Καλορίζικος ο ενισχυτής σου! Τα clicktronic είναι αρκετά καλά. Εχω πάρει κι εγώ δύο 3μετρα από το Πλαίσιο.
Σύνδεσε το ps3 στην HDMI που αναγράφεται ως BD in, και ακολούθως σε μία απ' τις επόμενες εισόδους HDMI σύνδεσε το HTPC.
Θα χρησιμοποιήσεις ένα καλώδιο HDMI για να συνδέσεις την HDMI out του ενισχυτή με μία HDMI in της τηλεόρασης. Αναλόγως με ποια είσοδο θα επιλέγεις στον ενισχυτή (BD ή HDMI 1, 2 κ.λ.π.) θα έχεις και την εικόνα απ' την αντίστοιχη συσκευή στην τηλεόραση.
Υ.Γ. Διάβασε καλά το manual. Είναι αναλυτικό και κατατοπιστικότατο....![]()
Nα σαι καλά! Τώρα θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο, επειδή θα αγοράσω καλύτερα ηχεία σε ένα μήνα περίπου, έχω τα logitech z5500. Μπορώ μέσω optical να συνδέσω τα ηχεία αυτά με τον ενισχυτή έτσι ώστε να παίρνω ήχο?
Το manual το είδα, χρόνο δεν έχω να το διαβάσω! Ευχαριστώ για τις συμβουλές!
Κάτι τελευταίο, το κατάστημα που πήρα τον ενισχυτή στο κέντρο της Αθήνας μου πρότειναν αντί για ηχεία δορυφόρους να πάρω τα chario piccolo, καθώς και 2 8ίντσα subs τα οποία θα τα βάλω αρίστερα και δεξιά για να αποφύγω το μπουμάρισμα. Ποια είναι η άποψη σου για το σκεπτικό αυτό, μιας και σαν ήχος που τα άκουσα δεν μου φάνηκαν κάτι το ιδιαίτερο..