Δημοψήφισμα:Samsung PS50C96H 50'' ή PanasonicViera TH-50PX7 50'' ?

οποια βρεις φθηνοτερη παρε αλλα πρωτα δες εισοδους εξοδους και εαν παιζουν σημασια για σενα τα 100hz.
εαν αγοραζα θα επαιρνα panny (δεν ειμαι σιγουρος ομως)αλλα σιγουρα θα επαιρνα την 50PX70E

Last edited:
Δημοψήφισμα:Samsung PS50C96H 50'' ή PanasonicViera TH-50PX7 50''?

Εαν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μια από τις δύο αυτές τηλεοράσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να τις δεις μόνος σου και τις δύο και να επιλέξεις αυτή που σου αρέσει εσένα πραγματικά περισσότερο. Και οι 2 από χαρακτηριστικά και ποιοτητα εικόνας είναι πάρα πολύ καλές και δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος με όποια και να διαλέξεις. :ernaehrung004:

Δημοψήφισμα:Samsung PS50C96H 50'' ή PanasonicViera TH-50PX7 50''?

Η PX7 εχει μονο 1 HDMI, αν δεν εχεις αναλογες συσκευες να συνδεσεις μπορεις να την παρεις και μελλοντικα να παρεις και ενα HDMI switcher αλλιως παρε Samsung C96.

Υπαρχει και η Philips 50PFP5532 να δεις σε παρομοια τιμη:

http://www.fan-electric.gr/philips-50pfp5532-plasma-tv-p-1657.html?manufacturers_id=12

Εγώ έχω δει την PS50C96H και είναι πράγματι πολύ καλή, την ΤΗ-50PX7 δεν την έχω δει αλλα έχω δει την 42PX7 και δεν με ενθουσίασε.

georget και εγώ είδα την pany 42'' και θα συμφωνήσω (λαμβάνοτας υπόψη ότι την είδαμε με τις ρυθμίσεις καταστήματος, δηλάδη με σχεδόν μηδέν ρυθμίσεις).
Επίσης πρόκεται για εντέλως διαφορετικά πάνελ μεταξύ των 42'' και 50'' ασχέτως αν είναι της ίδιας γενιάς.