opsim Moderator Staff member 11 May 2008 16,423 Αθήνα 26 October 2018 #21 Re: Απάντηση: supersonic, Δημήτρης Ιωάννου... Χρόνια σας πολλά!
schubert AVClub Enthusiast 21 August 2009 914 Θεσσαλία 26 October 2018 #23 Απάντηση: Re: supersonic, Δημήτρης Ιωάννου... Χρόνια Πολλά!
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 26 October 2018 #24 Ευχαριστώ πολύ. Και σε εσάς ,ότι καλύτερο..
Haagenti AVClub Fanatic 18 November 2006 17,339 Ministry Of Silly Walks 26 October 2021 #25 26 πήγε ο μήνας...Χρόνια πολλά στους Δημητρηδες του φόρουμ . Να σας αφιερώσω ένα κουλό/φάλτσο κομματάκι..Το πρώτο σκέλος πάει στον υπέρηχα και το σόλο στο τέλος στον Ιωάννου. Χρόνια πολλά και καλά. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
26 πήγε ο μήνας...Χρόνια πολλά στους Δημητρηδες του φόρουμ . Να σας αφιερώσω ένα κουλό/φάλτσο κομματάκι..Το πρώτο σκέλος πάει στον υπέρηχα και το σόλο στο τέλος στον Ιωάννου. Χρόνια πολλά και καλά. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Haagenti AVClub Fanatic 18 November 2006 17,339 Ministry Of Silly Walks 26 October 2021 #26 Άντε και ένα εξτραδάκι για τον Ιωάννου. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Άντε και ένα εξτραδάκι για τον Ιωάννου. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Sonorus Super Moderator Staff member 28 August 2010 8,885 Θεσσαλονίκη 26 October 2021 #27 Χρόνια πολλά σε όλους σας!
grio Αν. Γενικός Διαχειριστής Staff member 16 March 2011 4,451 Αθήνα 26 October 2021 #28 Τις καλύτερες ευχές μας για τους δύο καλούς φίλους με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία! Εξαιρετικά αφιερωμένο το παρακάτω ψυχεδελικό αριστουργηματάκι... Η νύχτα είναι σκοτεινή και όλος ο άνεμος είναι στους στεναγμούς σου Η νύχτα είναι σκοτεινή και όλα τα αστέρια είναι στα μάτια σου Μου φαίνεσαι τόσο καλός, κοιτάς τόσο μακριά Μου φαίνεσαι τόσο καλός, μακάρι να μπορούσα να μείνω ... To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies The Smoke · October Country
Τις καλύτερες ευχές μας για τους δύο καλούς φίλους με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία! Εξαιρετικά αφιερωμένο το παρακάτω ψυχεδελικό αριστουργηματάκι... Η νύχτα είναι σκοτεινή και όλος ο άνεμος είναι στους στεναγμούς σου Η νύχτα είναι σκοτεινή και όλα τα αστέρια είναι στα μάτια σου Μου φαίνεσαι τόσο καλός, κοιτάς τόσο μακριά Μου φαίνεσαι τόσο καλός, μακάρι να μπορούσα να μείνω ... To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies The Smoke · October Country
Δημοκηδής Μέλος Σωματείου 23 June 2006 10,235 26 October 2021 #29 Χρόνια Πολλά !!! Στα καλύτερα παιδιά !
ihodemon Supreme Member 4 April 2019 4,642 ΑΘΗΝΑ 26 October 2021 #31 Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες και Δήμητρες του φόρουμ, με ένα hard rock, απο τα λίγα.. Tanith - Citadel (Galantia Pt. 1) (OFFICIAL) To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες και Δήμητρες του φόρουμ, με ένα hard rock, απο τα λίγα.. Tanith - Citadel (Galantia Pt. 1) (OFFICIAL) To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Babis K. Super Moderator Staff member 17 June 2006 30,246 Αθήνα 26 October 2021 #32 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παλικάρια, με υγεία!
Skakinen AVClub Fanatic 22 November 2006 10,351 Αθήνα 26 October 2021 #33 Χρόνια Πολλά και πάντα Μουσικά! Reactions: timaios
Aggelos M. AVClub Fanatic 19 June 2006 11,029 26 October 2021 #34 Πολυχρονοι να είστε ρε παιδιά! Με υγεία σε εσάς και τους αγαπημένους σας!
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 26 October 2021 #35 Ευχαριστώ για τις ευχές και τις αφιερώσεις ,μου δίνετε μεγάλη χαρά. Σας εύχομαι και εγώ τα καλύτερα! Reactions: Haagenti
superfly Moderator Staff member 21 November 2008 16,367 πετρουπολη 27 October 2021 #36 Χρόνια πολλά σε δυο σπουδαια παλικαρια. Τα φιλια μου και την αγαπη μου.
spageo Supreme Member 7 May 2007 3,472 Καρέας 27 October 2021 #37 Κι'από μένα, παιδιά, κάπως καθυστερημένα, Χρόνια πολλά! Reactions: timaios
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Super Moderator Staff member 20 October 2007 19,233 Μεσευρώπη 27 October 2021 #38 SR71B said: Και πως ανταποδιδετε, δηλαδη ? .... Click to expand... Αντευχόμενοι χρόνια πολλά και υγεία ίσως; Υ.Γ. που χάθηκες εσύ; Καλώς μας (ξανά)όρισες!
SR71B said: Και πως ανταποδιδετε, δηλαδη ? .... Click to expand... Αντευχόμενοι χρόνια πολλά και υγεία ίσως; Υ.Γ. που χάθηκες εσύ; Καλώς μας (ξανά)όρισες!
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 17,824 Αγιοι Αναργυροι 28 October 2021 #39 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλοι Δημήτρηδες !!
grio Αν. Γενικός Διαχειριστής Staff member 16 March 2011 4,451 Αθήνα 26 October 2022 #40 supersonic, ΙωάννουΧρόνια Πολλά στους καλούς μας φίλους, και τις καλύτερες ευχές μας για Υγεία και Ευτυχία! To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies - Long Train Runnin' · The Doobie Brothers - Reactions: supersonic
supersonic, ΙωάννουΧρόνια Πολλά στους καλούς μας φίλους, και τις καλύτερες ευχές μας για Υγεία και Ευτυχία! To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies - Long Train Runnin' · The Doobie Brothers -