Δημιουργία εργαστηρίου (τρομάρα μου)

Απάντηση: Δημηιουργία εργαστηρίου (τρομάρα μου)

Μα είσαι και μ..... Δεν μιλάς...
Το δεύτερο το έχω, και δεν το χρειάζομαι απ´ όταν πήρα το Dewalt....
Πάρτο να κάνεις τη δουλειά σου και φέρτο τα Χριστούγεννα... Δηλαδή τι άλλο να σου πώ;

Ρε συ δεν μπαίνω καιρό στο νήμα, που να το ξέρω. Λέγε που και πότε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όποτε θές... Εδώ το έχω στο σπίτι. Όποιο απόγευμα θες, μετά τις 7, έρχεσαι πίνουμε καφέ, το παιρνεις και όλα καλά...

ΤΗΑΝKS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιλάμε με έφτιαξες ρε συ, θέλω πολύ να ασχοληθώ με το ρούτερ κ με σώζεις απ το να πάρω κάτι πολύ φτηνιάρικο ή κάτι πολύ ακριβό. Μεγάλο πράγμα να δοκιμάζεις κάτι ........... (υπονοούμενο LOL)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σβήσε και κανά μήνυμα :D

ΧΑΧΑ, έβαλα ροδάκια όμως μην την κουβαλάω σαν τον Καλ(π)ογιάννη

Συνέχεια με την κατασκευή πάγκου, τα άλλα θα γίνουν στην συνέχεια:
Δοκάρια 5Χ7, σκέφτομαι να βάλω κόντρα πλακέ όταν τελειώσει ο σκελετός αλλά τσούζει ο ποπός μου ρε γμτ 3m X 80cm.

Ωραίος άπλετος χώρος!
και ο πάγκος θα γίνει πολύ καλός από ότι φαντάζομαι.

ερ.1: πίσω θα κάνεις και πλάτη για αυτό είναι τα ψηλά δοκάρια ή εξυπηρετούν κάτι άλλο?
ερ.2: τα μπροστινά πόδια με τα οριζόντια πάνω δοκάρια πως συνδέονται, δεν μπορώ να καταλάβω από την φώτο, κολλητά είναι (δηλ. στο πάνω μέρος του ποδιού έχεις ακουμπήσει τα 2 οριζόντια 5+2=7 ) ?

Re: Δημηιουργία εργαστηρίου (τρομάρα μου)

Μια ευκολη κατασκευη παγκου......

http://uk.ryobitools.eu/header/-myr.../how-to-make-a-workbench-from-reclaimed-wood/

finished-bench.jpg

Πολύ καλό και σίγουρα με αυξημένη στιβαρότητα λόγω των μισοχαρακτών αλλά και του πάχους των ξύλων.
Μου θυμίζει λίγο τον δικό μου.

Ωραίος άπλετος χώρος!
και ο πάγκος θα γίνει πολύ καλός από ότι φαντάζομαι.

ερ.1: πίσω θα κάνεις και πλάτη για αυτό είναι τα ψηλά δοκάρια ή εξυπηρετούν κάτι άλλο?
ερ.2: τα μπροστινά πόδια με τα οριζόντια πάνω δοκάρια πως συνδέονται, δεν μπορώ να καταλάβω από την φώτο, κολλητά είναι (δηλ. στο πάνω μέρος του ποδιού έχεις ακουμπήσει τα 2 οριζόντια 5+2=7 ) ?
1. Σκέφτηκα να βάλω ράφι.
2. Ακριβώς!!!!

Νήμα πάγκου μου φαίνεται

Δημητρη αψογος ο παγκος και μπραβο!!!

Εχεις σκοπο να τον τριψεις και να τον βαψεις η να τον αφησεις ετσι σε πιο παλιωμενο στυλ?

Μάλλον θα τον βάψω αλλά ακόμα δεν είναι τπτ σίγουρο. Με προβληματίζει τι να βάλω για επιφάνεια μιας και οι διαστάσεις είναι 300 Χ 90 περίπου και αν πάω σε κόντρα πλακέ θα χρειαστώ 2 κομμάτια και θα μου φύγει κ ένα μεγάλο ποσό. ΑΠ την άλλη το MDF θέλει πολύ δουλειά και δεν το γουστάρω πλέον σαν υλικό.

εάν έβαζες 5 των 20εκ πλάτος και όσο πιο παχιές βρεις τάβλες κολλητά μεταξύ τους, τις ενώνεις με καβίλιες και κόλλα ή pocket hole ή όλα μαζί, τις γωνιάσεις και τις τρίψεις να γίνουν σαν μία επιφάνεια, και 2 δοκαράκια από κάτω τους, κάθετα σε αυτές, για έξτρα σταθερότητα μάλλον θα είναι φτηνότερα από το κόντρα πλακέ.