ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

οι usb λειτουργουν κανονικα οταν ομως βαλω π.χ το εξωτερικο σκληρο που εχει ουσιαστκα 2 usb(2.5` 40gb)δεν τον αναγνωριζει....για επιπλεον ανεμ/κι ουτε καν το σκεφτομαι λογω θορυβου.μπορει να αλλαξω της vga αν και δεν κανει ιδιαιτερο θορυβο.

συνδέω και τέτοιο δίσκο (transcend 40 gb 2,5) και αναγνωρίζεται και λειτουργεί...

μάλλον δεν έχεις κάνει σωστά τις συνδέσεις των μέσα υποδοχών usb και card readers, πάνω στη μητρική , τα + - gnd κλπ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -

συνδέω και τέτοιο δίσκο (transcend 40 gb 2,5) και αναγνωρίζεται και λειτουργεί...

μάλλον δεν έχεις κάνει σωστά τις συνδέσεις των μέσα υποδοχών usb και card readers, πάνω στη μητρική , τα + - gnd κλπ

τα δοκιμασα σε ολες τις θεσεις!!!

παιζω απο vga 1024χ768 75hz...γιατι βλεπω μια λωριδα ταινια και το αλλο 50% της οθονης ειναι μπαρες???:chinscratch: :chinscratch:

θα γινω λιγο "σπασικλας" αλλα το pcprobe επιμενει να μου δινει warning vcore...νομιζω οτι και η ενδειξη του bios ειναι λαθος αφου ο coreduo θελει 1,35 για να δουλεψει....!!

παιζω απο vga 1024χ768 75hz...γιατι βλεπω μια λωριδα ταινια και το αλλο 50% της οθονης ειναι μπαρες???:chinscratch: :chinscratch:

Άλλαξε ανάλυση να δεις αν θα υπάρξει διαφορά! Βάλε 1280Χ720 και ας έχεις overscan. Μετά το λύνεις αλλιώς αυτό.

Με τι player παίζεις?

θα γινω λιγο "σπασικλας" αλλα το pcprobe επιμενει να μου δινει warning vcore...νομιζω οτι και η ενδειξη του bios ειναι λαθος αφου ο coreduo θελει 1,35 για να δουλεψει....!!

Μου έχει τύχει motherboard που στην ρύθμιση auto να δίνει λάθος τάση για επεξεργαστή (και μάλιστα Asus), αλλά motherboard που να δίνει λάθος ένδειξη τάσης στο BIOS δεν έχω συναντήσει. Καλύτερα δώσε την απαιτούμενη τάση (που θέλει η CPU) με το χέρι από το BIOS, για να είσαι σίγουρος.

Κάνε αυτό με την ανάλυση. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με VGA σε αυτή την ανάλυση και αν θυμάμαι καλά η αλλαγή ανάλυσης έλυσε το πρόβλημα. Αν κατάλαβα καλά η ταινία παραείναι στενή, έτσι?

Μου έχει τύχει motherboard που στην ρύθμιση auto να δίνει λάθος τάση για επεξεργαστή (και μάλιστα Asus), αλλά motherboard που να δίνει λάθος ένδειξη τάσης στο BIOS δεν έχω συναντήσει. Καλύτερα δώσε την απαιτούμενη τάση (που θέλει η CPU) με το χέρι από το BIOS, για να είσαι σίγουρος.

ok....σκεφτομαι και τροφοδοτικο...

Κάνε αυτό με την ανάλυση. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με VGA σε αυτή την ανάλυση και αν θυμάμαι καλά η αλλαγή ανάλυσης έλυσε το πρόβλημα. Αν κατάλαβα καλά η ταινία παραείναι στενή, έτσι?

χμμμμμ.....ναι.σημερα θα παω να παρω και ανταπτορα για την hdmi οποτε θα το ψαξω καλυτερα...

Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

στον κατουμά στην καλλιθέα έχει 7 ευρώ

Εγώ θ' απέφευγα τόσο φτηνό ανταπτοράκι. Μην ξεχνάς ότι από εκεί θα περνάνε.. τα πάντα.

Εγώ θ' απέφευγα τόσο φτηνό ανταπτοράκι. Μην ξεχνάς ότι από εκεί θα περνάνε.. τα πάντα.

Me too. Στην τελική τελική μια φορά το παίρνεις
και επειδή την έχω πατήσει με φτηνοπροιοντα
γενικά τα ψιλοαποφεύγω.

Ακούγεται λίγο "ύποπτη" η τιμή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά μην ξεχνάς και τι περιέχει αυτό το ανταπτοράκι: Τίποτα!!

Θα μου πεις, που ξέρεις πως πάει από θωρακίσεις, ποιότητα σύρματος κτλ., αλλά πως είσαι σίγουρος ότι αυτό των 25 είναι καλύτερο; ;)

Κοινώς, αν έχεις όρεξη το δοκιμάζεις. Αν δεν σου κάνει, το αλλάζεις.

παιδια-παω με την λογικη της δοκιμης γιατι δεν ξερω πως θα "κατσει" η hdmi και τι προβληματα θα αντιμετωπισω....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ!
Κανένα μαγαζί δε ρισκάρει την 50χρινη φήμη & ιστορία του.
Το ίδιο ανταπτοράκι το πουλάνε άλλο νεόκοποι έμποροι του χώρου των καλωδίων και γενικά A/v , 25 ευρώ.

Μάθε να διαβάζεις τις προδιαγραφές των καλωδίων και των συνδέσεων και κανένας δεν θα πλουτίσει σε βάρος σου, πουλώντας σου άχρηστα
επιχρυσωμένα καλώδια!

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ!

Και βέβαια το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τους λύκους που χαίρονται στην αναμπουμπούλα.

bios στην επιλογη power στο hardware monitor.αντε ρε φιλε,κανε το καλο...-bye-

Ρε συ με σκότωσες. Έχω 20 παράθυρα ανοιχτά. Δεν μπορώ να κάνω restart τώρα. Θα σε έχω υπόψη μου όταν κάνω :operator: