Δημιουργία favorite bouquet

Dreambox Edit

Ναι το έβαλα.. αλλά έχω πρόβλημα.

Δημιουργώ αγαπημένα μπουκέτα, τα στέλνω στο dreambox, αλλά δεν τα βλέπω! Βλέπω μόνο ένα :furious3:
Error κτλ δεν έχω.

Ερώτηση β': Έστω ότι δεν έχω το dreamobx edit, μέσα από τον dreambox πως φτιάχνω αγαπημένα μπουκέτα;

Πιο version εχεις? Ανεβασε screenshots.

Απο το κουτι δεν εχω φτιαξει, κοιτα στο manual.

suzakias; said:
Προσθήκη μπουκέτο στην λίστα Dreambox by enigma2

Έχουμε και λέμε από την οθόνη αναμονής πατάμε το πλήκτρο + BOUGET,μετά μπλε κουμπί,και μετά το κουμπί μενού,και στην συνεχεία αφού είμεθα στην λίστα καναλιών πάμε στο πρόσθεσε μπουκέτο, με το βελάκι αριστερά κάτω από το πλήκτρο 7 κάνουμε διαγραφή τα γράμματα και γράφουμε τον νέο φάκελο μας π.χ my list,αυτό ήταν τώρα πάτε στα μπουκέτα σας και θα δείτε το νέο φάκελο που έχετε κάνει,Και περάστε μέσα τα αγαπημένα σας κανάλια.
Διαβαζουμε και λιγο μεσα στο φορουμ:antlers:

Κυριοι κάτι λάθος μου λέτε..
Οι επιλογές που μου δίνει είναι:
1) εφάνιση πληρωρίες transpoder
2) Διέγραψε την εγραφή
3) Ενεργοποίησε το "move mode"
4) Πρόσθεσε δημαιάκι
5) Ενεργοποίησε την επεξεργασία των favourite
6) Πρόσθεσε εναλλακτική
7) Πίσω

(τα γράφω όπως ακριβώς τα βλέπω :) )

Δεν βλέπω πουθενά ΦΤΙΑΞΕ ΝΕΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ !

Απάντηση: Re: Δημιουργία favorite bouquet

Κυριοι κάτι λάθος μου λέτε..
Οι επιλογές που μου δίνει είναι:
1) εφάνιση πληρωρίες transpoder
2) Διέγραψε την εγραφή
3) Ενεργοποίησε το "move mode"
4) Πρόσθεσε δημαιάκι
5) Ενεργοποίησε την επεξεργασία των favourite
6) Πρόσθεσε εναλλακτική
7) Πίσω

(τα γράφω όπως ακριβώς τα βλέπω :) )

Δεν βλέπω πουθενά ΦΤΙΑΞΕ ΝΕΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ !
Κανε αυτο που λεω ποιο πανω βημα βημα...

Τι του λέτε του ανθρώπου ... Είναι προφανές ότι έχει απενεργοποιημένα τα πολλαπλά μπουκέτα.

Ενεργοποίησε την επιλογή "Ενεργοποίησε τα πολλαπλά μπουκέτα", στο Μενού -> Παραμετροποίηση -> Σύστημα -> Παραμετροποίηση. Αν δεν εμφανίζεται η επιλογή, θέσε πρώτα στην ίδια οθόνη την επιλογή "Mode παραμετροποίηση" σε "Expert", και θα εμφανιστεί.

και αφού τα στείλεις στον δέκτη θέλει επανεκκίνηση gui για να εμφανιστούν μετά απο αυτό που σου είπε ο malakudi (το κάνεις και απο το dreamboxedit αν δεν είναι τσεκαρισμένο το autoreload )
με τα άλλα μην ασχολείσαι

Τι του λέτε του ανθρώπου ... Είναι προφανές ότι έχει απενεργοποιημένα τα πολλαπλά μπουκέτα.

Ενεργοποίησε την επιλογή "Ενεργοποίησε τα πολλαπλά μπουκέτα", στο Μενού -> Παραμετροποίηση -> Σύστημα -> Παραμετροποίηση. Αν δεν εμφανίζεται η επιλογή, θέσε πρώτα στην ίδια οθόνη την επιλογή "Mode παραμετροποίηση" σε "Expert", και θα εμφανιστεί.

ΝΑΙ !!!! :SFGSFGSF:
Δεν είχα ενεροποιήσει τα πολλαπλα μπουκέτα!