Δημήτρης Μητροπάνος - Κομμάτι της ελληνικής μουσικής…

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημήτρης Μητροπάνος - Κομμάτι της ελληνικής μουσικής…

Ώχ..... Κατάλαβα...
icon10.gif

Λοιπόν, για να "το ρίξετε έξω" προτείνω το "Μάνα που ζώ" του Κορακάκη -bye-

"Εναν τετοιον χαρακτηρα μανα μου απο ποιον τον πηρα...":singer:

Γεια Κυριε Μπαμπη (οπως λεει και η Νικολ) με τα ωραια σου!

Γενικα δεν τρελαινομαι για Μητροπανο αλλα τα ωραια τραγουδια ειναι απλά ωραια τραγουδια (τι ειπα παλι ο ατιμος;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημήτρης Μητροπάνος - Κομμάτι της ελληνικής μουσικής…

"Εναν τετοιον χαρακτηρα μανα μου απο ποιον τον πηρα...":singer:

Γεια Κυριε Μπαμπη (οπως λεει και η Νικολ) με τα ωραια σου!

Γενικα δεν τρελαινομαι για Μητροπανο αλλα τα ωραια τραγουδια ειναι απλά ωραια τραγουδια (τι ειπα παλι ο ατιμος;)

Aγγελάρα (είδες εγώ, έ;
icon10.gif
), έτσι είναι....
Κι εσύ με την υπογραφή σου μου θύμησες μιά άλλη τραγουδάρα, την "Πριγκηπέσα" .....

"Τσάμπα κρατάς λογαριασμό
τσάμπα καλός με το στανιό... "
icon12.gif

Aγγελάρα (είδες εγώ, έ;
icon10.gif
), έτσι είναι....
Κι εσύ με την υπογραφή σου μου θύμησες μιά άλλη τραγουδάρα, την "Πριγκηπέσα" .....

"Τσάμπα κρατάς λογαριασμό
τσάμπα καλός με το στανιό... "
icon12.gif

Εχει ξετρελλαθει ο γιος μου με την πριγκιπέσσα...
Λες να το ψαξω που του αρεσει ο Μαλαμας και οχι ο Σακης;
Ο γιατρος μας τι λεει;

Ας κάνουμε υπομονή μέχρι τα 9 και βλέπουμε.
Ο δικός μου στα τρία και ζητάει Μπάχ και Μότσαρτ.
Παιδιά είναι Αγγελε ,προβλέπω σε λίγο να τραγουδάνε το ´Φωτιά στα Σαββατόβραδα´και να το θεωρούν all time classic.:flipout: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Οντως τεράστιος τραγουδιστής.
Λεβέντης,ντόμπρος με αβίαστη αν και πολλές φορές φάλτσα φωνή που όμως την κάνει ακόμα πιο αγαπητή.
Η φωνή του στεντόρια χωρίς τσαλιμιές και ευκολους εντυπωσιασμούς χτυπάει καρδιά με την μία.

Βάζει κάτω πολλούς για χαβαλέ.(Τι Μαλαμες και λοιπά-σόρυ Αγγελε)
Ο τύπος έχει συναίσθημα χωρίς κλάψα που την αντιπαθώ..
Μ έχει και εμένα στιγματίσει συναισθηματικά σε πολλές περιόδους της ζωής μου και τον εκτιμώ όσο ελάχιστους .

Υ.Γ. Το "Καλοκαίρια και Χειμώνες" του Χατζηνάσου ή του Σπανού ήταν ?

Βάζει κάτω πολλούς για χαβαλέ.(Τι Μαλαμες και λοιπά-σόρυ Αγγελε)

Δεν υπάρχει τιποτα να σου συγχωρεσω αλλα δεν μπορω επ ουδενι και να συμφωνησω μαζι σου...

Αυτό για τη φιλενάδα μου τη Νικόλ.... :music-smiley-005:

Καλημέρα! Το είδα από άλλο pc... αχ, τι τραγούδι!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Μπάμπη μας!!!!!!