

Μεγαλυτερη προσβολή δεν ειναι το ενα ποστ αλλά το να θεωρούνται ολοι οσοι συμμετεχουν σε μια συζήτηση συλληβδην ως ´παραληρητικοί´ή ´αριστερή παρέα´η το οτι ´ολοι ηθελαν να επιτεθούν στο ΛΑΟΣ´

Στους κκ. Πλεύρη και Καρατζαφέρη. Στα ποστ που προηγούνταν του δικού μου είναι αναρτημένα βίντεο με δηλώσεις τους. Σου αρκεί αυτή η εξήγηση ή πρέπει να γράψω και άλλο ποστ για να σε πείσω;

Mου αρκεί...

"""Ίσως το επόμενο μπουκάλι με οξέα να προσγειωθεί στα μούτρα τους. """

Γιαννη τι να κανουμε,να τους πεταξουμε στη φωτια?Αυτοι οι ανθρωποι καλως η κακως αυτα πιστευουν,δεν ειναι καλλιτερο που εκφραζονται μεσω ενος κομματος παρα με αλλους τροπους.Πιθανον να κανω λαθος

Κάθε άλλο, Πέτρο. Γιατί να τους πετάξουμε στη φωτιά? Απλώς, θεωρώ λάθος όταν κάποιος βρίσκει χώρους ''εκτόνωσης'' μέσω της ψήφου του. Απο 'κει και πέρα, ο καθένας με τις απόψεις του. Όλοι χωράμε στο παρόν σύστημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Ε, τώρα με κοροιδεύεις Σπυρίδων !... Scroll back... O ίδιος λίγο πιό πριν με ρώτησε "@bios.Δεν καταλαβαίνω τι το μεμπτό βρίσκεις στο ποστ μου...."

Καθόλου αγαπητέ.
Το μέλος Κώστας Ζαγγογιάννης σου απαντησε σε ολο το ποστ ξεκινωντας με την ρητορική ερωτηση που βαζεις..Απάντηση ηταν που ξεκινουσε με ρητορική ερωτηση.,
Και μετά επανήλθες................

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Μεγαλυτερη προσβολή δεν ειναι το ενα ποστ αλλά το να θεωρούνται ολοι οσοι συμμετεχουν σε μια συζήτηση συλληβδην ως ´παραληρητικοί´ή ´αριστερή παρέα´η το οτι ´ολοι ηθελαν να επιτεθούν στο ΛΑΟΣ´

Δεν έβαλα ζυγαριά. Μίλησα για προσβολή. Προσβολή ήταν και το ποστ στο οποίο αναφέρεσαι εσύ, και αυτό που προσεβαλε εμένα. Το ένα που ήταν σαφέστατο και δηκτικότατο προσπεράστηκε, το άλλο που θα μπορούσε να το πάρει κανείς και ως σχήμα λόγου ενός ανθρώπου που βρέθηκε στριμωγμένος, σχολιάστηκε και επικρίθηκε δεόντως...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Δεν έβαλα ζυγαρά. Μίλησα για προσβολή. Προσβολή ήταν και το ποστ στο οποίο αναφέρεσαι εσύ, και αυτό που προσεβαλε εμένα. Το ένα που ήταν σαφέστατο και δηκτικότατο προσπεράστηκε, το άλλο που θα μπορούσε να το πάρει κανείς και ως σχήμα λόγου ενός ανθρώπου που βρέθηκε στριμωγμένος, σχολιάστηκε και επικρίθηκε δεόντως...

Δεν ειδα κανενα στριμωγμα ,και η ´θυματοποιηση´βολευει πολύ τελικά..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Δεν έβαλα ζυγαρά. Μίλησα για προσβολή. Προσβολή ήταν και το ποστ στο οποίο αναφέρεσαι εσύ, και αυτό που προσεβαλε εμένα. Το ένα που ήταν σαφέστατο και δηκτικότατο προσπεράστηκε, το άλλο που θα μπορούσε να το πάρει κανείς και ως σχήμα λόγου ενός ανθρώπου που βρέθηκε στριμωγμένος, σχολιάστηκε και επικρίθηκε δεόντως...

φέτος που δεν έχει φονιάδες αστυνομικούς να δικαιολογήσουμε, βρήκαμε άλλες οδούς...

κατ'επανάληψη προσβάλλονται νοημοσύνες με επιχειρήματα δήθεν εξισορροπιστικά, που δεν καταφέρνουν όμως στο ελάχιστο να κρύψουν τις αδυναμίες και τα καρδιοχτύπια...

Καθόλου αγαπητέ.
Το μέλο Κώστας Ζαγγογιάννης σου απαντησε σε ολο το ποστ ξεκινωντας με την ρητορική ερωτηση που βαζεις..Απάντηση ηταν που ξεκινουσε με ρητορική ερωτηση.,
Και μετά επανήλθες................

Δεν επανήλθα... Με επανέφερε με διπλή κιόλας ερώτηση στο πόστ του... ηταν και μια στο τέλος... δεν την πρόσεξες... <BIIIIG SMILE>

Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

a) Το γεγονός ότι απαντήθηκαν, δεν σημαίνει οτι δέχομαι την εξήγηση που δίνεις, ούτε την αιτιολόγηση που κάνεις. Απλά, για να διατηρήσω το επίπεδο της συζήτησης, δεν φέρνω αντιρρήσεις δευτερολογίας κλπ γιατί δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Τα ποστς είναι εκεί, κι όποιος θέλει μπορεί να πάει να τα διαβάσει και να βγάλει μόνος του συμπέρασμα...

β) Εχω την εντύπωση οτι αυτό λύθηκε επι τόπου μετα απο εξηγήσεις του DimA ο οποίος κατι έλεγε για τον αρχικό τίτλο κλπ.. Κάνω λάθος? Κι εσύ πιάστηκες απο μια άστοχη λέξη του dimA και την έκανες σημαία? Τόσες και τόσες έχουν ειπωθεί εδώ μέσα και πέρασαν απαρατήρητες...

c) Οτι νομίζεις καλύτερο...

α)Δεκτό...Ο καθεις και τα συμπεράσματά του.

β)
κοιτα, επειδη θελω να πιστευω οτι ενοχληθηκες καλοπιστα, θα σου το αλλαξω πες το "πολιτικη φρασεολογια με επιθετικο σκοπο",ενταξει?
Μη μου πεις οτι η προθεση σας δεν ηταν επιθετκη.

Ποιο ειναι το "πολυ νερο"?πιο πανω δε λετε οτι γραψαμε για τον απαραδεκτο Καρατζαφερη αλλα δεν γραψαμε για αλλους?
Νομιζω οτι ΟΛΑ τα αλλα κομματα εχουν αρκετους εδω να τα υποστηριξουν.Για καποιο λογο οι ΛΑΟΣ δεν τολμουν ουτε να μιλησουν,μαλλον τους εχετε τρομοκρατησει.:Dοποτε χρειαζονται δικηγορο...

Aναφέρομαι στήν βεβαιοτητα οτι υπήρξε επιθετική προθεση απο καθε συμμετεχοντα ..Αυτό λεγεται τσουβάλιασμα.

γ)κανενα προβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δηλώσεις Καρατζαφέρη για Κούνεβα

Δεν ειδα κανενα στριμωγμα ,και η ´θυματοποιηση´βολευει πολύ τελικά..

Εμένα καθόλου πάντως. Ούτε τον ξέρω ούτε συμφωνώ μαζί του ιδεολογικά. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι τη βαρύτητα του post που ανέφερα, δε μπορώ να κανω κάτι, και δεδομένου ότι είσαι και η ανώτατη ηγεσία εδώ μέσα, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο, εχεις πει την τελευταία σου λέξη, θεωρείς ότι το post είναι άξιο να παραμένει εκεί και είναι εναρμονισμένο με το επίπεδο του forum... report εξάλλου δε βλέπω το λόγο να πατήσω, ο καθείς κρίνεται απ'τα γραπτά του, και από τις απαντήσεις που δεν έδωσε όταν ζήτησα διευκρινήσεις...

Status
Not open for further replies.