Δημιουργια νεας κατηγοριας

gkag

Senior Member
3 August 2007
314
Ηθελα να προτεινω την δημιουργια μιας κατηγοριας σχετικης με θεματα που αφορουν το INTERNET τα TORRENTS και οτι αλλο σχετικο με αυτα, γιατι εχω παρατηρησει οτι ολα τα σχετικα theads χανονται στην κατηγορια -επι παντος-. Περιμενω και τις δικες σας αποψεις - προτασεις.

Προσπωπικά, νομίζω ότι ένα μεγάλο thread θα ήταν αρκετό. Αλλά ας πουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους. Εντωμεταξύ, το μεταφέρω στις Προτάσεις.

Μήπως θα ήτο υπερβολικό, μια ολόκληρη ενότητα θεμάτων αυτής της κατηγορίας, με την έννοια ότι ίσως και ξεφεύγουμε λίγο από το κυρίως θέμα της κοινότητας που είναι το A/V?
Αλλωστε υπάρχουν περισσότερο πιο ειδικά φόρουμ από εμάς που έχουν κατηγορίες ανάλογες όπως π.χ το www.adslgr.com.:ernaehrung004:

Ηθελα να προτεινω την δημιουργια μιας κατηγοριας σχετικης με θεματα που αφορουν το INTERNET τα TORRENTS και οτι αλλο σχετικο με αυτα, γιατι εχω παρατηρησει οτι ολα τα σχετικα theads χανονται στην κατηγορια -επι παντος-. Περιμενω και τις δικες σας αποψεις - προτασεις.

+1

Οταν εγραφα για την δημιουργια καινουργιας κατηγοριας εννοουσα ενα thread, απλα δεν γνωριζα τις διαφορες μεταξυ τους. Δεν νομιζω παντως αυτο να ειναι υπερβολη γιατι εκει θα μπορουσε κανεις να βρει sites σχετικα με τα ηλεκτρονικα, το software, τα downloads και αλλα σχετικα θεματα με το forum τα οποια ειναι στο thread ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ με αποτελεσμα να ειναι δυσκολος ο εντοπισμος τους. Παντος θα ηθελα και αλλα μελη να εκφρασουν την γνωμη τους.

Καλά το έγραψες. Η "Επί Παντός" δεν είναι thread, είναι υποκατηγορία. Thread είναι η ξένη λέξη για το θέμα. To xρησιμοποιώ καμιά φορά για να μην μπερδεύεται με το θέμα της συζήτησης, που μπορεί να μεταβάλλεται κατά την εξέλιξη του thread.

Επί του... εχμ... topic, λοιπόν (:p), ήθελα να θυμίσω ότι -ανεξάρτητα από τις απόψεις που κατά καιρούς διατυπώνονται από μέλη ή ακόμα και διαχειριστές- το AVClub δεν υποστηρίζει τη χρήση εφαρμογών p2p για την παράνομη διακίνηση υλικού που προστατεύεται από διατάξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων.

το πιο ευκολο και ελευθερο προγραμα ειναι το
κανη συνδεση με 4 δικτια ( γνοτελα 1 +2, Ε-γαιδαρο,Λιμεγουαρια και κατεβαζη και Τορρεντς, το δουλευω δυο χρονια τωρα πλουσιο εχω κατεβαση πολλα φιλμς, προγραματα,ΚΡΑΚς κλπ.
θα το βρειτε στη παρακατω Συνδεση,
http://shareaza.sourceforge.net/

Οταν αναφερομουν στην δημιουργια υποκατηγοριας για το INTERNET δεν εννοουσα αποκλειστικα για torrents. Αν διαβασει κανεις στην "Επι Παντος" θα παρατηρησει οτι υπαρχουν πολλα threads σχετικα με το νετ, οπως πληροφοριες για προγραμματα, αναφορες σε sites κ.λ.π. τα οποια βρισκονται αναμεσα σε τοσα διαφορετικα θεματα μεταξυ τους που ειναι δυσκολο να τα εντοπισει κανεις. Παντος απο τα σχολια που υπαρχουν μεχρι στιγμης δεν βλεπω και μεγαλο ενδιαφερον.