Δημήτρη Ιωάννου Happy Birthday !

Αντε . Τόσην ώρα περιμένω κάποιον να ανοίξει το σχετικό θέμα. Δημήτρη Χρόνια σου πολλά . Ο,τι επιθυμείς . Να τα εκατοστήσεις ( όπως και οι Abba- δεν θάναι τώρα 100 χρονών; )

Φυσικά και δε σε ξεχάσαμε...

Δημήτρη (Ιωάννου), χρόνια σου πολλά!!!!! Να τα εκατοστήσεις και σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και δε σου το έχει δώσει ο Θεός έως τώρα, να σου το δώσει απλόχερα από εδώ και πέρα. Be happy...:)

Re: Φυσικά και δε σε ξεχάσαμε...

Aς τα πούμε στο άλλο που ήδη έχει περισσότερες απαντήσεις. Sorry Nικόλ σε πρόλαβαν μάλλον. Kαλημέρα και χαιρετισμούς στα κορίτσια.

Απάντηση: Re: Φυσικά και δε σε ξεχάσαμε...

MHTΣ said:
Aς τα πούμε στο άλλο που ήδη έχει περισσότερες απαντήσεις. Sorry Nικόλ σε πρόλαβαν μάλλον. Kαλημέρα και χαιρετισμούς στα κορίτσια.
Ναι, το είδα τώρα γιατί είχα πρόβλημα με την σύνδεση κι έκανε έναν αιώνα να μου ανεβάσει το thread! Όσο για τα κορίτσια, δεν μιλάμε πλέον.

Re: Απάντηση: Re: Φυσικά και δε σε ξεχάσαμε...

Νικόλ said:
Ναι, το είδα τώρα γιατί είχα πρόβλημα με την σύνδεση κι έκανε έναν αιώνα να μου ανεβάσει το thread! Όσο για τα κορίτσια, δεν μιλάμε πλέον.
Tί! Φίλες σου δεν ήταν? Tί κουφό και αυτό.

Νικόλ said:
Sorry αλλά δεν είχα δει αυτό το thread και ανέβασα εδώ τις ευχές μου Δημήτρη... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=7344#post7344

Νικόλ μην ανησυχείς. Το technical team συγχώνευσε ήδη τα δύο θέματα... οπότε don't worry :)

Δημήτρη Χρόνια Πολλά. Να τα εκατοστήσεις . Πολύχρονος! :)

πολυχρονος Γιατρε οτι επιθυμεις ρε φιλε
αντε και τον Μπεκαμ με την Αγγλια world champion!!!!!