Θα ηθελα να δημιουργησω ενα menu DVD στον σκληρο δισκο απ' το οποιο θα επιλεγω διαφορα full dvd (σε video και audio ts) τα οποια επισης εχω στον σκληρο δισκο. Και για να γινω πιο κατανοητος εχω μια σειρα τηλεορασης σε full dvd (dvd1, dvd2 κτλ.) στον σκληρο μου δισκο και θελω να φτιαξω ενα μενου το οποιο θα περιλαμβανει ολα τα επεισοδια που θα μπορουν να παιζουν σε ενα media player (egreat) διαλεγοντας το επιθυμητο καθε φορα.
Οπως με το convertDVD παλιοτερα που βαζαμε 4-5 αρχεια avi και δημιουργουσαμε ενα DVD για να παιζει στον dvd player κατι αντιστοιχο με full dvd ομως και να παιζουν απ' τον σκληρο δισκο με egreat. Υπαρχει software που να το κανει? Αν υπαρχει αντιστοιχο thread (εκανα αναζητηση και δεν βρηκα κατι) παρακαλω ποσταρετε το.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Οπως με το convertDVD παλιοτερα που βαζαμε 4-5 αρχεια avi και δημιουργουσαμε ενα DVD για να παιζει στον dvd player κατι αντιστοιχο με full dvd ομως και να παιζουν απ' τον σκληρο δισκο με egreat. Υπαρχει software που να το κανει? Αν υπαρχει αντιστοιχο thread (εκανα αναζητηση και δεν βρηκα κατι) παρακαλω ποσταρετε το.
Ευχαριστω προκαταβολικα.