Πολύ κατατοπιστικό,σε ευχαριστώ πολύ!Τιμή μου που είμαι σε παρέα μερακλήδων,μακάρι να καταφέρω να σας πλησιάσω λίγο!Όταν λές σιδερένιο πάγκο,εννοείς και καπάκι μεταλικό;
Αντελήφθην!Εννοείται πως θέλω και μεταλική μέγγενη!Εννοώ μεταλλική κατασκευή...για να αντέχει κακοποίηση...
Λόγω οτι είδα οτι εχεις βιδωλογους κτλ άρα σωλήνες κτλ κτλ θέλεις πάγκο που να αντέχει...μια μεταλλική μεγγενη για αυτές τις δουλειές...
Τα αλλα ειναι για τα ξυλουργικά...
Το δισκοπριονο πάγκου είναι πιο απαραίτητο εργαλείο σε σχέση με χειρός, φαλτσοπριονο κλπ. Αν μπορείς δες Bosch.Η σέγα αγοράστηκε μόλις,ευχαριστώ το φίλο KTM950 για τη βοήθειά του.Επόμενο εργαλείο θα είναι είτε ρούτερ,είτε δισκοπρίονο..Το ερώτημα είναι ποιό απο τα δυο ,με δεδομένο ότι δε μπορώ να τα αγοράσω όλα μαζί..Αν προτείνετε δισκοπρίονο θα ήθλα να μιλήσουμε για τον τύπο.Πχ,εγώ ζαχαρώνω αυτό
http://www.e-shop.gr/diskopriono-ilektriko-bosch-pro-gks-190-p-TLS.030246
Το θέμα είναι ότι είμαι εντελώς άπειρος στη χρήση του..Μήπως θα ήταν προτιμότερη μια λύση σε δισκοπρίονα με δικό τους πάγκο,όπως πχ κάποια της Einhell που έχω δει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.