ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το τροφοδοτικο μπαινει με τον ανεμιστηρα του να κοιταει προς τα εξω και οχι προς το mother.(sillverstone c17).ειναι λογικο ή κατι δεν παει καλα?εαν το γυρισω δεν καθονται οι βιδες..

Σωστο ειναι ετσι.

Re: Απάντηση: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Τσεκαρισε πρωτα οτι ολα εχουν κουμπωσει σωστα !

Δοκιμασε να βαλεις τις μνημες στο αλλο ζευγαρι σλοτ!

Δοκιμασε να αφαιρεις μια μια τις καρτες που εχεις κουμπωσει επανω και δοκιμασε.

Το ιδιο κανε και με τους δισκους και τα optical drives.

Υπομονη και δοκιμες για να εισαι σιγουρος.

Καντα με σειρα .....

για να μην τα ξαναγραφω κοιτα το post 221.τα δοκιμασα αυτα που λες αλλα κανει το ιδιο.επισης δεν κανει ενα beep στο ξεκινημα του και αυτο μαλλον δειχνει μνημη.οταν αφησω την μια μνημη στο ενα dimm και περασει καποια αρχεια των win βγαζει μπλε οθονη και στην επομενη επαν/ση -εαν δεν πατησεις την επιλογη boot from cd και το αφησεις να συνεχισει -σου λεει οτι του λειπει το αρχειο n....κατι και σταματαει.εκει την ψυλιαζομαι παλι για μνημη γιατι προφανως δεν μπορει να κρατησει τα πρωτα αρχεια που λογικα περνανε σε αυτην...

για να μην τα ξαναγραφω κοιτα το post 221.τα δοκιμασα αυτα που λες αλλα κανει το ιδιο.επισης δεν κανει ενα beep στο ξεκινημα του και αυτο μαλλον δειχνει μνημη.οταν αφησω την μια μνημη στο ενα dimm και περασει καποια αρχεια των win βγαζει μπλε οθονη και στην επομενη επαν/ση -εαν δεν πατησεις την επιλογη boot from cd και το αφησεις να συνεχισει -σου λεει οτι του λειπει το αρχειο n....κατι και σταματαει.εκει την ψυλιαζομαι παλι για μνημη γιατι προφανως δεν μπορει να κρατησει τα πρωτα αρχεια που λογικα περνανε σε αυτην...

Λοιπόν, θα πας εδώ και θα κατεβάσεις το αρχείο Memtest86 v3.3 ISO image (zip) από τα downloads.

Αυτό το πρόγραμμα τρέχει διαγνωστικά στις μνήμες σου. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα, το Memtest θα το βρει.

Απλά, πρέπει να κατεβάσεις το image, να το κάψεις σε CD-ROM και να κάνεις boot από αυτό. Μετά βλέπεις τις οδηγίες στην οθόνη, αλλά και στο site.

Λοιπόν, θα πας εδώ και θα κατεβάσεις το αρχείο Memtest86 v3.3 ISO image (zip) από τα downloads.

Αυτό το πρόγραμμα τρέχει διαγνωστικά στις μνήμες σου. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα, το Memtest θα το βρει.

Απλά, πρέπει να κατεβάσεις το image, να το κάψεις σε CD-ROM και να κάνεις boot από αυτό. Μετά βλέπεις τις οδηγίες στην οθόνη, αλλά και στο site.

Μητσο τις εχω μαζι μου να για να τις αλλαξω.φοβαμαι μην ηταν κανενα badstock για αυτο και απο 275 αναγραφομενη μου τις εδωσε 150(?) με την ελπιδα-προφανως-εαν κατσει εκατσε...!!υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα mother αλλα ξεκιναω απο εκει που ειναι πιο ευκολο....

Να πω και γω μια βλακεία?

Τις μνήμες τις έβαλες στο ίδιο ζευγάρι ή την μία στο ένα και την άλλη στο άλλο? Όταν είναι 2 οι μνήμες δεν τις βάζεις στο ίδιο ζευγάρι από όσο ξέρω...

Να πω και γω μια βλακεία?

Τις μνήμες τις έβαλες στο ίδιο ζευγάρι ή την μία στο ένα και την άλλη στο άλλο? Όταν είναι 2 οι μνήμες δεν τις βάζεις στο ίδιο ζευγάρι από όσο ξέρω...

εαν θες να τις δουλεψεις dual channel τις βαζεις στα ιδια χρωματα-εαν οχι διπλα,διπλα..

Οταν λεμε "ρηχα" , εννοουμε ρηχα....

silverstone lc05

346 mm (W) x 55 mm (H) x 300 mm (D)

Τωρα τι αν σου πω, αν κερδισες ????

Ναι, να μου πεις οτι κερδισα, και οτι εσυ εχασες...
(εχω και μαρτυρα)

για πεστε και για ψυχτρα επεξ/στη γιατι αυτη της intel ειναι για τα πανηγυρια...!!!μικρη και να μην χρειαστει να αλλαξω την "μαμισια" βαση..

για πεστε και για ψυχτρα επεξ/στη γιατι αυτη της intel ειναι για τα πανηγυρια...!!!μικρη και να μην χρειαστει να αλλαξω την "μαμισια" βαση..

Εγώ έχω βάλει την Zalman CPU COOLER CNPS9500 LED που είναι πραγματικά αθόρυβη.:grinning-smiley-043
Δεν ξέρω βέβαια εάν χωράει στο κουτί σου (δεν έχω διαβάσει πιο έχεις).

Γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις την "μαμίσια" βάση?

Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Εγώ έχω βάλει την Zalman CPU COOLER CNPS9500 LED που είναι πραγματικά αθόρυβη.:grinning-smiley-043
Δεν ξέρω βέβαια εάν χωράει στο κουτί σου (δεν έχω διαβάσει πιο έχεις).

Γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις την "μαμίσια" βάση?

Good choise -bye-.

Μαλλον για να μην ξηλωσει το board παλι -bye-

Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Good choise -bye-.

Μαλλον για να μην ξηλωσει το board παλι -bye-

....τα αγαθά κόπις κτώνται:grinning-smiley-043

όπως λέει και ο havoc " ......το HTPC είναι δύσκολη γκόμενα και θέλει υπομονή....":grinning-smiley-043

ολα οκ παιδια.αλλαχτηκαν οι μνημες και το μηχανακι παει σφαιρα.συνεχιζει βεβαια να μην κανει beep στο ξεκινημα του αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει προβλημα αυτο..

Τώρα ανατρέχεις στο manual του motherboard ή στο internet για να βρεις τι σημαίνουν τα 3 μπίπ!

Όπως καταλαβαίνεις, είτε είναι βλαμμένες και οι καινούργιες μνήμες, είτε δεν έφταιγαν (μόνο) οι παλιές μνήμες..