Δημιουργία νέου play room και αγορα projector

Σε ευχαριστώ Θωμά, μοκέτα σκούρα θα βάλω και για το ταβανι σκεφτηκα να πάρω ρολλο χαρτονι όντουλε να το βάψω με σπρέϊ μαυρο ματ και να το τοποθετήσω κατα μηκός του χώρου στο ταβανι περασμένο πάνω απο καθετες μπετονιές ανα 20 με 30 πόντους, υπολογιζω οτι θα χρειαστω περιπου 20 μετρα χαρτονι και 80 μετρα περιπου μπετονια, οπως επισης ψαχνω για κουρτινες να μπούνε ανα διαστηματα στους τοιχους ωστε να βελτιωσω τον ήχο.

Re: Απάντηση: Δημιουργία νέου play room και αγορα projector

Σε ευχαριστώ Θωμά, μοκέτα σκούρα θα βάλω και για το ταβανι σκεφτηκα να πάρω ρολλο χαρτονι όντουλε να το βάψω με σπρέϊ μαυρο ματ και να το τοποθετήσω κατα μηκός του χώρου στο ταβανι περασμένο πάνω απο καθετες μπετονιές ανα 20 με 30 πόντους, υπολογιζω οτι θα χρειαστω περιπου 20 μετρα χαρτονι και 80 μετρα περιπου μπετονια, οπως επισης ψαχνω για κουρτινες να μπούνε ανα διαστηματα στους τοιχους ωστε να βελτιωσω τον ήχο.

Απορία άσχετου: Γιατί δεν παίρνεις ένα κουβαδάκι χρώμα και ένα ρολό να βάψεις το ταβάνι να τελειώνεις;

Το σπιτι δεν ειναι δικό μου, το νοικιάζω και δε θέλω να βάψω σκούρο ενα ταβάνι που στο 99,9% των περιπτώσεων ειναι λευκό :grinning-smiley-043, αν το σπιτι ήταν δικό μου μεχρι και τα πόμολα και οι πρίζες θα ήταν βαμμένα σκουρα. :Banane0: