Δημιουργία εργαστηρίου (τρομάρα μου)

Απάντηση: Re: Δημηιουργία εργαστηρίου (τρομάρα μου)

Και εδώ το ίδιο λέμε ρε!μόνο που Όπου "γίδα" βάζουμε "αίγα" !

Κι εμείς "κατσίκα".... :grinning-smiley-043

Εσείς με τα κιτρινάκια έχετα καλά πετάγματα αλλά κάπου στα μισά της διαδρομής αρχίζετε και ρετάρετε... :silly:

Μήτσο, καλό σε κόβω... Πιάνει το χεράκι σου... :a0210:
Πρόσεξε μόνο όταν δουλεύεις με το Metabo επάνω, θα πρέπει να σταθεροποιείται πολύ καλά η κατασκευή.

Last edited:
Απάντηση: Δημηιουργία εργαστηρίου (τρομάρα μου)

Ευχαριστώ!!!!!! Μόλις τελειώσει Μπάμπη δεν θα παίρνει χαμπάρι. Ο λόγος που έβαλα ρόδες είναι ότι όταν θα έρχονται οι τάβλες (4-5m) να μπορώ να το μετακινώ εκεί που έχει χώρο.

Re: Δημηιουργία εργαστηρίου (τρομάρα μου)

όποιος έχει δουλέψει με το 710s δεν πρόκειται να ξενοκοιτάξει άλλο δεκαράκι . Προσωπικά το ¨πρόδωσα" μόνο όταν δούλεψα με το CXS Li 1.5 της Festo.
Αλλά η κίτρινη πήρε το αίμα της πίσω όταν η festo την αντέγραψε στα καινούργια δεκάρια με το σχήμα T που τους έδωσε

130 με μια μπαταρία και 160 με 2. Μόνο στο leroy το βρήκα.

απ'το ψαξιμο που εκανα,το πιο φτηνο 18αρι,το βρηκα με 380 .
Πως γινεται το Λερου να το εχει τοσο φτηνα;

Ρε DEWALT κοιτάζεις? Για το B&D μιλάω...

Λίγα λόγια για το B&D. Είναι το 18V με την τεχνολογία autosense. Ρυθμίζει την ροπή μόνο του και σταματάει με το που η βίδα φτάσει στην επιφάνεια. Το γαμάτο όμως είναι ότι συνεχίζοντας να πατάς την σκανδάλη, η βίδα συνεχίζει να μπαίνει σταδιακά στο ξύλο στρίβοντας κατά 1/4. Κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια, παίδες είναι απλά απίστευτο.

τωρα το ειδα,η διαφορα ειναι στο κρουστικο.
Αυτα ειναι πιο ακριβα.

Συνέχεια, δυστυχώς μόνο λίγες ώρες χρόνο είχα, ελπίζω τον Ιούλιο να προχωρήσω κ σε άλλα (πάγκος, κ δισκοπρίονο πάγκου)

Attachments

• IMG_20150627_135203.jpg
    IMG_20150627_135203.jpg
    92.2 KB · Views: 216
  • IMG_20150627_143017.jpg
    IMG_20150627_143017.jpg
    96.1 KB · Views: 217

Σωστός ο Δημήτρης !
Η τρύπα στο πλάι για τι λόγο υπάρχει ;

Επέκταση, όταν θα έχω να κόψω μεγάλες τάβλες. Στην φώτο δεν φαίνεται καλά, έχω βάλει και μεντεσέ γι αυτό το λόγο.Το μετάνιωσα βέβαια, αν είχα ρούτερ, θα άνοιγα τρύπα ώστε να μπαίνει τάβλα mdf για την προέκταση.

:chinscratch:

Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς έχεις κάνει αλλά δεν μπορώ.... Το μεντεσέ που τον έβαλες;

Εκεί που είναι οι σφιγκτήρες Μπάμπη, δεν πρόλαβα να το ολοκληρώσω. Αναμείνατε λίγο..... BTW το METABO γαμεί ρε γμτ, με κάνει να μην προχωρήσω σε κάποιες αγορές που ήθελα λόγω κόστους...........

Τους μεντεσεδες τους είδα , προεκτάσεις με αντιριδες φαντάζομαι . Η τρύπα τι εξυπηρετεί σε εκείνο το σημείο δεν έχω καταλάβει Θανάση .

Ποιος Θανάσης ??? :flipout:

Τους μεντεσεδες τους είδα , προεκτάσεις με αντιριδες φαντάζομαι . Η τρύπα τι εξυπηρετεί σε εκείνο το σημείο δεν έχω καταλάβει Θανάση** .
**Δημήτρη ..
Συγνώμη , η κούραση ...

Απάντηση: Re: Δημηιουργία εργαστηρίου (τρομάρα μου)

Και τα Makita είναι ωραία !!!!

Ναι... ναι ρε γαμώ το.... Σαν δίγαμος νοιώθω.... :D

Κατάλαβα τώρα που θα μπούν οι μεντεσέδες αλλά μου φάνηκε κι εμένα λίγο χαμηλά η τρύπα...

Πιστεύω την Κυριακή θα το τελειώσω. Θα καταλάβετε και γιατί είπα ότι αν είχα ρούτερ θα ήταν καλύτερα. Αλλά όταν σκόπευα να πάρω αυτό, http://www.bestprice.gr/item/2153446690/einhell-th-ro-1100-e.html, μετά αυτό, http://www.bestprice.gr/item/2151707804/black-decker-kw900e-qs.html και μετά μπήκα στην πρίζα γι αυτό http://www.bestprice.gr/item/2151707822/makita-3620.html, το παράτησα.........