1. Μια original ιδέα (ΑΝ θέλεις να έχει επιτυχία το plugin, δηλαδή να ενσωματωθεί σε κάποια images).
2. Καλές γνώσεις προγραμματισμού (δεν είναι ανάγκη να είσαι expert, plugin φτιάχνεις, όχι control σύστημα για πυρηνικό αντιδραστήρα !).
3. Ενα manual για Python (φιλε dimfil, το programming είναι language-independent, οι γλώσσες είναι απλώς το μέσο για να εκτελείς αυτό που σκέφτεσαι και τίποτε περισσότερο).
4. Πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα του image (αν έχεις βάλει σκοπό να κάνεις κάτι πολύ advanced).
5. Ελεύθερο χρόνο, διάθεση και μεράκι.
Φιλικά,
Φίλιππος
1...Ενα manual για Python (φιλε dimfil, το programming είναι language-independent, οι γλώσσες είναι απλώς το μέσο για να εκτελείς αυτό που σκέφτεσαι και τίποτε περισσότερο).
Τυγχάνει να το γνωρίζω πολύ καλά...
...το development το ασκώ επαγγελματικά τα τελευταία 17 χρόνια ...
καπου κοντα ημαστε,που θα παει:a0210:Να δω πότε θα εμφανιστεί το πρώτο AVclub image!
ναι..αντε να δουμε..τοσοι προγραμματιστες ειμαστε εδω μεσα..δν μπορουμε να φτιαξουμε ενα image?!
Είπε κανείς οτι ΔΕΝ μπορούμε ? Πάνω σε OpenPLi θα το βασίζαμε και απο κεί και μετά είναι ζήτημα "τεχνικής" ..
ΧΡΟΝΟ είναι που ΔΕΝ έχουμε .... Ασε που θα πρέπει να δουλέψουμε συντονισμένα ...
Είπε κανείς οτι ΔΕΝ μπορούμε ? Πάνω σε OpenPLi θα το βασίζαμε και απο κεί και μετά είναι ζήτημα "τεχνικής" ..
ΧΡΟΝΟ είναι που ΔΕΝ έχουμε .... Ασε που θα πρέπει να δουλέψουμε συντονισμένα ...
δεν εχεις κι αδικο.. κι εγω πιγμενος ειμαι.. αλλα με καλη συνεργασια κ συντονισμο ολα γινονται
..... Εγώ θα έκοβα 4 ώρες ύπνου, όχι 4 ώρες ευτυχίας με την κόρη μου ...
Φίλιππος
Εγω θέλω ένα plugin που να ενεργοποιεί τον 8000 όταν...πλησιάζει η καθαρίστρια κάθε 2 βδομάδες και να βγάζει έναν ...αποτρεπτικό ήχο που να την απομακρύνει απο το μηχάνημα και...γενικότερα απο τα υπόλοιπα μηχανάκια που βρίσκονται εκεί γύρω! Ειναι εφικτόν κύριοι;
Δεν είναι δυνατόν να σηκώνει τον 8000 και τα λοιπά μηχανάκια για να καθαρίσει απο κάτω και ειδικά να πειράζει τα διάφορα καλώδια! Ολο και κάτι δεν μου δουλεύει σωστά όταν περάσει απο εκεί!
Ψάχνω στο image στο folder με τα plugins για δείγματα Code ίσως και καταλάβω τι γίνεται.
Στο Folder: \usr\lib\enigma2\python\Plugins\SystemPlugins\SkinSelector
Υπάρχουν 2 ιδών Files.
.py
.PYC
Τί είναι αυτά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.