Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Καλά ρε Ντόκ,τόσο πολύ επηρέασες τον Πολυχρονίδη,πού μάς γέμισε με Γαλάνη χτές στην Μάζωξη??

Tελικά είσαι πολύ πειστικός.:chinscratch:

Tελικά είσαι πολύ πειστικός.:chinscratch:

sorry, i don't go the girl....
(γιά να το πω .......κομψά)![]()
Ρε να μην έχω ούτε έναν δίσκο της.........
Δεν την μπορώ με τίποτα.
Ρε να μην έχω ούτε έναν δίσκο της.........
Δεν την μπορώ με τίποτα.
έλα να φτιάξουμε κανα σωματείο....![]()
Κωνσταντινος Βητα ...
σιγα μην σπασουν τ αυγα
.
Μεγάλωσα έχοντας σχεδόν απαξιώσει την Γαλάνη ...
Εμενα η φωνή της μού άρεσε πολύ.Ωραία άρθρωση και πρός το contralto.
Απο τοτε που παιδούλα(λέμε τώρα)τραγούδησε ένα θαυμάσιο τραγούδι τού Μούτση (Kάποιο Τρένο).
Noμίζω πώς έχει αδικηθεί απο το οτι δεν βρίσκει Συνθέτες τής προκοπής τά τελευταια χρόνια και τουλάχιστον δεν το παίζει Μπεμπέκα σαν την Πρωτοψάλτη που τοχει ριξει(δυστυχώς) στίς Λατιν διασκευές για να πάει με τό ´ρεύμα´.
Σπύρο είναι και η ίδια καλή συνθέτιδα.
Εχει γράψει τραγουδάρες και για άλλους και για την ίδια.
Για την Πρωτοψάλτη συμφωνώ αλλά τη συγχωρώ επειδή λατρεύω τη φωνή της.
Υ.Γ. Φαίνεται η αδυναμία μου στις "μπεμπέκες"..![]()
η Παλιά Αλκηστις ηταν μια χαρά.
Αλλά περιμένω ρε Μητσο απολες αυτές στην ωριμότητά τους να κάνουν κατι πιό ενδιαφέρον..
Οποτε ο ´πειραματισμός´της Γαλάνη καλος ειναι.
Βεβαια η απουσια Συνθετών ειναι καθοριστική.
Noμίζω πώς έχει αδικηθεί απο το οτι δεν βρίσκει Συνθέτες τής προκοπής τά τελευταια χρόνια και τουλάχιστον δεν το παίζει Μπεμπέκα σαν την Πρωτοψάλτη που τοχει ριξει(δυστυχώς) στίς Λατιν διασκευές για να πάει με τό ´ρεύμα´.
Για την Πρωτοψαλτη, δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ειναι η ιδια που τραγουδησε στο Μεγαρο Μουσικης, με την Συμφωνικη Ορχηστρα της Πραγας. Πηρα το CD - DVD απο αυτη τη βραδια και τα εχω λιωσει.
Και μετα πας στα Goody's και την βλεπεις (την ιδια) στο ανοιχτο αυτοκινητο με το Θωμα εισαι σπιτι...
Κατι δεν παει καλα.
η Παλιά Αλκηστις ηταν μια χαρά.
....απολες αυτές στην ωριμότητά τους να κάνουν κατι πιό ενδιαφέρον..
Η Τάνια είναι άπαιχτη αλλά θα βγούμε τελείως off topic Γιώργαρε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.