Δημιουργία ενός Home Cinema

manutdgeo

New member
14 July 2011
6
Γεια σε ολους και καλως σας βρηκα,-bye-
Προσφατα πηρα μια παιχνιδομηχανη που μεταξυ αλλων παιζει και Blu-Ray (καταλαβατε σε ποια αναφερομαι)και σκεφτηκα οτι ηρθε πελον η στιγμη να φτιαξω και εγω το δικο μου Home Cinema για να απολαυσω ταινιες και παιχνιδια στο επακρο.Οταν λεω να 'φτιαξω' εννοω να μην παρω ενα ετοιμο σετ αλλα να το δουλεψω λιγο για να παρω κατι που μου ταιριαζει ακριβως και ισως και λιγο πιο φτηνο (αν και αμφιβαλλω για το τελευταιο)
Θα ηθελα λοιπον οι γνωστες να μου δωσουν μερικες πληροφοριες/συμβουλες και αν γνωριζουν να μου δωσουν καποιες απαντησεις στις κατωθι ερωτησεις .Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δεν με ενδιαφερει να παρω το τελευταιο ή καλυτερο μοντελο μιας εταιριας,απλα να κανω την δουλεια μου και να το απολαυσω ...
Λοιπον,εγω ηδη ενα στερεοφωνικο (ξερω οτι τωρα γελατε ) το οποιο ειναι πανω απο δεκαετια αγορασμενο αλλα δουλευει αψογα,πανω εχω 2 ηχεια 110 W (power pick) τα οποια νομιζω ειναι κριμα να μεινουν στην ακρη και θα ηθελα να τα εχω και στο καινουριο σετακι.Επισης θα ηθελα να αγορασω ενα Sub για να ακουω και τις μπασαδιες μου αλλα εδω ειναι που κολλαω και θελω τα φωτα σας.
Πως (αν γινεται)μπορω να συνδυασω ενα καινουριο Sub ,2 ηχεια και ενα μηχανημα(δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω,ειναι CD Player ,εχει 2 εισοδους RCA και πανω του ειναι τα ηχεια)και ενα καινουριο (φτηνο)Home Cinema ?
Για να γινω λιγο πιο αναλυτικος,θα ηθελα με καποιο τροπο να χρησιμοποιω τα 2 ηχεια αυτα ενα HC αξιας εως 200Ε (λιγαδιαθετω και το ξερω ,αλλα κατι θα βρεθει)και ενα καινουριο Sub αξιας το πολυ 200Ε.Μπορω να το συνδεσω (το Sub) πανω στο Ηομε Cinema ?
Ευχαριστω