Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημιουργία νέου play room και αγορα projector
WOW!!
Από την τελεία απαξία, περάσαμε στην τέλεια ειρωνεία και θυματοποίηση (μην με πειράζετε, είμαι καλό παιζάκι..).
Παλληκάρι, το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο δεκάδες φορές...δεν συγκινούμαι, ούτε βλεφαριάζω. Ένα τρολάρισμα και μισό κάνεις, τίποτ' άλλο. Γνωστά αυτά. Δεν απαντάς τίποτα, ούτε βοηθάς καθόλου παρά μόνο συνεχίζεις το flame. Προβλέποντας δε ότι θα σου έρθει και καμπανιά, άρχισες να μας κάνεις τον Βασιλάκη Καΐλα....ξαναγνωστά και αυτά...
Οι δε συκοφαντικές και προσβλητικές ατάκες περί του φόρουμ και του πολ, σου επιστρέφονται αυτούσιες, μιας και πουθενά δεν ανέφερα το οτιδήποτε...Βασιλάκη.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Άσε βρε Γιάννη τώρα...τι κάθεσαι και γράφεις στο τρολ?
Φίλε μου όπως είδες έλαβες την απάντησή σου αρμοδίως. Μην πιστεύεις αγενείς και παραληρηματικούς τύπους σαν και εμένα που λένε ότι rainbow κατά πάσα πιθανότητα θα βλέπεις και είτε θα κάνεις ότι δεν το βλέπεις, είτε θα το συνηθίσεις και δεν θα σε ενοχλεί, είτε θα σε ξενερώσει σε σημείο να πας σε άλλη τεχνολογία. Μην πιστεύεις ούτε καν την πλειοψηφία του φόρουμ που συμμετέχεις και ζητάς συμβουλές, η οποία πλειοψηφία έχει εκφραστεί σε σχετική ψηφοφορία. Ποιούς να πιστεύεις? Αυτούς που με τόση ευκολία απαγορεύουν (μπανάρουν στην καθομιλουμένη) την διαφορετική από την δική τους άποψη με την επίφαση ότι δήθεν είναι αγενής ή παραληρηματική, απαξιώνοντας παράλληλα τα αποτελέσματα ψηφοφορίας του forum που οι ίδιοι υπηρετούν. Όσον αφορά την ερώτησή σου, θα σου έλεγα να αγοράσεις dlp γιατί έχουν πλεονεκτήματα που ισοφαρίζουν και υπερκαλύπτουν το μειονέκτημα του rainbow (το οποίο αν και υπαρκτό για εμένα προσωπικά δεν είναι τόσο τραγικό) και κυρίως είναι πολύ φθηνοί. Αν μάλιστα τον θέλεις για επαγγελματική χρήση ασυζητητι dlp, με φώτα ανοιχτά δεν πρόκειται καν να διακρίνεις rainbow.
WOW!!
Από την τελεία απαξία, περάσαμε στην τέλεια ειρωνεία και θυματοποίηση (μην με πειράζετε, είμαι καλό παιζάκι..).
Παλληκάρι, το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο δεκάδες φορές...δεν συγκινούμαι, ούτε βλεφαριάζω. Ένα τρολάρισμα και μισό κάνεις, τίποτ' άλλο. Γνωστά αυτά. Δεν απαντάς τίποτα, ούτε βοηθάς καθόλου παρά μόνο συνεχίζεις το flame. Προβλέποντας δε ότι θα σου έρθει και καμπανιά, άρχισες να μας κάνεις τον Βασιλάκη Καΐλα....ξαναγνωστά και αυτά...
Οι δε συκοφαντικές και προσβλητικές ατάκες περί του φόρουμ και του πολ, σου επιστρέφονται αυτούσιες, μιας και πουθενά δεν ανέφερα το οτιδήποτε...Βασιλάκη.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Άσε βρε Γιάννη τώρα...τι κάθεσαι και γράφεις στο τρολ?